201

Аналогии

преди 5 години

"Лесна ли е Източна Европа за превземане?"То същотото като да задържиш лека жена за съпруга - нема смисъл!

200

Ludoto Lenche

преди 5 години

DW sa sazdadeni s edna edinstvena tsel !!! Da defekirat varhu iztochnia blok I varhu Rusia !!! Tova praviat I do sega !!!

199

пепе ле пю

преди 5 години

Фак дойче веле и цялата им пропагандистка пасмина.

198

Ludoto Lenche

преди 5 години

...za DW si pripomniam ,che e propaganden partsal !!!

197

horror

преди 5 години

откачената Ванеса Мей начело на англия сега е непоносима

196

аха

преди 5 години

Не знам за колко време Русия превзема бг, за половин нощ, 2 часа или нещо от сорта, но горните английски самолети и напъни са много грозни, много се извинявам, особено при положение, че в английско-племенната система дори имат различни интереси и течения, въпреки откачената Ванеса Мей, която сега стои на власт.

195

РККА

преди 5 години

Мога без САЩ и техните ТЕЦ-ове,Мога без СОРОС,Мога без джендърите и техните паради,Мога без подлизурковци като мистър Плевнялиев,Мога без подкупните държавни бюрократчета на всяка една партия,Мога и без Дойче веле и техните мазни статии....не мога да си намеря гранатомет за да изрина тази подкупна *** от България.. помогнете..

194

Анонимен

преди 5 години

Глупава поръчкова румънска статия .Европа трябва да се еманципира отсащ и да започне пълноправни икономическии търговски отношения с Русия .Ако на русофоби не им харесва просточе ги давим в моретата , не сме заложницина първобитни крeтени .

193

остар

преди 5 години

До Б.Б ДА, АМА КРИМ Е РУСКИ.СВИКВАЙТЕ С ТОВА.

192

Анонимен

преди 5 години

Теоретично , ако руснаците превземат България. Какво ще предложат.?????Мина времето на 1944г. Когато СССР влезнаха в България с помоща на САЩ,Великобритания, Сърбия и другите съюзници. Тогава българите бяха сами.

191

До 222

преди 5 години

Просто изчезни ... ходи ори там нещо ... това не е за тебе ... разбираш ли за какво става на въпрос ?

190

До за половина нощ

преди 5 години

"За половина нощ" ...Ем си неграмотен ,ем и кух.Източна Европа няма голям капацитет да се бори военно ,но разликата е там ,че ако руската окупаторска дупка си позволи да нападне тези държави ,то ще скочи целия свят и русия ще остане в историята.Сега разбираш ли за какво става въпрос ?

189

Веселина Пръднянова

преди 5 години

До Б.Б само ти си въобразява за бял човек във ЕС.

188

Б.Б

преди 5 години

До за половина нощ Не бе.Джуджето от Кремъл само като мигне и Европа се срива в краката му.

187

Б.Б

преди 5 години

До Нико Руската агресия е в ториториалните води на Украйна.Само *** от кремъл си въобразява,че Крим е руски.

186

До 211

преди 5 години

Просто напусни !

185

сова

преди 5 години

Изкуството да си журналист е да накараш останалите да вярват в това което сам не вярваш. В ДНЕС бг няма такъв журналист. Всички са платени аматьори и *** на някого.

184

noFreeman

преди 5 години

по *** статия не бях чел... какви са тия фантастико-измислени неща... то затова статиите никой не ги чете почти или само започва...

183

Нико

преди 5 години

Руска АГРЕСИЯ ? В теритриалните им води, това говори че гьобелсовата пропаганда не е забравена и списвачките от любимия днес бг са просто рупори а не мислещи журналисти и ако някой им вярва то това не съм ас

182

за половина нощ

преди 5 години

Твърдението, че Русия може да превземе Източна Европа за една нощ е лъжа. Истината е, че Русия може да превземе Източна Европа за половина нощ!