148

Анонимен

преди 5 години

ЗАКОНЪТ ЗА МИТИНГИ, СЪБРАНИЯ И МАНИФЕСТАЦИИ НЕ ПРЕДВИЖДА БЛОКИРАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРА- НЕ НАСЪСКВАЙ ХОРАТА.

147

Питащ

преди 5 години

Тази пак говори глупости .До кога ?

146

Гацо Бацо

преди 5 години

Права е г-жа Нинова за правовата държава !Но за миг да си помисли в правова държава като Америка синът й да блокира пътища, магистрали или както иска да ги нарече там....Просто ще ми е жал за момчето...или пък в Русия:)

145

Гацо Бацо

преди 5 години

Нинова,като юрист дали знае,че от полиция и жандармерия има разлика?Знае ли ,че при масови безредици са защитени само деца и бременни жени или пак си обработва глупавия електорат?И да види какво правят във Франция с протестиращите.Протестиращите ,а не с тия дето получават по 50 лв да крякат

144

Анонимен

преди 5 години

Не ми е нужна фантазия. Аз не съм от София. Вашите богати на фантазии варианти за забогатяване чрез тъпчене на порядъчните хора се изприщват като шарка из страната. Ако сте умни, ще търсите и създавате дълготрайни решения за просперитет на държавата. Показателно е, че точно хора, които са на работа в държавната администрация, които са на добре платена работа, изпитват най-голямо ПРЕЗРЕНИЕ към управляващите в момента.

143

Анонимен

преди 5 години

Започнаха да им прибират спонсорите "на топло" и те изтрещяха!

142

Анонимен

преди 5 години

Нинова и Джак Изкорвача ще подкрепи. Има закони и трябва да се спазват. Не може да се изнудват и тероризират болшинството граждани от шепа индивиди. Не могат да се блокират пътни артери! Как да им се повиши жизнения стандарт на тези? Май има нужда да им се наложат френски данъци и френска полиция да ги сурвака. В България всеки може да си прави каквото иска.

141

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ КОИТО ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ МОГАТ ДА ОТВОРЯТ ЗАКОНА ЗА МИТИНГИ, СЪБРАНИЯ И МАНИФЕСТАЦИИ, ОТ НЕГО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА ОХРАНЯВА МИТИНГИТЕ/ ПРОТЕСТИТЕ/ И КОГА ИМА ПРАВО ДА УПОТРЕБИ СИЛА. НЕ ЛЪЖИ, ДРОГАРКО, НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НЕ НАСЪСКВАЙ- НЕКА ВСИЧКИ ДА ПРОЧЕТЕМ КАКВИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИМАМЕ. ДРОГАРКО, ПРИБРАХА ВИ ***, ОРЪЖИЕТО, ПАСПОРТИТЕ, БАНКИТЕ СА ПОСТАВЕНИ ПОД СТРОГ КОНТРОЛ НА ЕЦБ- ВИЕ ЗА ТОВА СТЕ В ИСТЕРИЯ- НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.

140

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149Пич, помниш ли срещу какво протестираха "умните и красивите"? Частното правителство на двама. Единия в момента е в Сърбия. Помниш ли как дойде това правителство? След незаконни блокади и улични безредици предимно на симпатизанти на БСП. И голямата лъжа с "незаконните" бюлетини. Тропнаха ни вересиите на Корпоративна банка. А какво ни бяха приготвили с Южен поток, бедна ти е фантазията.

139

мотострелковак

преди 5 години

Не е редно кой както му скимне, да нарами националния флаг ,и да излезе да се разхожда по асфалта...Особено пък когато става дума за тридесетина объркани хора!Казвам объркани защото двамата които говориха пред репортерите наредиха голеееми глупости...явно много набързо са ги инструктирали...

138

Курнелия крепи Бойк

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...

137

Анонимен

преди 5 години

Гражданино, посочените от Вас политически формации не са ***, а еманация на съвременния български дух. Те са съставени и подкрепени от хиляди пълнолетни граждани. Други формации не успяват да съберат трайна подкрепа, значи хората в страната ни са с настройката като посочените от вас политически групи. Не мисля, че обикновените граждани като цяло са света вода ненапита. Именно това е лошото - че на предна позиция не са хора, различни по психика от масата. Духът има нужда от цел извън него.

136

Гражданин

преди 5 години

БСП ,ДПС И ГЕРБ.Са едно и сащо нещо.Мамят народат че са ралични партий.Трупат богатства,докато народат гладува.*** ***

135

Айде бе

преди 5 години

40 човека протестиращи ?????? и пречещи на хиляди. Ако няма полиция такъв бой ще ядат , че на менопаузата ум ще и зайде. А тази глупост за уволнението я е сънувала сто процента. Егати манипулирането, типично по комунистически.

134

Анонимен

преди 5 години

Да наричате Нинова антибългарски лидер, значи да одобрявате Истанбулската конвенция и свободната миграция. Кой от другите лидери на големи политически формации застана твърдо против съвременното "потурчване" ?(Да ме извинят турците, те са станали турци именно чрез имотната политика на Османската империя, не от любов към Аллах, вярно, че почти всички не го знаят. Нямам абсолютно нищо против обикновените, нефанатизирани турци.)

133

Анонимен

преди 5 години

Много от съпартийците на Нинова дълбоко вредят на партията, в която сега членуват. Ако се присъединят към ГЕРБ, няма да са първите, а част от голямата маса бивши членове на БКП, създали мрежата за власт, наречена ГЕРБ. Станишев и Михов сЪгрешиха и самоскапаха партията си. По тяхно време тя се нацепи с емблематични личности. Въпросните емблематични личности сега почти не ги чуваме.

132

ДИЛЯНА

преди 5 години

ТЯ НАСЪСКВА ХОРАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ, А НЕ И ПУКА ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ-ПРОСТО ПОЛИТИЧЕСКА ИНТРИГАНТКА

131

позитано 20

преди 5 години

С гадното си държане Нинова опротивя на съпартииците си. Половината ще гласуваме за ГЕРБ.Ама моля ви не и казвайте. Нека си въобразява.

130

Анонимен

преди 5 години

Освен Нинова, са нужни поне още 20 като нея. Медузите, които са окупирали държавата, гонят всички. Вирее само планктон.

129

Курнел

преди 5 години

Антибългарския лидер на проруските сили у нас пак говори глупости.