28

Тео

преди 5 години

Ракът е определен вид мутация. Това е заложено в еволюцията. Според мен концепта ни за борба с тази болест е грешен. Няма панацея срещу всеки вид рак. Ваксина? Срещу рак??? А до каква мутация ще доведе самата ваксина?

27

Макс

преди 5 години

Ваксината се нарича превенция. Алкализирането на човешкия организъм, с храна и напитки, е част от такава превенция. Всичко останало е налудничав експеримент, с Бог знае какви последствия. Ликвидирането на рака няма как да се случи с ваксина, поне не без странични ефекти. Пазете си телата чисти.

26

Anonimen

преди 5 години

Ваксина има от 50 години но нямат интерес да я пуснат на яве. Парите в гробищата ли ще си носят

25

гост

преди 5 години

пак ли? през ден, два от повече от сто години все откриват топлата вода

24

Анонимен

преди 5 години

Мине се не мине месец и някой отрива лекарство/ваксина срещу рак.Въпроса е, защо след 1-вата открита продължават да работят по темата?А по-интересния въпрос е, защо след 100-ната открита вкасина хората продължават да измират от рак?

23

Анонимен

преди 5 години

Наскоро почина от рак един от създателите на Майкрософт. Милиардер! Който открие лекарство за вече болни хора, като въпросния милиардер, ще може им прибере парите бързо и лесно. Едва ли някой просто така, от човещина, ще публикува рецепта и метод. Очаквам ако все пак се открие такова, да се направи специализирана клиника за борба с рака, където хората с многото пари, да бъдат лекувани. Останалите.... И без това са прекалено много. Не става въпрос за наука и морал, а за бизнес.

22

Анонимен

преди 5 години

До ЕрдоКрим е руски. Въпросът е затворен.

21

Ердо

преди 5 години

До Анонимен 22 Абе-всичките анономни за копейки ли работите?Защо серете във форум,където нормални хора биха могли да контактуват и разменят мнения.Намерете си някой руски миризливник и там величайте джуджето,великите руски оръдия,невинните долни убийци и фашисти.

20

Учуден

преди 5 години

Do 11 про со тоДоста *** си, раковите ваксини са на съвсем друг принцип, това не е анти грипна ваксина.

19

Ердо

преди 5 години

До Анонимен 9 Остави го анонимното 6 за което Крим е руски,а на него не му пука.Господ вече го е наказал-достатъчно е,че мисли като ***-лека му пръст.

18

Ердо

преди 5 години

До Анонимен 2 и 3 Йок

17

Анонимен

преди 5 години

и кои повярва?

16

Божил

преди 5 години

Браво това е велико откритие на несоциалистическата наука!

15

Жиб.

преди 5 години

Според joko не трябва да си правим гавра с лудия моряк който заплашва,че ще потопи кораба насред океана ако не се поддадем на неговия рекет!

14

joko

преди 5 години

хей хей не се подигравайте с русия защото има най мощната бомба в света която ще взриви целият свият и ще умрем точно за 2 дена анатема амин.

13

Бате Гойко

преди 5 години

От време на време се появява такава новима и не след дълго се забравя. Май нямат много полза от разработването на такова лекарство. Ракът ни редуцира, като бройка доста ефективно, също така носи и не малки приходи на фармацевтиката.

12

Анонимен

преди 5 години

Коментарите открито показват нивото в България... тази държава е умряла просто.

11

Анонимен

преди 5 години

До 13 И ко ще стане бе русофилска утайко :)

10

Анонимен

преди 5 години

Открили са вятър и мъгла. Омръзна ми от фалшиви открития и новини

9

ПроСоТо

преди 5 години

нещо не е много ясно..Ваксинирането е ПРЕВАНТИВНА мярка,а тук говорят,че бил излекуван СЪЩЕСТВУВАЩ ВЕЧЕ рак по мишките с препарата...?