96

Анонимен

преди 5 години

В по ново време БСП ще останат в историята с репликата на Йотова към Радев веднага след като беше избран за президент-"И най малкото движение срещу тази партия няма да ви бъде простено".Вбеси ме мълчанието на "генерала" след тази реплика.Радев е толкова генерал,колкото аз японец!Служил съм в казармата и имам спомен ,че офицерите ни бяха точно такива-безропотни послушници,без собствено мнение.За съжаление той ни е президент!

95

Анонимен

преди 5 години

И да има избори никога не съм гласувал за БСП и докато съм жив никога няма и да гласувам.Те и ГЕРБ не са цвете,но БСП са неприемлив вариант.БСП ги запомних с Жан Виденов и Луканов,а тогава грабежите бяха такива,че не можех и хляб да си купя!

94

Съвет

преди 5 години

Предлагам да се погрижим за работещите бедни българи и пенсионери. За българите в чужбина има кой да се грижи.

93

Мнение

преди 5 години

Предсрочни избори уважаема няма да има. Байко каза че повече оставка няма да дава и да си играем на *** ми , дойде ми.Имайте търпение да приключи мандата на Борисов и тогава каквото сабя покаже. А що се отнася за българи натурализирани в други държави то те не са вече българи. Самосъзнание да , но нищо повече.Там гласуват , там плащат данъци, там живеят.Защо не се отнасяме така и към българските турци ?Те са български граждани с турско самосъзнание , но по паспорт са българи.

92

Анонимен

преди 5 години

БСП е по - модерна партия от ГЕРБ. Защо? Ами погледнете кои са лидерите на БСП и кои на ГЕРБ. Червените са водени от жени, а на втори план са мъже, изглеждащи като жени, което е хита на епохата. ГЕРБ са водени от бели оплешивяващи тюфлеци мъже и жени, изглеждащи като мъже на втори план, което е остгарялото схващане за мъжкото превъзходство превъплатено в партия. Всички съвременнимислещи *** - ориентирани демократи трябва да гласуват за БСП, защото една партия е това, което изголежда, че е ;)

91

Българин

преди 5 години

Красавица! Прилича на к.а.ш.а.л.о.т или, по-добре, на б.у.л.д.о.г.

90

Анонимен

преди 5 години

Мнооого интелигентна физиономия има вицето... Ха-ха-ха! Цецка Цачева е Мис Свят в сравнение с тази личност...

89

Анонимен

преди 5 години

Когато БСП управляваха,обстановката в страната беше много по-спокойна,отколкото сега,факт.

88

Анонимен

преди 5 години

озверели комунисти в атака за власт

87

гост

преди 5 години

*** пак точат ножа да цоцат субсидийки и да разпределят фондове

86

Хора бдете

преди 5 години

Червените барони пак се готвят да ни яхнат.

85

ИЗвънредно положение

преди 5 години

НАгли престъпници заграбили власта с измама на 9.11.1989 година менкат на власт доказано престъпни групировки маскирани като партииБСП,ДПС,СДС ГЕРБ и други..В МОмента чрез ГЕРБ ДПС ограбват родината с десетки милиарди годишно.Ограбенит е хиляди милиони се перат през корупционни обекти по оперативни програми и еврофондове.

84

Бълнуване

преди 5 години

Сънува *** червена ливада

83

Анонимен

преди 5 години

Импийчмънт на комунистическия летец на конци

82

Анонимен

преди 5 години

Ще има предсрочни избори, но за президент :)

81

Край

преди 5 години

Това лелче що не се яви на избори без изтребителя генерал Радев -за да види че всъщност и за домоуправител на входа хората не я искат.

80

Жан КЛОН Юнкер

преди 5 години

ДЕСА Е ПО-ГОЛЕМ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.

79

Анонимен

преди 5 години

Тия много почнаха да критикуват ЕС! А бе я обратно в Москва!

78

За втория си мандат

преди 5 години

президента да си избере друг вицепрезидент. А тази куха ТВ говорителка да отиде в някоя кабеларка. Но до тогава да си затваря устата !

77

Анонимен

преди 5 години

Другарко И...отова,хайде да го кажа аз дето не мога да ви гледам ясно,ама да го каже на Петър Волгин жена му,сътрудничка на писача на "речите"на "умен"Гадев значи прави си сметката какви сте всъщност?Как ти звучи да ме извиняваш"около Радев вилнеят ***/или от които мирише на повръ/щано"-КАЛИНА АНДРОЛОВА-ПЕТЪРВОЛГИНА!!