67

Анонимен

преди 5 години

СПОРИ СЕ ЗА ЕДИН ТРУП - МАКЕДОНИЯ.МИНАХМЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ПРЕЗ СТРУГА И ВИДЯХМЕ, ЧЕ НА ОБЩИНАТА СЕ РАЗВЯВА АЛБАНСКОТО ЗНАМЕ.

66

Loyko

преди 5 години

Toi da kaze zashto okrade imotite na Makedinskite druzestva v Bulgaria...Ezika e jasno,che e Slavianski...i slavianite sa prosvetili prabulgatite...Nashta zasluga e,che ne sme izgonili uchenicite na Kyril i Metodij..a sme ostavili da ni prosveshtavat

65

Анонимен

преди 5 години

Да си бяха остонали Македония и да кажат истината Македония е етническа държава от Албанци Сърби Турци Гърци и Харвати като повечето се определят наследници на старите Българи и говорят Български език !Албанците са също голяма част от населението и държавата им съществува от признаването им от Бългрия това е Македония !Щом не са Българи и нямаме обща история нямат бъдеще а край на младата държава на Албанците ще им писне и ще си търсят правата !

64

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото предателство е ,че желю жабата призна тази измислена "държава".

63

ЕРЛИ

преди 5 години

македонците славят нашите царемакедонците не славят сръбските царекогато ЦАР САМУИЛ е царувал ,то е нямало македонска държава,значи македонците признават че са живеели в българската държаванека да славят наш ЦАР а не сръбски не виждам защо се възмущаваме-по добре ли ще е да се издигат паметници на сръбските князе в македония

62

Анонимен

преди 5 години

До ТиневКакво според тебе трябва да направи Димитров като България е победена от САЩ и окупирана от СССР? Изпълнява каквото му кажат великите сили както Стамболийски, защото война с Югославия означава самоубийство и връщане към робствоо преди 1878 г. По-добре е да жертва Македония.

61

67

преди 5 години

Тъй наречената "държава"Македония я основават Сталин и ТитоНе е верно. Димитров предлага на Сталин отделна държава Македония, но ако и Югославия и Гърция върнат и техните части на Македония и тогава се съгласява на балканска федерация както сега е ЕС. Гърция и Сърбия обаче не са съгласни, защото се отменя Ньойския договор и тогава пропада и Живков се отказва от Тито .

60

Додо

преди 5 години

Да се спори на тема каква е оценката за управлението на Бойко Борисов е сложен проект. Но ако трябва да определим едно негово деяние, което със сигурност е разрушило националните интереси на България, то това е дивото му и необуздано желание да вкара Бившата Югославска Република Македония, накратко БЮРМ в Европейския Съюз и НАТО! Защото по концепция БЮРМ е кулминация на омразата към абсолютно всичко Българско на тази земя, злокачествения комунистически тумор, който трови България с разсейките си

59

Анонимен

преди 5 години

Тъй наречената "държава"Македония я основават Сталин и Тито,Димитров е кремълско переке/нде но чак такава изродия без натиск от мацква не би направил,ми и той би трябвало да е етнически македонец по тая логика!Според мен трябва всички политически сили да застанат НА ЕДНО МНЕНИЕ-НИКАКЪВ КОМПРОМИС БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ДО 1944 ГОДИНА!Тая декларация се подписва и подкрепя ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ!Така се прави в Гърция!

58

Анонимен

преди 5 години

До ТиневБКП няма нищо общо с Берлинския и Ньойския договор които откъсват Македония в други държави. Опитали са се да запазят България след загубените войни от демократите и фашистите. Малинов даже пръв предлага в 1918 г. Македония да е независима, но Сърбия и Гърция отказват, защото искат да я заграбят.

57

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

До ТиневКокала-кокалааааааааааа!

56

закривай

преди 5 години

Македония е една мини Югославия и се опитва да направи от няколко мразещи се етноса един народ. Какво стана с Югославия? Разпадна се и това ще стане и с Македония.

55

Тинев

преди 5 години

1.Г-н Каракачанов, идеолога на БКП - Георги Димитров, основа Тъй наречената държава " Македония".2. Гн Каракачанов,сега Бойко Борисов, като достоен син на БКП / който ИМА СМЕЛОСТТА даже да откаже да върне партийния билет / се целува и милва със Заев!3. Г-н Каракачанов,а ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ в това правителство, оглавявано от верен комунистически другар?4. Г-н Каракачанов,и защо се съюзихте с ГЕРБ, която е изтъкана от верни и още по-верни другари комунисти / сега бизнесмени / ?ЗАЩО?

54

Анонимен

преди 5 години

Крадец!

53

Анонимен

преди 5 години

...на българските историци им писнало от бетонните чут/ори на македониститие и казали НЯКОЙ ВЕЧЕ ДА РЕАГИРА ОФИЦИАЛНО,аман от тия деби/ли!!

52

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска скопяни да горят каквото и да било.Искаме българските политици да защитават България. Искаме българските историци, които влизат в комисията по история на двете държави да отстоява българския интерес и история. И никакво огъвани пред политическия натиск и от двете страни. Доста изтърпяхме хули и обиди. Стига толкова!

51

Анонимен

преди 5 години

Прочетох едно мнение по темата в което може би има и голяма доза истина.Въпросът е в това че българската страна досега буквално се на/*** от отстъпки само и само ония гов/еда да си променят конституцията и да тръгнат поне към членство в НАТО и междувременно да работи комисията за изясняване на "спорните моменти"Макар че е унизително за България да води "спор"защото това е все едно да спориш с луд който се мисли за Наполеон се състави смесена комисия и тя започна работа,но на нашите им писнало...

50

Boko bo

преди 5 години

Този договор е национално предателство и оскърбление спрямо паметта на стотиците хиляди загинали в името на националният идеал. Съществуването на Македония се основава изцяло на анти-българска основа, защото обратното би означавало да признаят, че са са българи. Време е да забравим за тях колкото и да е трудно и прод лежим напред. А един ден, ако е рекъл Бог....

49

прашанье

преди 5 години

Ако Самуил е македонец,защо Василий 2 е наречен ***?!

48

Анонимен

преди 5 години

НАТО трябваше да отмени Ньойския договор и Гърция да върне беломорието и Сърбия покрайните. Вместо това шкембето ни занимава с глупости.