11

Анонимен

преди 5 години

Както виждам тук пак се включиха соц носталгиците, които са твърдо убедени как няма начин някой да притежава яхта, ако не е крадец, дедесар или поне наркотрафикант. Допълващото мнение по темата е, че мръсните изедници чорбаджии-капиталисти, вместо да вдигнат заплатите на работниците си, яхти си купуват...гадовете фашистки!Това е комплексарщината на българина, която ясно ни показва защо държавата ни е там, където е.

10

яхтаджия

преди 5 години

Вече не можеш да се разминеш от яхти в Перловска река.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7Твоята яхта първа ръка ли е?

8

Анонимен

преди 5 години

Парите на цяла България се изливат масово в София ! И после що софиянци имали яхти то близко до акъла !

7

дедо Ташунко

преди 5 години

Тия с яхтите са хора като нас, иначе всички сме равни при дълбочина 2 м под терена. Има къде данъчните власти да се поразровят малко. Не вярвам някой с 200 лв пенсия да притежава яхта.

6

Анонимен

преди 5 години

До Кембридж АНАЛитикаЗащотото ще си регистрирам яхтата във Видин, например и Софискио кмет ще загуби едни пари. Ама и тези са много *** Плавателен съд се регистрира в пристанище и данък се плаща там по местостоянка. Това не се прощава, явно някой плаща на две места и в София и в някое п-ще. Данък за плавателен съд е незаконен в София. В София може само за лодки до 4,7 м. които не подлежат на регистрация и ти стои в двора. За 20 т. яхта, някой друг път.

5

Анонимен

преди 5 години

Втора ръка автопарк. Втора ръка яхти. Не, мерси.

4

Цацаров

преди 5 години

Хм,326 яхти на софиянци,326 Баневци! Неравенството води до бунтове като във Франция и мигриране на младите,бягайки от червената БГ мафия!

3

Анонимен

преди 5 години

Герберите ще нападнат Русия по море с яхтите си. Крим е герберски!

2

морски

преди 5 години

По Ариана шопите си правят вече околосветско !!

1

Makedon

преди 5 години

E... taka taka ajde sega pocnite da placite po Bolgaarki deka nemate leb i deka naftata e skapa