37

Анонимен

преди 5 години

Наща мафия ги пере където си иска, тука си е купила и полиция и прокуратура и съд.

36

Анонимен

преди 5 години

Италианската мафия са смешковци в сравнение с КТБ и юдею-масонско-сатанинската мафия.

35

Cc

преди 5 години

Леле, КТБ я фалира Тиквата и Кой.

34

Анонимен

преди 5 години

Хехехе, ми ще правят Боко и Шиши?

33

Анонимен

преди 5 години

Тук 90 % от фирмите са пране на пари ! Софарма, лафки мафки техномаркети и т.н. да не изреждам... Дори и футболните клубове регистрирани като фирми са пране на пари...

32

Дедо

преди 5 години

До Анонимен 29Фалираха я Лойко,Пеевски и Доган.Трябва да си много загубен,за да вярваш на глупостите,които пишеш.Чети,бре,то не боли.

31

ТакаВсичко е законно

преди 5 години

Как ли?Така както и ГЕРБ-еразката Мафия - чрез Закони,които налага на данъкоплатците !

30

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Как мафията пере пари ?Чрез футбола ! Ако не вярвате вижте Киро Домуса и проекта "Лудогорец".

29

Анти - СОРОС

преди 5 години

Самата мафия, са изгнилите структури на ЕС. А в България действа шайката на Боко Тиквата!!!

28

Име

преди 5 години

това не е мафия, а просто част от "най-големите политически семейства", които продължават да дават поводи за гордост не само у нас, но и в чужбина...

27

Simo

преди 5 години

Те тва е причината за Брекзита ... Евреите от лъндънското сити искат да продължат да перат пари без контрола на Европейския съюз ... Наскоро изпраха и скриха на любимия ви Путин на колко милиарда ... От правителството в Лъндън мрънкаха, че помагат на Путин който е враг, а от ситото отговора беше business as usual ... номерът е че икономиката на Британия е основно малкият и среден бизнес и не може да оцелее без пазара на Европа ... Брекзита ще докара тотална бедност но ще отида в Германия .

26

Анонимен

преди 5 години

КТБ-то я фалираха БСП пак ли ББ е виновен и тука? Даже сами не си вярваха че някак се домъкнаха до власт червените и кво ли си викат не се знае колко ще сме на власт давай юруш да измъкнем всичко което можем, това са антибългари и бедни душици

25

Анонимен

преди 5 години

Алабала. Службите знаят всиЧко, но мръсните пари са добре дошли във всяка икономика. Това са чисти инвестиции , а ако случайно някой реши да изпее хвърлят го в затвора и казват не заеме :))) Коя нормална държава, ще бяга от големи капитали. Всипко в света са празни приказки за простолюдието, защото толкова му е капацитета. Останалото се решаава на високо ниво. В България не е по различно и тук се направиха мн неща с мръсни ризи и сега мн народ работи там :)))

24

Анонимен

преди 5 години

много заслепени тука.

23

Анонимен

преди 5 години

Значи Найджъл Фарадж правилно нарече ЕС "мафия" в обръщение отпреди няколко месеца към Антонио Таяни- председателят на европарламента.

22

Анонимен

преди 5 години

"Преди няколко години представители на Европол настояха за нови закони, които да криминализират членството в мафиотски организации."Момент. Членсуването в мафията не е престъпление според законите на ЕС?

21

Анонимен

преди 5 години

Мафията бива създадена не помня през коя от войните първа или втора с горещата и основна подкрепа на юдеите тогава скитащи се без родина,но налагащи вреда на цялото човечество чрез действията си!!!!! Без ония дето сега се разпростират до мъртвото море мафия нямаше да има!!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

"Как мафията пере мръсните си пари в ЕС?"Както го прави навсякъде по света- със съдействието на правителството, в случая- европарламента. Дори не смятам да ви чета статията, без политически чадър от най-високо ниво е невъзможно мафията да стои недокосната.

19

Анонимен

преди 5 години

до BgexitМного добър коментар.Абсолютно е вярно!!!!!!

18

BGexit

преди 5 години

Брюксел е основният спонсор на организираната престъпност във всички държави-членки. Позволявайки източването на еврофондовете от престъпни групировки, част от финансирането се връща в брюкселската кoчина. А на плeбса му остава само да си пее одата на радостта и да си избира пола.