17

Франкофил

преди 5 години

Никой във Франция не те иска. Само ако паднеш в ръцете на "жълтите жилетки" ще видиш какво ще ти се случи. Къш-къш! Враг на Франция.

16

Щерю

преди 5 години

- И Тръмп ли е Тиква?

15

BG citizen

преди 5 години

Бай Дончо, абе май верно ще излезе твърдението че си много нефелен?!

14

Анонимен

преди 5 години

Свобода и независимост *** Калифорния. Да живее свободата! Всички щати ще са по-добре независими от Вашингтон.

13

Smurf

преди 5 години

Тръмп по добре да си погледне неговата ***. От миналата година по това време до днес борсовите индекси са се мятали като диви лисици нагоре надолу но крайният резултат е НУЛА кръгла пресечена. И DOWJ и S&P са реализирали растеж точно нула на годишна база, даже втория е надолу

12

Анонимен

преди 5 години

Тръмп, просто си признай, че ЦРУ подпалва протестите за да дестабилизирате Франция и да падне ЕС. Чисто икономически американците ще спечелят ако няма ЕС. В момента ЕС е единен икономически блок, а това не изнася на корпорациите ви. Ако се разпадне ще сключите нови сделки, поотделно с всяка страна и ще се наложите икономически над Европа. И това е само дребен пример. Каквото ще става ще става, но мразя лицемери.

11

:) Браво!

преди 5 години

До Ohubohu""нашата" "преса", която нито е наша нито е преса, а още по-малко е обективна!":) Евалата!По-точно не може да се каже!

10

Ohubohu

преди 5 години

ѝне е само "Парижкото" споразумение за климата, дразнителя на протестите, не е!Макрон премахна данък "богатство" (т.е. бокатите плащат вече по-малко), но за да затвори дупката в бюджета вдигна поголовно данъците на обикновенните хора. Повишаването на цената на горивата, се отразява на транспорта, а от там на всички стоки и услуги!Оставете глупостите писани в "нашата" "преса", която нито е наша нито е преса, а още по-малко е обективна!

9

Скептик

преди 5 години

Не смесвайте нещата. Личният автомобил и служебният автомобил на частника са символ на Свободния Свят. А го взеха, а се превръщат в губерния и тука няма лабаво. Ще има бой Проблема е че трябват пари за милитаризация на Европа. Дали ще се плаща на САЩ или ще се прави Евро армия, пари НЯМА. Похарчиха ги за европроекти и за глупости. Иде инфлация и бедност.

8

Име

преди 5 години

французите са малко "башка". те хем искат, хем им е много, хем говорят на парлевуфрансе. за да си истински французин, трябва да си роден там... инак клошмерлското вино прокисва...

7

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименслед "Бащите-основатели" и Кенеди,НИТО ЕДИН амерички президент НЕ е бил и не може да бъде ДЪРЖАВНИК!!!!!!Палячовците,калесвани за длъжността "президент", са "кукли на конци" на .."Сили",които имат невероятно влияние в оная страна..и в света..

6

ПроСоТо

преди 5 години

франчулята искали Трамп..?..Ми те искат и Чочолина!...А ние всички искаме редник Хелга Геерхард!....и какво?!

5

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ме кефи, интересуват го само парите и собствената му страна. От тази гледна точка е добър държавник, защото американската икономика дърпа напред, а във Франция се напълни с маймуни + протести и ексцесии всеки ден.

4

Анонимен

преди 5 години

Бой по каските на джендърите.

3

Анонимен

преди 5 години

Немците също искат Тръмп, но ги е страх да си признаят.

2

Бай Петко

преди 5 години

Слава на НАТОСлава на Кончита ВрустСлава на Драгалевския Койт не скача е Хетеро

1

Анонимен

преди 5 години

Много е прав. Политиките на глобалиста Макрон доведоха до обедняване в цяла Франция и докараха хората до ръба на Революция. Американците с право се присмиват на Макрон и гледат сeир. Аз правя същото :)