27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29И защо да не може да роди?Жана ми роди на 38 години първото ни дете,второто на 40 години и сега чакаме трето и като го роди ще е на 42 години.

26

избирател

преди 5 години

Какво става с тия ''МЪЖЕ'' в тая наша държава бе хора?!Ден през ден някой ''БАБАИТ'' трепе някоя жена.........То бива комплексарщина и безпомощност,но............

25

Bluesky1

преди 5 години

Само абсолютен лузър може да стане наемник и да ходи да пуца в Афганистан...

24

Анонимен

преди 5 години

До27. Стига фантазира. Какво ще роди, като е минала 40 пък и с дете. Ще вземе лекар/ възможно е пенсионер/.Виж на запад може да се котира по добре.

23

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално да се помъкне с оня грозник или е имал пари или е била наркоманка.

22

Анонимен

преди 5 години

Яьк за мацката, можела да се ожени за прилично момче като лекар или директор в някое училище и да му роди деца!Но за жалост воените не се славят с хубаво минало!

21

анонимен

преди 5 години

Президента Радев не е виновен че в България има престъпници виновно е правителството на Бойко Борисов не месете Радев. Онази държава в миналото се е грижела за сигурността на хората а сега никой.

20

Бай Иван

преди 5 години

Получил пристъп на демокрация по американски модел очевидно ;) !!!

19

Анонимен

преди 5 години

стигнахме ги американцитепо простотии

18

Анонимен

преди 5 години

излезе статистика,че до сега са убити 28 жени. за 2018г. ето я номер 29!!!

17

Румен

преди 5 години

Ми то по нормалните отидоха на Запад. Тук останаха по "специалните" !

16

До 18

преди 5 години

Така ще бъде, докато НПО-тата не пробутат ИК на части. Непрекъснато ще ни се напомня, че тази година са убити около 30-на жени (впрочем всяка година са горе-долу толкова), а останалите предумишлени убийства до 120-130 годишно са на мъже, но това не е важно.

15

Анонимен

преди 5 години

Трупът на убитата рейнджърка Десислава Стоянова е престоял 8 дни в ракла--Тц, тц, тц... майко мила... вижте го тоя на снимката в длугата статия ... е то на лицето му е написано, че е престъпник, то самата му мутра казва всичко....всички под пагон са си малко ку-ку.... то това "опъване на кабела" и оправяне на легло "по стотинка" до това води....

14

House M.D.

преди 5 години

Не усещате ли, че ставате досадни? Статиите за този казус са повече и по-начесто от тези за алпинист Боян. Никой нормален човек не се интересува от един чисто криминален случай.

13

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален ще отиде да се бие в Ирак и за каква кауза. Толкова ли няма професия с която да си изкарва прехраната. Да му дам една от моите професии имам 3 . Това са индивиди които не стават за нищо. А който е с две леви ръце заврени отзад се възползват едни другари да ги пращат за Пушечно месо. Какъв човек е този да убие беззащитна жена. Не това не е човек а изверг. Този поглеждал ли се е в огледало, видял ли е че и най гро.зната няма да тръгне с него камо ли тази симпатична жена.

12

ПроСоТо

преди 5 години

така или иначе,ТРЯБВА към тоя да се приложи закона "Зъб за зъб,живот за живот"!!!..И не обиждайте жертвата!..Никой от вас НЕ знае защо е станала "рейнджърка"!!!!.."чесане на сливата" е могла да си прави неограничено и без да се военизира!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Никой няма да си хаби атната бомба заради едни еврошлюхи дето се пляскат срещу един бояришникр просто ще изкупи някой дълговете на евроатлантичката и ще се окажер че сме нечия собственост, но това ще отнеме много време.

10

Анонимен

преди 5 години

"Да идва някой да ни анексира и да свършат мъките на туй диво варварско племе."----------------------------------------------Не се отчайвай толкова! Може пък атомна бомба да ни пуснат!

9

До ПроСоТо

преди 5 години

Радев не е виновен за всичко, но е факт, че е избор на Решетников!

8

Анонимен

преди 5 години

С таквиз рейнджъри каквото и да значи това сме за никъде, разпасана армия и военни, цоцат на данъкоплатеца парите и се плющят по вили и балкани като диви прасета обаче и туй не могат да свършат без да се избият. Да идва някой да ни анексира и да свършат мъките на туй диво варварско племе.