186

ССС

преди 5 години

Когато преговаряха Гърция и Македония нашите политици се радваха че техния спор се урежда!!!Ако бяха държавници имислеха за българските интереси и бългатите зад граница ,ще участваха в преговорите,като ще трябваше дададът вето на новото име Северна Македония!!!Гърция имат област Македония,а нашата Югозападна есевернана нея!!!Мизия,Тракия,Македония товаеБългария,а нашите политици се наведоха в Г стойки и сега плачат!!!Нойския договор сложи надгробната плоча на Майкедония,казал го е Андрей Ляпчев!

185

Анонимен

преди 5 години

Този път- наистина твърдо! И всички наши политици да се обединят! Ако и сега отстъпим, македонските ни "братя" ще решат, че могат да правят всичко. Не трябва повече да им прощаваме, ясно е, че не разбират от благородство. Никакъв ЕС, докато не получим твърди гаранции, че ще спрат с подлите си лъжи и манипулации.

184

Анонимен

преди 5 години

Само така - дръжте се твърдо с тия подли измамници, докато не клекнат и не си кажат истината. Стига дотогава Русия да не им се притече на помощ, защото тя е майка на македонизма - не е "коминтерна"!

183

--

преди 5 години

Най-големият майтап е паметника на светите Солунски братя в Скопие! Под статуите на двамата пише ""св.св.КИРИЛ и МЕТОДИJ"!!! Буквата "J" е много славянска и може би те самите са я измислили :)))

182

тоти

преди 5 години

Ясно е едно,че мястото на вълците е в гората и тъпите ,,македонци'' остават сами сред вълците.Аз казвам м..та им да се оправят.Щом на някой му подаваш ръка да не се удави а той не иска да изплува го остави на акулите....

181

АнонимеН

преди 5 години

ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ Е КРАДЕНА!!ОТ НАС СА СВИЛИ УПРАВНИЦИТЕ И СА СИ ГИ ПИСАЛИ КАТО ТЕХНИ :DТО ДА БЕШЕ САМО КУБРАТ :D ЯКА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИ ИМА В ИСТОРИЯТА ИМ :DТЕ ПЪК КАЗВАТ , ЧЕ НИЕ СМЕ ИМ ОТКРАДНАЛИ ИСТОРИЯТА :D

180

Анонимен

преди 5 години

до 196 добре Албанците какво са ти виновни те на са прости като мекетата да не знаят какви са .Мекетата са със Сръбски манталитет лъжат и крадат и опитват да са лукави като Гърците.За другото те подкрепям!

179

Не трябва да

преди 5 години

позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

178

Анонимен

преди 5 години

Аз пък вече няколко пъти гледах филми по немската телевизия за Мацедониен и Александър дер Гросе и там на картите, които показват България още не е съществувала. Странно нали.

177

българин

преди 5 години

Абе , вие не разбрахте ли , че тия , измислените няма да престанат с техните претенции !!!!! Никакви договори и споразумения не важат за тях !!!! Мразят ни и ни презират и така ще бъде винаги !!!!!!

176

Анонимен

преди 5 години

До 194 ЧеТочно така!След десетилетия на усмиване на булгарите-татаri ,и басните за жестокостите на бугарите-фашисти!Дойде момента през 90те да се пласира идеята за наследниците на древните македонци.В чужбина е по престижно да си македонец ,само че чужденците знаят гърците като наследници на Ал.Велики!Лошото е за скопяните ,че чуждите историци не се връзват на техните басни и това много повече ги обижда от българските претенции!

175

Do Karakachanov

преди 5 години

Отивай си в Русе и преяждай и напивай се там Шпионин руски.Трябва да се освободим от подобни недоразвити същества за които личния интерес е по-важен от интересите на България. Той в момента а и преди е срещу България, защото защитава само корупцията насочена към него и близките.

174

Чегевара

преди 5 години

Както и да го погледнеш,по престижно е да си наследник на Александър Велики от колкото на онугондур номад развяващ конска опашка.

173

Анонимен

преди 5 години

Ето затова България ще подкрепи Албания като Югославяните много се перят !

172

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

171

Кико

преди 5 години

Споко,българите са вече на изчезване.Скоро на никой няма да му пука !

170

Анонимен

преди 5 години

Ясно, не им се ще да са пришълци, че албанците ще ги подгонят

169

Анонимен

преди 5 години

продължава двойната игра на зайо-байо и всичко това е следствие на прекалено прибързаният и неогледан "договор" с макетата, както и като цяло на твърде мекушавата и с много голям авансов реверанс тополитика спрямо македония!това момче вече 3-4-и път подхвърля реплики в стила на "властелина на крим" по отношение на азбуката "от македонските земи"!голяма грешка беше НЕучастието в договора за името, много голяма, груба грешка на борисов!

168

Я па я...!

преди 5 години

До Честно 174 Ама Александър Македонски съществувал ли е някога изобщо ? Да не би да е измислен? Как ще се обърне в гроба ?

167

Анонимен

преди 5 години

Даже и наши родни *** които се наричат "македонци" са против да ги наричаме Българи.Това е население без собствено самосъзнание и с его до небесата. Колкото по бързо се приключи с тоя измислен етнос толкова по добре.