29

Тинтири Минтири

преди 5 години

Нали отхвърлихме Истанбулската Конвенция? Какви са тези дядо Коледа, дядо Зима, дядо Марта...? Докога ще облъчват децата с тази политическа ГМО простотия?

28

Наблюдател

преди 5 години

Предпочитам за 60 лева да дойде млада Снежанка, вместо брадясал дядка.

27

Неразбирко

преди 5 години

Дядо Мраз го има от много векове, а Дядо Коледа се появи сега с Кока-Кола. Какви християни, какви атеисти сънува тук един?! Който иска да празнува Дядо Коледа на Кока-кола, да си го празнува, лошо няма, но българските традиции са други - Дядо Мраз на Нова Година и коледари и коледуване на Коледа. Жалкото е, че масово научихте децата си да ен зачитат българските традиции и да се кланят на чуждите.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Всеки един от нас на определена възраст е проумявал, че не съществуват приказните герои, за които са му чели и разказвали. Но всички ние преживяхме това просветление без трагедии и душевни сривове.

25

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологТози проблем има и комичен аспект.Помниш ли, че през 1990, 1991 г., когато в много семейства започнаха да оставят подаръци под елхата в коледната нощ, някои деца, които дотогава бяха свикнали с новогодишни подаръци от Дядо Мраз, се бяха изхитрили да пишат по едно писмо до Дядо Коледа, който идва на Коледа и едно до Дядо Мраз, който идва на Нова година?Поръчваха какво да им донесе и единият, и другият.С други думи, ориентираха се много практично.

24

Ха ха ха ха ха ха ха

преди 5 години

Премислете добре, ако сте решили да изненадате близки, които не са членове на вашето семейство и не са предупредени.Така беше платено на студент да се облече като Дядо Коледа и да занесе дребни подаръци на определен адрес. Но живеещите там баба и дядо, при които били оставени внуците, не подозирали, че тази изненада е подарък от техен близък и не бяха допуснали "Дядо Коледа" да влезе у тях. Заподозрели, че може да е апашки номер - да нахлуе и да ги обере. Станал скандал вместо мила изненада :))

23

Футуролог

преди 5 години

Какво ми удряте минуси?Поне да бяхте пубертети а сигурно сте дърти комунистиАма и аз съм дърт и съм репресиран през комунизмаПразнувахме със семеиството си всяка година на 24 и 25 декември Бъдни Вечер и Рождество Христово като тогава нямаше никакъв Дядо Коледа забранен от власттаЧак на 1 януари идваше Дядо Мраз които е атеист от "евреокомунистически" произходДядо Коледа е християнския му еквивалент идващ от Свети НиколайАй,Ай,Ай,Дядо Ви Мраз май е сатанист.....ха

22

Бай Иван

преди 5 години

А само снежанката да дойде колко струва ;) ???

21

...

преди 5 години

За 300 лв. Снежанка ще дойде и ще ви забавлява цяла нощ, да знаете. Мани го тоя дъртак, за къв чeп ми е? Подаръци носел той, на децата... плащаш му 60 лв и той ви два едно камионче, което струва 15 лв. и другото джоб параса. Само Снежанка ще си взема аз и ще си изкарам страхотно новогодишната нощ.Аз съм вече голям и във Дядо Мраз не вярвам, много по - добре е Снежанка да обарвам...

20

Анонимен

преди 5 години

Българската традиция е за Дядо Мраз на Нова година, а измислицата на Кока-Кола за дядо Коледа се появи в България чак след 1989 година от криворазбрано отричане на миналото.

19

Анонимен

преди 5 години

Защо ми пишете за измисления дядо Коледа?!Преди 100 години през 1910 година, Елин Пелин пишеше за Дядо Мраз.

18

Ум

преди 5 години

Не си го представяйте като от приказките, а подпийнал с мръсен костюм и само срещу 100-на лв.Няма такава пародия.

17

Снежанка

преди 5 години

Привет палавници

16

българин

преди 5 години

И аз искам само Снежанка !

15

Alow

преди 5 години

А може ли само Снежанка по джапанки ?

14

gumbol and darvin

преди 5 години

На ли ви е ясно че това е фалшив Дядо Коледа. Така големите фирми печелят сумати пари.

13

Анонимен

преди 5 години

А колко струва да наема две Снежанки?

12

Dan

преди 5 години

Пращайте ми снежанка, че имам много чинии за миене и зеле за протакане.

11

Анонимен

преди 5 години

"Дядо Коледа идва вкъщи - на промоция за 60 лв., по-скъп е със Снежанка"Значи промоцията в случая е, че ще ми излезе по-евтино да взема само Снежанка.

10

Пъзел

преди 5 години

Снежанка е от 60 до 200лв за пълна програма! Това за Снежанка от 30 до 45г, по младите започват от 150ллв за час.