61

анонимен

преди 5 години

Аман от хомосексуалисти

60

Гацо Бацо

преди 5 години

Тая вечер ще спя спокойно -имало и по-грозни от бг комунистките.Абе Станишка неможа ли да се снимаш с някоя по сгодна комунистка ....

59

Анонимен

преди 5 години

Ох боже, освободи ни от комунисти, социалисти и всякаква исти.

58

Анонимен

преди 5 години

Аман от комунистите, като крастави кучета са - няма отърваване от тях.

57

Анонимен

преди 5 години

Най-бедният политик и лидер на социалистите Сергей Станишев ще обитава с многодетното си семейство истински дворец в Северна Швейцария, в градчето Олтен. Приказният имот е с 18 дка градина. Малкото и перфектно за спокойствие градче се простира по протежение на река Ааре, в полите на Алпите. Така лидерът на ПЕС и скандалната му половинка ще могат да се отдадат спокойно и на риболовни страсти.

56

Анонимен

преди 5 години

Станишев да спаси Европа от себе си и най-вече от Моника.

55

Анонимен

преди 5 години

Станишев е резил за социалдемокрацията. Иска да напълни Европа с емигранти и да подчини обществото на джендърската доминация. Правата на мигрантите, правата на джендърите - за сметка на правата на работещите и плащащите данъци. Българският пенсионер живее с ниски доходи, плаща ток, парно, телефон, лекарства, а емигрантът живее безплатно с осигурено топло и светло, получава дрехи, лекарства и храна и дори капризничи каква да е тя!

54

Анонимен

преди 5 години

Именно Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г.

53

Анонимен

преди 5 години

Отговорност на всеки българин е да спаси България от БСП.

52

Име

преди 5 години

когато многократно "избирани" "лидери", като станишев започнат да ми говорят за отговорност и започвам да се ослушвам за ало апаши...и още:когато многократно "избирани" "лидери", като станишев започнат да ми говорят за отговорност и вече знам, че разпадът на системата им е неизбежен.

51

Прверявващ

преди 5 години

Станишкoff, да припомни на хората как притичваше задъхан, да не би да закъснее, до хотел Берлин, по заповед на шишкото на мама за указания какво трябва и какво не трябва да изпълни тъпата му партия при сформирането на правителството на Орешарски, включително и кой да бъде шеф на ДАНС. Невероятна пародия как след това тъпата му партия го номинира за шеф на ПЕС. И как при финансовата криза, засегнала офшорната зона Кипър загуби 12милиона в зелено.

50

Анонимен

преди 5 години

Няма разлика между ПЕС и ЕНП все *** на Америка са , на гей бракове и Истанбулски конвенции. Европа се нуждае от патриоти и независимост на всяка държава.Сидеров е политик с ясно изразена визия за независима Европа от САЩ . Сидеров е за здрава политика с най развитите страни от Азия и Русия.Президентът Радев е точният човек за поста си , но БСП е твърде дясна партия, а не партия на бедният човек.

49

Анонимен

преди 5 години

Социалистите измислиха думата" правоимащи". Това във връзка с неравенството, с което се бори Сер Г й

48

Петърчо

преди 5 години

Отговорност? СерГейчо ти знаеш ли какво означава тази дума? Отговорност СерГейчо е никога да не допуснем такива като теб повече да се докопат до каквато е власт. Отговорност СерГейчо е да спасим Европа от такива мошеници като теб и тези на които сега им се правиш на лидер. Не знам дали *** е по-голям лицемер с 2 милионна евро за никому ненужна телевизия или ти с твоята банда крадци Царя и Доган дето 4 години вилнеехте и опустошихте България. Де да се намери някой да те опандизи най-накрая!

47

Ами така е..

преди 5 години

Що е СОЦ... Все е ла"" "но!Знам, щото съм го преживял!

46

Константин

преди 5 години

Лошото е, че и пес и енп за нищо не стават. И най-лошото е, че от този факт ние всички го д.хаме яко, те са си добре и енп и пес.

45

срам

преди 5 години

Щом Станишев им е председател, и то вече трети мандат, много ми е ясно какво представлява ПЕС. Станишев всички го знаем - провалил се в България политик, поддръжник на ИК, със съмнения, че е хомо. Ако не го знаехме можеше да си мислим, че ПЕС е някаква сериозна организация, но сега знаем, че и ПЕС не стават за нищо.

44

Картофчо

преди 5 години

Не слушай чадо какво говоря, ами гледай какво правя!

43

Ценкооо...

преди 5 години

Прав си та дрънкаш - пази Боже от бивш комунист и бивш вегетарианец, щото нямат наяждане...

42

PS

преди 5 години

Един провалил се Български Депутат и Управник е глава на ПЕС... Абе тези от ПЕС или са престъпно провалили се политици или както се казва Клоуна е част и лицето на тестето карти, желая им успех с СерГей начело :D