19

Анонимен

преди 5 години

Чудят се как да съберат повече гласове. А и от младежкото БСП може да не са особено съгласни, като знам какви тенденции имат социалистите в днешния свят ;))

18

Анонимен

преди 5 години

Против ИК са и подкрепят Станишев, който пък е за ИК. Може би защото на заседанията по изработванвто на конвенцията представителката на България беше от неговия кабинет.

17

Анонимен

преди 5 години

А Дърева жена ли е...?

16

Анонимен

преди 5 години

Ако не подкрепат Станиш в Европа, тук ли да се върне. На Нинова и сега й пари под задни.ка, еле пък ако и Серго се върне.

15

бай ганю

преди 5 години

До Анонимендори нимаш минимално елементарно разбиране какво е *** или какво като цяло е тази конвенция жалко че прекрасната ни страна е пълна със еснафи като теб и заради това е на това нивопреди да отхвърляш нещо си направи труда да се запознаеш в дълбочина с него а не да се оставяш банда популисти да ти подхвърлят някаква глупост и ти да се хващаш веднага за нея

14

Въпрос

преди 5 години

Всъщност, като е Истанбулска тази конвенция, в Турция разрешени ли са браковете между лесбоси?

13

Анонимен

преди 5 години

БСП от Лисабон: Няма да подкрепим ИК! Е хубаво де, разбрахме че за Нинова и БСП най-важно е да се правят свиpки с повод и без повод на Путин.

12

Анонимен

преди 5 години

А бе Истанбулска работа.Опитите продължават...

11

Анонимен

преди 5 години

Аз вечно имам проблем с амбриажа на колата - това е долен ляв ***.

10

Анонимен

преди 5 години

Подкрепяйки Серж, косвено подкрепят ИК.

9

Хъсан

преди 5 години

дорогарйо станишаф нема кифтета от тебе за мене си

8

Кутев

преди 5 години

Ох, как се объркаха нещата!Нали ревахме срещу Истанбулската конвенция, за да дискредитиране гербаджиите и задачи ги изкараме пледира и лесбоси?!После какво така се обърка, че всичко сега се обърнаха реши нас?!Оооох! Сложно ...

7

Анонимен

преди 5 години

Драмата на БСП:Жената мъж *** НиноваМодерният ляв Александър ЛиловСъществото Дърева и да не пропуснем крадлата Попдимитрова са категорично против Истанбулската Конвенция!

6

Кутев

преди 5 години

Не бързайте, хибриди мои юначни, че е сложно.Хем сме за БСП и сме срещу десните, хем левите подкрепят Истанбулската там каквото беше, а ние и Путин не, хем с е леви, хем не е ясно... А бе не бързайте, че да не объркаме нещата!Изчакайте внимателният анализ и после следвайте плътно опорните точки! Ама много плътно ги следвайте, стъпвайте с меки терлици!Дерзайте, юначни мои хибриди!

5

Хюго Бос до 4

преди 5 години

Мда, и държат и ти да биеш жена си, ***. Това че някй не иска ГМО хора и грантаджийски НПО- та да мътят главите на децата му, не значи че бие жена си. Ама нацилиберастите толкова си можете...Като искаш ***, чупката, но не ни натрапвай болмата си психика на нас. Отивай да биеш вкъщи..

4

Предложение

преди 5 години

Предлагам да направим маньовър като онзи на ЦСКА, Литекс и Етрополе!Значи, всички членове на БСП напускат партията и влизат в нова току-що създадена партия. Тя обаче се обединява с БСП и взима нейното място в ПЕС. (И така Станишев отново става шеф на ПЕС).Накрая, казваме, че новата партия ще се настани в офиса на третата малка Партия на Емо и приятели с 0,0002,% на последните избори. После обаче се прави търг за офисите, сградите и фирмите на вече закритата БСП и се печелят от Емо.Ще стане!

3

Анонимен

преди 5 години

от БСП държат на мъжете да бият жените си и да оставят не наказани

2

бай ганю

преди 5 години

колко жалко че ПЕС няма дори един кандидат с желание да го ръководи и от зор заман нашето другарче с гордост ще се отзове има ли нещо което БСП да са подписали (освен повишение на собств.заплати)не чухме аргументът защо са против тази конвенция и как може останалите цивилизовани и напреднали нации да се подпишат а ние гион сурати както винаги на обратно,бихме приели обоснован силен отговор защо не вместо да но получаваме само сурати и изрепчване че не та не

1

Анонимен

преди 5 години

Левите партии подкрепят либералните възгледи и Истанбулската конвенция. Това е принцип, основополагащ възглед на всички Леви по света.Ако БСП не приема този възглед, със сигурност Станишев е аут от лидерството на ПЕС, а и на цялата БСП ще се гледа там вече със съмнение.