138

ха ха Хо

преди 5 години

Анхела Понсе e жена менте.

137

Хорхе

преди 5 години

Защо ни внушават че ненормалното е нормално? Тези които не са нито жени, нито мъже защо си мислят че са нормални?

136

ас

преди 5 години

когато един мъж се мисли за исус христос тои е луд. а когато един мъж се мисли за жена аз трява да му защитавам правата.

135

баста бе

преди 5 години

Мъж с психически проблеми,имитиращ жена.Външно изкуственяк,вътрешно пущиняк.

134

Анонимен

преди 5 години

До няколко години излизат сексботовете! Движещи се, умно- тъпички и с копче Он- Офф най- важното. Всичкото педрази, транспедрази, па дори и жени отиват в историята!

133

Бобчо

преди 5 години

Отново долната содомистична медия днес.бг ни вре тенденциозно в очите някаква човешка мегагнусна кал с цел малко по малко да се притъпява чувствителността ни към това откровено престъпление срещу природата и да продължава да разбива и размива модела на традиционно семейство, съставено от мъж и жена. Но съдейки по коментарите съм радостен, че ние сме си тъмни балкански субекти и тая работа не фаща дикиш при нас. Засега.

132

Шорош

преди 5 години

Планът ми "Калерги" работи !

131

Станчо

преди 5 години

Скъпи амeрикански педeрaси ние българските мaнaфи седим твърдо зад вас и вашите искания

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137,Българката не иска да ражда деца по други причини. КАто започнем от условията в държавните болници, които са под всякаква критика, мръсотия и злобни акушерки. Все пак не всички имат пари за частно. Цените на детските консумативи са по-скъпи отколкото в по-богати държави от ЕС. Познати си поръчват памперси от Англия! Няма места в детските ясли/градини. Дори да влезе детето, бесни лели ще го шамарят. С детска количка не можеш да се движиш по тротоарите, щот са разбити и др.

129

Анонимен

преди 5 години

Разни психично увредени мъже искат да стават майки, а българката не иска да ражда деца.

128

Анонимен

преди 5 години

До Гoшуправ си бате,ламер съм и беден :) нп човек се учи докато е жив и никога не е късно да забогатее :!

127

Анонимен

преди 5 години

Ари ве половината ще ходите я забивате в някой бар без дори да подозирате :)

126

Манолски

преди 5 години

Стига с тея *** вече бе, писна ми

125

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро ще се обяви, че и педофилите са нормални - "не са виновни за нищо просто така са се родили". А объркания индивид на снимката си е отишъл на правилното място в Тайланд....

124

Анонимен

преди 5 години

До 135 /Гошу/Пич, все си мисля ,че не е ок да се хвалиш с тия неща. Ходиш, не ходиш по *** - твоя работа си е, ама да се хвалиш си е малко жалко да знаеш.Пък какво ще правиш с *** 6 часа (след обичайно необходимите 10-15 мин) въобще не си го обяснявам ;)

123

Forever

преди 5 години

Хора които вършат такива операции,извършват престъпление,умишлено осакатяване на хора.

122

Мен

преди 5 години

Мне пичове, този не е преминал операция за смяна на пола, защото не е станал жена. Няма органите на жена, няма хормоните на жена. Вместо женски гърди има силиконови импланти. Правилната дума е фалшива жена, а не трангендер защото пола си е същия просто са премахнали външните полови белези и са го намазали с грим. Всичко останало си е същото.

121

Гoшу

преди 5 години

До до ГошуПочват наистина от 500 на час, но като ги вземеш за 6 часа, цената пада. И никъде не казах манекенки, а ВИП ескорти, има разлика. Не си в собствени води, моряче, да говориш с мен на тези теми. А на оня, другия, дето ме пита дали съм толкова грозен, че да трябва да си плащам. Ами не, всъщност съм хубавец с пари, ама платеното излиза по-евтино, повярвай ми. :)))

120

Ана

преди 5 години

Момичето изглежда като всяка друга манекенка на този тип конкурси. Ако не ни бяха казали никога нямаше да разберем , че е минала операция за смяна на пола. Расъждава добре и изглежда, че е умно момичеДа е жива и здрава, да си вземе детенце от дом и да си го гледа с любов.

119

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден нормални хора съдават и творят прекрасни неща. Непрекъснато има открития в науката, които правят живота ни по-лесен. Защо няма статии за тях, а се пише само за хора с психични отклонения. Тоя с какво е по-различен от някой, който се мисли за куче или от друг, който се мисли за Наполеон? Скоро не съм чела нищо за арменката с обширния п*рдялник.