22

boyko.uzunov

преди 5 години

Всички съдии и прокурори в България трябва да бъдат уволнени по непригодност !На тяхно място да си внесем германци ли , японци ли и или други - само така ще оправим батака съдебна с-***!

21

Ф.С.В.

преди 5 години

Имаше една *** кръчмарска песен 90 -години - и ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е АКТУАЛНА !!1ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ДОКОГА БРЕ СКЪПИ СЪДИИ С ГЛУПАВИ ТОГИ С ГОЛЕМИ ДЖОБОВЕ ВЪТРЕ- ЩЕ СИ ПРАВИТЕ МАЙТАП С БЕДНЯЦИТЕ БРЕ ЕЙ ??? В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ -- ТОВА Е ИСТИНАТА !!ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ЛЕЖАТ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ДАЛАВЕРИ И ИЗМАМИ - А ТО НЯКАКЪВ СИ БЕДНЯК ДАЛ 40 ЛВ НА ДРУГ БЕДНЯК С ФУРАЖКА - И ДРУГИЯТ СЕ НАПРАВИЛ НА МЪЖ И - КАКВО - СМЯХ В ЗАЛАТА ДАМИ И ГОСПОДА !

20

Абдул

преди 5 години

Всички знаем че паричките от бедния шофьор не са били достатъчни за големите гърла на фуражите.Дали биха взели повече.Да се подложат на тест и ако не го издържат да ходят 2 години в затвора.Първата тъмничен затвор.

19

Анонимен

преди 5 години

6 години за подкуп,а 4 години за сгазено от пиян шофьор дете.Абе,ненормални закони,в и.д.иотска държава.

18

Шест месеца?

преди 5 години

И първоначален строг режим, за 40 лева, дадени доброволно (и най-вероятно предложени от даващия, без да са му бъдат поискани)?!А когато екзотичното малцинство пребие някого и го ограби, или ги пускат след арест, защото са намерили само част от ограбеното и доказателствата се считат недостатъчни, или се дава условна присъда за дребно хулиганство!Крадци и побойници с по няколко десетки висящи дела се шляят на свобода и безчинстват, но за 40 доброволно предложени лева - затвор и строг режим?!

17

Анонимен

преди 5 години

А милиционерина(бандит в униформа) който е взел 40 лева подкуп защо няма да го съдят и уволнят не разбирам!?

16

к

преди 5 години

Ако за 40 лв. подкуп съда осъжда на 6 месеца затвор, иванчева за изнудване в размер от 500 000 евро трябва да бъде осъдена на 4-5 доживотни присъди. Ще следя дали съда е последователен.....и на колко години ше бъде осъдена иванчева.

15

Анонимен

преди 5 години

Така му се пада на този. Ще се подиграва с някакви си 40 лева. Скръндза.

14

полицай

преди 5 години

До Анонименне бе, не 1000 а 5000 на смяна правим. накрая на месеца направо едно 80000 имаме. на човек. и така, цел животкретен

13

Анонимен

преди 5 години

А тези дето дават подкупи на Боко Харам, СимоКостовистите и на Хидроинженеристите колко ли требе да лежат? Мисля, осъзнаването на това число ще ме доведе до нирвана...

12

ундарталец

преди 5 години

Крайно време е за смяна на системата. Системата пази от нас съдебната система и реформата. А ние трябва да сме,,, рая послушна. ДОКОГА?ЗАЩО? Всичко за наша сметка и,,,да вилнеят недосегаемите

11

браво

преди 5 години

добре!

10

az

преди 5 години

За подкуп от 40 лв. - 6 месеца затвор. Тогава за 70 000 колко трябва да бъде?

9

Анонимен

преди 5 години

От десетилетия шофирам и никога не съм давал подкуп на полицай, нито съм бил изнудван да давам, дори за нарушение. Корупцията се прави от тарикатите, които си имат подготвени пари за подкупване и ги пробутват по различни начини и претексти. Искащите подкуп са много по-уязвими от даващите, защото лесно могат да бъдат уличени и хванати. Няма смисъл да се вайкаме от корумпираността на другите, когато сами я правим. Това е само приспивна песничка за безсрамни и лицемерни корумпиращи.

8

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако вместо да му дава подкуп го беше сгазил с колата, полицая нямаше как да предаде на "Пътен патрул", нямаше да му напишат акт, а и така щеше да получи условна присъда.... невероятно, на факт!

7

Анонимен

преди 5 години

Браво, съдебната ни система заработи. Треперете бандити!

6

Наблюдател

преди 5 години

Добре,че не е дал 409 лева, че тогава щяха да го осъдят на 60 месеца.

5

Анонимен

преди 5 години

Този терлик кой знае на какъв се е правил, за да го орисуват така, че чак и в затвора да влезе. Каквото и да си нарушил, трябва блага дума и всичко ще е наред.

4

Анонимен

преди 5 години

Почти Всеки екип катаджии, всяка смяна, си дели поне по хилядарка, като има и за началника им. При даяджиите делчо е поне пет бона на смяна. Митничарите са майко мила, на десет бона се мръщят. И това е всеки ден, от както съществуват. Ако вкарваха в затвора всеки който им дава, затворите щяха да са препълнени, а службите разтурени, закрити и измрели от глад.

3

Анонимен

преди 5 години

За убийство на пешеходна пътека дават условни присъди...