15

anonimen

преди 5 години

До АнонименМай няма място за шеги от рода на "няма да заспя".Бавно и сигурно ЛГБТ обществата стават агресивни и налагат на целия свят вижданията си.Скоро ще се страхуваме от тях.

14

Анонимен

преди 5 години

Феминистките, които уж толкова много се борят за права, взеха да ограничават правата на хората. Мисля, време е да се вземат сериозни мерки срещу тях. ТРЯБВАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА! Понеже бивш комунист и бивша феминистка няма, тези закони не трябва да имат давност и трябва да обхващат събития и личности със задна дата! И ТРЯБВА ЛУСТРАЦИЯ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА!

13

Анонимен

преди 5 години

Добре де, Чарли Хебдо си прави шеги със всичко и всички. Няма свети, забранени или морални табута за него. Защо гей - общността е забранена територия? Защо именно тези, които я създават, въпреки, че осъзнават, че 80% от тях ще опитат самоубийство, а 40% ще повторят, именно те ги защитават? И ги защитават от какво? Всеки гей е способен да обижда и наранява нормално сексуалните във всеки един момент. Агресивни са по всякакъв начин, дори и физически вече. Защо да няма право да се шегувам с тях?

12

Пешо

преди 5 години

Леле, гей истерията покорява нови върхове. Сега пък ползването на думата гей било лошо!!! Та те сами се наричат така! Опасявам се, че не е далеч момента, когато думата хетеро ще е обидна.

11

iceblast88

преди 5 години

Представете си какво щяха да му направят ако беше бял?Пак, че е черен и за да няма обвинение в расова дискриминация само го накараха сам да се откаже.

10

Анонимен

преди 5 години

Ама това вече наистина е прекалено. Вече който не е гей или черен бива дискриминиран. То и в България почва да ства така. Ако някое престъпление е направено от *** има само инициали и се набляга, че е българин. Ако не е така - изпраскват цялото име без проблем. Нарушени са само правата на бай м....л, за всички останали е нормлно.

9

Анонимен

преди 5 години

В един епизод на "Модерна фамилия" дебелиа гей каза, "ама как ще ме обвините в нетърпимост, аз съм гей и тренирам футболен отбор?"-"Може да не вярвате но това вече не носи толкова предимства както преди"

8

Анонимен

преди 5 години

До 10 години ще има един дълъг списък с неща които не може да се шегуваш.До 20 може да няма и комици.

7

Щерю

преди 5 години

Ще води наградите на *** - "Тефал"-ите...

6

Константин

преди 5 години

А този защо не обвини ЛГБТК в расизъм и да видим какво ще стане. хохохо Луди хора.

5

Наблюдател

преди 5 години

Саква поредна филмова драма, драги зрители.

4

Victimized

преди 5 години

Западен морал.След като във всеки сайт ти цензурират коментарите, скоро новоговорът ще е факт. На Оруел най-големите кошмари ще са детска игра пред това което ни чака.

3

Анонимен

преди 5 години

Не, че това изобщо е важно кой ще води някаква церемония на която първенюта ще си представят скъпите дрехи и демонстрират прически за хиляда долара, а по скоро е дразнещ факта, че за пореден път се демонстрира, какнезависим човек със собствуно мнение бива смачкван от диктатурата на някакви си лгбт..... Значи не можело да кажеш че не искаш сина ти да е гей?! Тва ако не е болно общество... не знам.

2

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой още, който гледа тази пародия?

1

Анонимен

преди 5 години

тоя ми мирише