62

Анонимен

преди 5 години

67 така е. Там е страшно. А Москва е най- мюсюлманския град. Дойде ли Рамазан и улиците се напълват с коленичещи и молещи се. Няма минаване. Разни пишещи тук минуси от къде да знаят. Те не са мърдали никъде и живеят с лъжите за Русия.

61

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво е наводнила Меркел. В ЕС на 511 млн души има 20 млн там каквито ги наричате. В Германия процента е 4,6. Реално България с 11% е лидер. От друга страна , онзи дето ви промиват мозъците , че бил " Пазител на християнството" докара Русия да е най- мюсюлманската държава в Европа като изключим Турция. Над 15% от наеелението и около 35 милиона при 145 млн население общо. Най- голямата джамия я построи 2017 г в Москва. Дойде ли празник, улиците са непроходими от молещи се по земята.

60

Гледна точка

преди 5 години

Това наистина не го знаех.Съжалявам грешката е моя, до 2020 г. трябва златният резерв изцяло да си го приберат!Той именно затова Тръмп плюе по Германия, защото много трудно тогава би я държал на къса каишка!

59

Portugal

преди 5 години

Меркел се изчерпа отдавна и прекалено дълго се задържа на власт, но лакомията до това води. Допусна много грешки. Политиката й на строги икономии предизвика обедняване в цяла Европа. Винаги поставяше интересите на Германия пред тези на съюза и на останалите страни, което доведе до срив в доверието към ЕС. Покани бежанците без да се съветва с останалите лидери. Сега строи СП2 без да се събразява с И.Европа. За "общи ценносни" говори само когато на Германия нещо не й отърва. Лицемерка.

58

Минусар

преди 5 години

До Гледна точкаТова наистина не го знаех. Но тя белята стана преди това. То сигурно и за това се влошиха отношенията и Тръмп почна да обяснява как му дължим милиарди за защита.

57

Гледна точка

преди 5 години

Германия обаче много отдавна не е суверенна държава според договора от войната и златният и резерв в момента като гаранция се държи от щатите.Не знам доколко си запознат, но до 2016 година, Германия напълно изтегли златният си резерв!Германия е на мощната (не най - голямата) и силна икономика в света!!!

56

Минусар

преди 5 години

Цялото това сриване на Европа беше измислено от щатите, за да се намали финансовата сила на еврото, да се разбие единството на Европа и да се разбие възможността Русия да се обедини с Германия. Меркел беше кукла на конци, която затъна в блатото, много преди да се усети. Резултатите са налице. Доказателство за това ще бъде това, че и следващият политик на нейно място ще изпълнява същите нареждания, независимо, че ще говори друго. Жал ми е за Германия.

55

Минусар

преди 5 години

С риск да обера всички минуси на планетата искам да ви споделя, че Меркел не беше лош политик. Германия обаче много отдавна не е суверенна държава според договора от войната и златният и резерв в момента като гаранция се държи от щатите. Всички съобщения по медиите и т.н. поне преди е трябвало да се одобряват от щатите. Меркел беше поставена на колене и нямаше избор. Аз лично я съжалявам за гнилоча, който трябваше да понесе. Даже на Билдерберг спряха да я канят, толкова ниско я поставиха.

54

Гледна точка

преди 5 години

Много се вълнувам и радвам!

53

Анонимен

преди 5 години

"В тези трудни времена не бива да забравяме християндемократическите ни ценности", каза Меркел-----------Тази вещ...ца съсипа всички християнски цености за периода на своето управление не само в Германия но и в ЕС!!!!!!

52

Гледна точка

преди 5 години

Съсипа каквото можа в Европа и си бега..Вий Троловете, хем "викате" на Меркел "ходи си", хем викате че "бега"?! Пили си хапчетата тази сутрин?

51

Анонимен

преди 5 години

Светъл ден! Честито за човешката раса

50

ХОХОХО

преди 5 години

Тъпанарка...Наводни Европката с кафяво и сега се изнизва по бели чорапки - тъпанарка отвсякъде...

49

Мда

преди 5 години

Ако се беше оттеглила преди 5 години,щеше да остане в историята само с положителни неща.А сега......

48

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде след Меркел, няма да ощастливи червената евроазиатска ***

47

Анонимен

преди 5 години

Всеки предател ще свърши като Меркел. Макрон е следващият.

46

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-НАКРАЯ!Айде сега да видим, кой е ненормалния който ще й сърба попарата... или кой ще й продължи анти-европейския геноцид.

45

Една добра идея

преди 5 години

Go to Hell,old Wictch!

44

Ха-ха

преди 5 години

",,и управлението на бежанската криза като основни постижения на партията под нейно ръководство"Това като наглост ли да го тълкуваме или като извратено чувство за хумор????

43

Анонимен

преди 5 години

Съсипа каквото можа в Европа и си бега..