12

Анонимен

преди 5 години

Овните са шумни,натрапчиви и обсебващи.Да не ти са в къщата.За лъвовете е горе -долу вярно без последното че обичат да ходят по партита.

11

Анонимен

преди 5 години

Пу-пу по една стрелкиня да ви се падне. Огън жена.

10

Анонимен

преди 5 години

Голяма драма с тези зодии. Втълпи си някой, че хората от някоя зодия били еди какви си и толкоз. А това, че влиаят среда, образование, статус и мироглед на никой не му пука. Мен една се опитваше да ме убеди, че понеже съм бил лъв съм си сменял партньорките като носни кърпички. Ходи й обяснявай, че от дест години живея с една жена.

9

Анонимен

преди 5 години

Лъвиците висят по магазините и са супер суетни и повърхностни. За тях и Везните външния вид е най-важен. Най-атрактивни са Овните, защото не ги е грижа какво мислят другите за тях. Просто излъчват сила и като магнит привличат дори без да го искат.

8

Анонимен

преди 5 години

До 7То вземи отвори една книга и прочети защо астрологията е пълна боза и псевдо наука с която са баламосвали хората в миналото.

7

Анонимен

преди 5 години

Аз съм жена Везни. За мен най-атрактивни са представителите на зодия Овен.

6

Прав е 2

преди 5 години

И аз съм лъв и въобще не вися по магазините. Излизам като всичко хора на заведения, но не като нялаква самоцел. Тула все едно и също всеки път "лъскави и център на внимание". Пълни глупости.

5

Стефам д-р Чолаков

преди 5 години

Да, номер 2 - пълни глупости са. И аз съм лъв - "Обичат да ходят на партита и там винаги блестят и очароват другите" -- да, ама не. Повръща ми се както от партита, така и от "другите", които се предполага да очаровам там. Бляк.Обаче "астроложките" едва ли ще се предадат - то не са асценденти заради които предполагаемо не обичам партитата, то не са позиции на планетите които са ме разочаровали от партита, то не са фазите на луната .... пълни глупости и помия !

4

Страшен Скорпион

преди 5 години

И така: от общо 12 зодии половината правят впечатление от пръв поглед. Останалите сигурно впечатляват от втори поглед! Това трябва да е глобално изследване с резултат, от който зависи развитието на човечеството !63055

3

Анонимен

преди 5 години

Обичали да ходят на партита.... оффф това пък не мога го понасям.

2

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости... аз съм лъв и мога да ходя с едни и същи дрехи всеки ден дори не обичам да ходя си купувам нови много често. До кога ще пълните главите на наивните хора с глупости ?

1

Гoшу

преди 5 години

За мен, Близнака (мъж) най-атрактивни са Овните и Рибите (жени)