72

Хайде пак

преди 5 години

...американската страна не е предоставила никакви доказателства за нарушенията на ДЛРСМО...Ами те конкретно ти казват 9М729 нарушава договора. Значи Володя да докаже, че 9М729 не нарушава договора.

71

Анонимен

преди 5 години

Не се палете толкова. Путин си го каза в прав текст, без да иска. Изпусна се така да се каже. Това с тези ракети е в интерес и на САЩ и на Русия. Много е просто, вече не само те са големите батки в квартала. Индия и Китай вече не им отстъпват по нищо, а Пакистан, Иран и С. Корея им дишат във врата. Турция и тя се надява да влезе в клуба. Заявка дават и Бразилците. Така, че ще се отърват от този договор който им връзва ръцете. Разбрали са се ...

70

Анонимен

преди 5 години

До До бай ганюВ Румъния на 100 км от нашата граница и Козлодуй. Но хората се вълнуват от продължението на Откраднат живот и края на Биг брадър.

69

рашка говняшка

преди 5 години

Те така отричаха и за "вежливите хора" в Крим.После сам Путин се похвали че лично ръководил операцията.

68

Анонимен

преди 5 години

Няма по-големи нещастници от руснаците.

67

Роналд Рейгън

преди 5 години

ще се откажете ве таварищи сами ще се откажете като почнете да ядете пушки

66

митрофан

преди 5 години

Само си спомнете кой отвори котията на Пандора.За тези които не се сещат или не искат да се сетят.САЩ.Прибраха си германските учени в САЩ след сойната и си направиха ядрена бомба.След това я използваха срещу страна която не притежава такава.Говоренето на америкамците е цинизим.

65

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОИ чертежи ракеты им дадут на тарелочке с голубой каемочкой!Дурень ты, мудак! Ама се пънеш всекидневно да заслужиш сребърника си.

64

Анонимен

преди 5 години

"..обозначена от САЩ като 9М729"------9М729 е РУСКОТО обозначение. Американското е SSC-8!Такива грешки говорят за небрежно отношение към читателя!

63

До бай ганю

преди 5 години

Щом носи бойна глава 400 кг, значи може да носи ядрен заряд. Елементарно, байо, но ти трябва да носиш поне 4 г мозък в главата, за да разбереш! А дали ще я изстреля от земята, от подводница или т катер с водоизместване 800 т, все едно!Руснаците отдавна протестират против установките, които янките поставиха в Румъния (на 100 км от нашата граница!) и в Полша. От тях могат да се изстрелват както противоракети, така и крилати ракети, аналогични на руските 9М729. Протестът на руснаците не бе чут!

62

Сата НАТО

преди 5 години

Ако руснаците наистина не нарушаваха договора, Песков щеше да излезе и да каже Не е вярно, обсегът на ракетата е толкова и толкова, елате да проверите. Той казва Не знам колко е обсегът, питайте този или онзи, но да знаете, че вие почнахте първи.

61

Анонимен

преди 5 години

Сащ удрят на камък .

60

Бай Петко

преди 5 години

Венсеремос Вива ревулюционСлава Путина

59

ПодводницатаСЛ*ВА

преди 5 години

Как да оправим бг за 8 секунди - ракети със среден обсег!

58

Анонимен

преди 5 години

ами да покажат в оон шишенцето с отровно вещество и да обвинят русия и да я нападнатда ама не им стиска затова впрягат разни ***.ло.умници като укрите и нас да лаем като вързани кучетате ако можеха отдавна русия да е споделила съдбата на ирак или либия но с всеки изминат ден това става все по-невъзможнои с лед време дано стане по-скоро окончателно ще се прекрати с колониалното отношение на миризливите кравари с останалия святда разберат миризлимцшти че това не са им индианците - да дава бог

57

Анонимен

преди 5 години

На гол *** , 4ифте пищови .

56

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

АМИ , ЗА КВО РЕВЕТЕ , КАТО РУСКИ МАГАРЕТА ТОГАВА ,БЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА

55

умници

преди 5 години

русняците все правят така че накрая сами си го вкарват до картофите

54

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-хулиганската държава!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са лъжци и престъпници. И много бият жените си. "Ако те бие, значи те обича", руска поговорка с която горките женици се успокояват.