14

Анонимен

преди 5 години

Ясно от статията само едно разбрах ултрадесните като всички неолиберали не им дреме за народа а за банковите им сметки и да като дънкан маклауд ще се избиват помежду си докато кокала остане само за един.Не им се връзвайте на тия мошеници лъжци и псевдопатриоти.Издигнете си сами пряко демократична партия само от нови хора която да даде повече права на вас народа не на самите си началници.

13

Пошол Бг

преди 5 години

Белата Златка, каква Европа сънува! Да отива в любимата си Москва.

12

Анонимен

преди 5 години

И понеже всичките изредени в статУята са много читави, истински мъже, с добра програма, та се щъкат сред "майките", за да яхнат протеста?! Я всички в задния двор!!! Със стари прасета нова Коледа няма да правим!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Много си прав! Още като за първи път я видях си помислих същото!!! Ха-ха-ха..........а като си помислиш КАК Е ЗАВЪРШИЛА ИСТОРИЯТА С ПЪРВАТА ТАКАВА КУЛА........Мдддааа, уж тези еуропски люде би трябвало да знаят, че КАКТО НАРЕЧЕШ КОРАБА, ТАКА И ТОЙ ЩЕ ЗАПЛУВА, трябвало е да помислят като я строят такава, почти еднаква с античните картинки на първата Вавилонска кула!!! Та и нея я чака СЪЩАТА СЪДБА!!

10

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е Вавилонскат кула в умален мащаб.

9

панчо

преди 5 години

бареков е типичен пример за един *** от такъв никой нищо ползотворно или смисленно не може да очаква ,неговото присъствие където и да е е просто загуба на друга личност която заемайки неговия пост ще свърши наистина нещо

8

бай ганю

преди 5 години

патриотите не генерират нищо продуктивно те са там единственно да пречат и критикуват а не да се държат като полезни компетентни партниори,нещо като сърдити раздразнителни деца на които не е угодено и им е отнета близалката и те вдигат врява от която полза никаква,единственното бъдеще на изчерпалото се сегашно управление може да бъде коалиция между десните раздробени партии за която *** не иска да знае

7

Марин

преди 5 години

Както казваше баба ми, "леле мале". За едното крадене и плячкосване са готови и душата си да отдадат. Какви партии? Какви принципи? Това вече е смешно! Окончателно ударихме политическото дъно!

6

Анонимен

преди 5 години

Разпадат се популистките формации

5

Панчев

преди 5 години

До Анонимен: Седесарски разбойници и ликвидатори на България след 1992 година -това са тези всичките изредени в статията ! Мислят си ,че хората са глупави и не помнят мръсотиите им.

4

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересуват евроизборите нас, нормалните хора?

3

Анонимен

преди 5 години

Близостта на Сидеров и Бареков е в това, че са мошенници.

2

zeus

преди 5 години

В България няма леви, десни, център, всичко е само борба за кокала!

1

Анонимен

преди 5 години

Какво е това животно "патриот" и "десен"?У нас всички са се оплили като свински черва и не се знае кой какъв е.Само едната далавера ги крепи,нищо друго.