610

До Крундел

преди 5 години

Я я обясни тука тези работи щото виждам че си супер начетен и знаещ ... Америка я знаем че е супер миролюбива държава и 100% се е отказала разбираш ли ... то това е ясно ...

609

даа

преди 5 години

един съвет на руснаците!приятели не се печелят като ги зплашваш да ги унищожиш, и като си въоръжен до зъби, а съветваш другите да нямат оръжие!а и да попитам, по вашата логика какви са руските граждани? не са ли и те заложници, даже вече разстреляни...?

608

плашипутаци

преди 5 години

*** народ слаба държава глад и мизерия ще ядът пушки

607

Путин

преди 5 години

пацан сказал-пацан сделал! очаквайте

606

Крундел

преди 5 години

Драги ***, Америка ще се оттегли от този договор, защото руснаците разработват(засега неуспешно) крилата ракета с ядрен двигател, която може да лети много повече от 500 или 5000км.Интересното е, че американците в началото на 60-те първи са я направили и са се отказали, ако не вярвате, потърсете в тубата: S.L.A.M., project pluto, flying crowbar...

605

Oleee

преди 5 години

***. не ти ли омръзна да пишеш глупости ?!?

604

ЕС САЩ НАТО

преди 5 години

Ако можеха отдавна да са го направили но пияните бушмени знаят че НАТО има атомно оръжие в пъти повече от тяхното и даже няма и да разберат кога са отишли в пъкъла там ще си играят на огньове мъчения и масово унищожаване ще дърпат дявола за предната опашка

603

редник хим войски

преди 5 години

При атом от пред се ляга бързо на земята-ПО ЛИЦЕ с ръце над каската, ако има наблизо хълм, дувар-зад него. Краката прибрани, кубинките добре окопани в пръстта, ако има време се слага противогаза. Не се гледа взрива и се брой в секунди, за да знаем кога ще ни фрасне ударната вълна-за ориентир за толкова идва гръм от мълния. Ако оцелеем от ударната вълна, вземаме йод или препарат за облъчването и движим с противохимично облекло и противогаза. Търсим мед помощ и се молим-важи за всички!

602

пилот-краставица

преди 5 години

Тея Па тЕЯ ПОБАРКАХА СЕ ,Много я мразят тая Америка ,Пък всичко живо се на таме гледамного алкохол,,,,,,

601

Анонимен

преди 5 години

*** пак си оплюха мониторите от мъка :)

600

Анонимен

преди 5 години

До Бивш Ракетчик, о.з.Русия е абсолютен фаворит в ракетните системи и ракетните войски.ми да - наскоро си свалиха един самолет в Сирия :)Пияни смешници!

599

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСТези хора искат да направят Трета Световна Война , ПАСИ им приглася .това сам ли успя да го измислиш бе каскет или така ти написаха на листчето?

598

Бай Оня

преди 5 години

До АнонименАми това е първото нещо което ще направят, ще разстрелян от упор източното и западното крайбрежие на Империята на Злото, от своите подводници!

597

Бивш Ракетчик, о.з.

преди 5 години

До НИКОЛОВ, Не ме разсмивай бе наивник! Ракетите на НАТО до никъде не могат да стигнат, Защото ще бъдат унищожавани още при излитането им. Русия е абсолютен фаворит в ракетните системи и ракетните войски.

596

Анонимен

преди 5 години

Николов, Москва го знае това от повече от столетие. Не си ли забелязал? Требе да си много незабележителен за да не го забележиш това ;)-

595

Анонимен

преди 5 години

При една евентуална война, Русия ще трябва да срази Вашингтон, ако иска да победи, а не Варшава, Букурещ или София... Дори и да срази последните три, какво от това? Ще означава ли подеда за нея? :) ... Тези информации са за да плашат... сещайте се кой...

594

анонимен

преди 5 години

EVROPA SE POBARKA NA TEMA AMERIKA

593

Смях

преди 5 години

Значи за Вовата може, а за другите не ! много ми са смешни левичарските псевдо интелектуалци дето са съгласни да се одупят на мечока !

592

НИКОЛОВ

преди 5 години

Ракетите на НАТО вече достигат територията на Зааден Сибир !!!! Кога в Москва ще кажат на народа си , че е мишена на целия демократичен свят !!!! Да кажат , че Русия никога не е печелила война сама , още повече срещу всички !!!! Справка Руско-Японската война !!! В една война няма защитени !!! САЩ и Европа не желаят да имат за граница ПУСТИНЯ , коато да се казва Русия !!!!

591

Жоро

преди 5 години

До ВЪПРОС 642 Де да беше Плевнелиев.Единствения свестен президент на България.Чуй какво говори този руски *** Радев-пълен срам за България.