7

Анонимен

преди 5 години

Как ги навръзвате тези новини, факири сте.

6

Бизнес за милиарди

преди 5 години

Не бойте се, планирани са грипните епидемии! От година на година ги усъвършенстват грипните вируси - за да не е ефективно самолечението, но българският народ е древен и познава много билки и цярове!

5

Анонимен

преди 5 години

Ами забави се защото Краварската лаборатория в Румъния има проблем. Вирусовият апарат е дефектирал и до отстраняване на повредата ще мине време. За някои това което казвам ще им се стори като лоша шега. Но за мен не е никаква шега а живата истина. Мой познат работи не в лабораторията а в едно близко предприятие до нея. В тази лаборатория се произвеждат вирусите. Такива лаборатории има по цял свят. От къде нашите ще знаят кога и какъв вирус ще дойде да не би да им казва баба Ванга.

4

бай х

преди 5 години

До Анонимен 2 и на мен личната ми беше изписала за грип / червено гърло + кашлица/ вносни лекарства за 65 лв / аз само ги проверих колко струват / и дадох рецептата на моя позната от друга аптека и ми даде български варианти /по евтини /за общо 24 лв и след 2 дни бях здрав ... всичко е бизнес ... къде си Хипократе ??

3

Оруел

преди 5 години

Значи ще пръскат януари!

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали се бави грипа, но личната лекарка е като подивяла. Обещали са й семинар на банско по Коледа, а януари да е на Малдивите, на пресконференция и продава никому ненужни бъркочи, на една определена фармацевтична компания,като обезумяла. Всеки който влезе при нея си излиза с рецепта на стойност между 50 и 80 лева,като е бетер катаджия. Преценя по дрехите, кой колко дране може да понесе. А парите от неиздаването на касовите бонове, са й джобните.

1

Кольо

преди 5 години

*** и заглавието, от къде се знае кога ще има грипна епидемия да не бида със самолети да я носите!?