6

Ф.С.В.

преди 5 години

Тръмп си отмъщава като им прави всеки месец тренировки на тези --хм Фейк НюзОчаквам да извика всичките тези в ЗАПАС хахаххахха

5

Burzum

преди 5 години

Хахаха рижевата перука се е отцепил и се е обадил за бомбата.....

4

Анонимен

преди 5 години

CNN е лява медия обслужваща демократите. Журналистите им са много нагли и все гледат да влязат в спорове с Тръмп за да го покажат в лоша светлина. Тези хора нямат нищо общо с профисионалната журнаристика - задаваш си въпроса и слушаш какво ще ти отговорят. Тези хора потъпкаха президентската институция чрез един свой кореспондент, който влезе в словесен спор с Тръмп и отказваше да си остави микрофона на следващите след като вече си зададе въпросите. Нищо чудно защо сега CNN става обект на заплахи

3

До 1

преди 5 години

Ае човек пишат ти,че става дума за Ню Йорк Каква Атланта бълнуваш ?И кое му е явното ,че е с южняшки акцент може и с пакистански акцент да е ?

2

Ха-ха

преди 5 години

"Южняшки акцент"...А бели дрехи и островърха шапка с маска имал ли е?Жалки са CNN и това си е!Ама слугите на Сорос са си такива,всеки Божи ден ги виждаме и у нас.Ето тая сутрин по телевизията Екатерина Захариева пак плещеше глупости.Ама не са виновни тия а хората,дето им позволяват да си разиграват коня!Иначе рецептата за шорошите е ясна-няколко метра под земята,дървен кол в сърцето и негасена вар отгоре.Теренът задължително се трамбова.

1

централата на

преди 5 години

CNN е в Atlanta, Georgia. С какъв акцент искате да бъде? Това е само майтап, така, че не се възбуждайте да отговаряте или коментирате написаното. Повтарям, това е майтап.