11

АПИ ИЛИ КАТ

преди 5 години

ДА СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА С 20 % НА КАТ ПОРАДИ АБДИКИРАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ ПО ПРОВЕРКА И НА ВИНЕТКИТЕ

10

Анонимен

преди 5 години

Колко вече са дебнещите бедният българин - НАП, полициа, КАТ, застрахователи, мутри, банки, мобилни оператори, квартални бандюги сега и нов дебнещ АПИ - винетната полиция. Големата демокрация в България - всички дебнат няма кой да произвежда. От глоби та към избори .

9

Анонимен

преди 5 години

Само на 13 ли са им вкарали двата пръста. Очаквах коментар 2 да го задръстят от минуси. Браво на тези които не са вирили двата пръста. През 1989 г.бях 15 годишен едно дете нямаше как да разбере какво се случва. Като пораснах ми се изясниха много неща. Разбрах че не трябва да гласувам за мутри и децата на комунистите. Всички които кандидатстват за депутати са все от комунистическо потекло въпреки че много от тях са се боядисали с големата баданарка. Баща ми беше прав когато ми каза че Бг умира

8

"ж"унгла

преди 5 години

"винетни стикери и Тол такси, Автомобилът ..." Нали Атомобилите нямаше да плащат Тол такси ?

7

Тролсистема

преди 5 години

ДържавноУправление поПътна инфраструктураКупените книжки иАвтомагистралите задръствания.Първо се правят пътищата както трябва, а след това се събират такси за поддръжка. При това състояние половината застрахователи ще фалират.

6

Бизнесмен

преди 5 години

Отново нищо за инфлацията, която ще генерира ТОЛ таксата. Всичко, което купувате от магазина се доставя с камион. Един камион сега плаща около 0.50лв на км за гориво +134лв мес.(4-5лв на ден) винетка(пренебрежимо малко). С ТОЛ, към 0.50лв/км за гориво ще се добавят и 0.15лв/км и сметката става поне 0.65лв/км. А сега се сетете къде ще се калкулира повишението на транспортния разход?.....и как ви го наместиха вие да плащате за нещо, дето го няма(пътища), с обещанието, че ще ги построят...

5

до 2

преди 5 години

Май баща ти ти го е заглавил когато си бил на 15 ,па се чудил как да ти обясни че ти прави добро..ей на *** си сега па е и модерно.Слабоумнико.. по целия свят за всичк осе плаща и глобите са солени.Айде *** да си развяваш простотията из европата да т игледаме сеира.Тука е слободия в сравнение с по света.

4

Спас

преди 5 години

Някъде четох, че и КАТ ще имат ПОС в себе си. Това означава ли, че ако решиш да си плащаш на момента навярно глобата ще е друга сума, само защото някой комплексиран полицай ще усети, че лева няма да отиде отново в неговия джоб? А това как ще го контролирате, господа?!

3

Анонимен

преди 5 години

имам чувството че до няколко години 30% от колите по пътищата ще са без табели, прегледи и застраховки, свалени от движение, а шофьорите без книжки. На никой няма да му пука - КАТ ще му пишат акта, оня ще се качи веднага в колата и ще замине без изобщо някога да го плати.

2

Анонимен

преди 5 години

хАПИ що не дебнат строителните фирми дали строят качествено пътищата или им се плаща, за да не дебнат?

1

Off

преди 5 години

Още едни хрантутници се наредиха.... (<