19

Анонимен

преди 5 години

До 15Банев искаше да стане президент на изборите 2016 като в предизборен клип обещаваше да преследва олигарсите на прехода това, ако не е цинизъм здраве му кажи..при това - проруски кандидат беше. Е не стана, а стана льотчика

18

Анонимен

преди 5 години

А гелосаният - кола?

17

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникОще едни "назначени" комунистически приватизатори в панделата....=блажени са верващите - ще лъдат оправдани по всички точки, а по някои - по давностколкото цецо-мустака ще влезе в затвора, толкова и всички останали...Мафиотска територия, при това - силово мафиотска, от пyтинcku тип.

16

Анонимен

преди 5 години

че си платат къде требе и че ги пуснат и те тека !вие народо пари не чекайте,ако са от ваште накрадени.

15

Анонимен

преди 5 години

Баневи трябва да станат е-Баневи в панделата. Банев искаше да стане президент на изборите 2016 като в предизборен клип обещаваше да преследва олигарсите на прехода това, ако не е цинизъм здраве му кажи.

14

Анонимен

преди 5 години

Догодина има Избори и трябва да отчетът дейност

13

Циник

преди 5 години

Още едни "назначени" комунистически приватизатори в панделата....А *** , Гергов....и останалото ЦК кога?

12

Иванчева

преди 5 години

Баневи не са се баняли ... елате пилета при кака да ви изтърка гърба.

11

йокин

преди 5 години

Заловиха ги,екстрадираха,докараха,у нас,разлаяхме,кучетата,кога,ще ги пускат?

10

Калеко Алеко

преди 5 години

Да ги настанят при Иванчева, те са свикнали на лукс, така че квартирата и е точно като за тях ... Дано и домакина Бай Ставри да е по-благосклонен към персоните им ... !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Искаме да знаем тези на кой са хора. Едва ли сами са успяли да натрупат толкова милиони и да станат милионери. Кои са останалите които са ги подпирали през годините. Това е най важното а не че са ги хванали и ще ги осъдят Условно. Кои са били помагачите им от високите етажи на власта. Нали не си мислите че ще повярваме че сами са успяли да окрадат милиони. Не ни мислете за ***..оти.

8

ШибиРиби

преди 5 години

После кой финансирал комунистите... хахахаНас червеното знаме роди ни...Ние сме на всеки километър

7

До 3

преди 5 години

Те затова искаха да ги арестуват показно в чужбина, за да се следи от външните посланници случаят и да не посмеят да сложат стажантка съдийка и да ги изкарат веднага навън. Това им е играта, сега просто ще стане по трудно и ще си дарят парите на партията на кралят Слънце и пак навън....

6

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи.......какво ли си мислят "сегашните" олигарси.............."ами че след 10-тина години може и мене така........."...............мдддаааа...........герберчета, и вас...и вас.......

5

!!!

преди 5 години

Що милиони кацнаха! Сега започва голямото шоу по прилапване на парите на Баневи. Иначе ще започне едно разтакаване на процеса и най-накрая-невинни и с обезщетения за нанесени на всякакви щети.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази Евгения Банева обаче си е 100 % бразилка от махалата.

3

Връл червен комунист

преди 5 години

У дома и на свобода!Тук няма какво да им се случи!!

2

Анонимен

преди 5 години

600 000 000 EВРО - МИЛИАРД ЛЕВА Това не е от вчера и днес, а тези някой реши да бъдат 'гръмнати, смятайте какви други остават и са с чадър. Евала на българското народно овче търпение! Ето го резултата!

1

Анонимен

преди 5 години

Този селски бек няма умствения капацитет да изпере 590 милиона евро.Хайде на бас, че накрая ще бъдат оправдани и ще осъдят държавата в Страсбург.