137

ZUZPA

преди 5 години

Браво бате, бъди велик. )))))))) Тоя ми оправи деня. ))))))))

136

Анонимен

преди 5 години

Като видите в новините 5 полицаи които работят запитайте се какво правят останалите 59995!?

135

Анонимен

преди 5 години

Абсурдно е поведението и на *** и на полицаите , и какво като снима всеки е свободен да прави каквото ще а репликите как да коментирам ???

134

Анонимен

преди 5 години

Те са на работа и може да ги снима всеки на работа защото закона не е тайна обществото трябва да знае какво работят след като им плаща. Не само нагласени репортажи в новините.

133

Криейтив

преди 5 години

За части от секундите наредих сценария на реклама! За спортни обувки, енергийна напитка и т.н. С този, суров материал като увертюра. "И почвам да бегам" е култово! Пич, ще изкараш пари!

132

Жоро

преди 5 години

Дати кажат 360 лв. А после дате изнудват с заплахи и да ти вземат 3800 лв. Майстори на покриви а Полицая да ти каже защо им даваш а Прокурора нямало престъпление. Кажете ми как да ги уважавам?

131

Доста си прост

преди 5 години

До АнонименГрешката е съвсем умишлена. Виж, твоите запетаи са под въпрос.Илитерат.... това е правопис бе денди.

130

Обиден

преди 5 години

До secret_loverИ как точно младежа обиди ушеви? Я да чуя ?

129

Анонимен

преди 5 години

Трябва повече хората ги снимат само когато пикая тогава да не ги снимат за да са под постоянно напрежение и да си вършат работата както трябв

128

secret_lover

преди 5 години

На младежа да се наложи административна глоба + обезщетение за обида към длъжностно лице (2 пъти). Произнасянето на присъдата - да се качи и то във фейсбук.

127

ВЕЛИК

преди 5 години

"Ииии, почвам да бЕгам ..." :))))))) ВЕЛИК !!! Разни криейтив агенции, имате необработен диамант!

126

Анонимен

преди 5 години

Кога ги снимат в акция за новините са позьори големи ! Централните новини разбита наркобанда. А бандата която ме рекетира не я намериха. Защото Аз не съм важен.

125

Анонимен

преди 5 години

Може да ги снимат само когато се правят на рамбовци тръшкат хора по земята за новините за да респектират раята!

124

Невербален

преди 5 години

До ЗаглавиетоА така! Я че хубав въпрос. Защо се засегнаха полицаите? Заради снимането? Едва ли. Всеки български гражданин може да си снима на воля из държавни и общински територии. Остава варианта: "бакшишите". Ама ако те не вземат, просто щяха да метнат с усмивка с ръка.

123

Анонимен

преди 5 години

Вчера в новините на да хабим Полицай който намерил портмоне и го върна преди това дадоха един как бута един закъсал рейс в снега защо те не се обиждат,че ги снимат!?

122

Заглавието

преди 5 години

Впрочем, аз не чух нито една обидна дума. Имаше уважителното обръщение: "бате". Пожела им хубави неща. Нито е обиждал, нито е псувал, нито е кълнял. Защо така се засегнаха неподкупните български полицаи, за мен си остава мистерия.

121

Exec

преди 5 години

До хахахаИмал съм вземане даване 2 пъти със софийската полиция.Единия път ми бяха разбили стъклото на колата, за да се опитат да ми откраднат касетофона.Колата ми беше в обсега на камера и охранител ги изгони.В крайна сметка лицето беше заловено и осъдено (след 2г)Втори път видях акция пред вкъщи, където бях свидетел на това как са намерили откраднат автомобил, сваляха веществени доказателства от автомобила след което го върнаха на собственика му.Така че, да виждал съм кадърни служители

120

До 122 хахаха

преди 5 години

Аз съм получавал и то по съвсем човешки и нормален начин(за по-тъпите: без да давам рушвет).

119

От личен опит

преди 5 години

До хахахаЗеро. Нула. На дупката геврека съм получавал съдействие от български полицаи. Загубено време, тонове изписана хартия. Чак се чудя за какво им е, като са наясно, че нищо няма да направят.

118

Анонимен

преди 5 години

Бате ли? Този *** с телефона, има култура и поведение на току що направени кравешки фекалии. Определено съм за ченгетата в случая. Клипа не показва нищо повече от простащината на лекето с телефона, който за съжаление е наш съгражданин.