71

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова НЕ да участва в конгреса на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ в Лисабон НЕ заради резолюции, които се разминават с позициите на БСП,а заради страх да каже на еврпейски форум открито НЕ на Истамбулската конвенция.Нинова е само за вътрена употреба,няма визия,държание и топки за изказвания извън пределите на България.Може единствено да кудкудяка от трибуната на парламента.

70

относно въпрос

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...Защо съселяните на *** мълчат и не казват.Какви са били родителите на ***. Какво мръсно минало крият?

69

Анонимен

преди 5 години

Само БСП!Долу герберите!

68

АнонимеН

преди 5 години

И НИНОВА И ПРЕЗИДЕНТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ!!!НИНОВА И ПРЕЗИДЕНТА СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!А ПРЕЗИДЕНТА НАРЕДИ НА 4-ТЕ СЪДИИ ОТ КВОТАТА МУ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КОНВЕНЦИЯТА В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ ЗАКОН!

67

Идеалист

преди 5 години

Браво на Нинова, че се противопоставя на най-злонамерената и античовешка *** идеология в историята на човечеството!

66

Бай Хей

преди 5 години

А Станишев от кой пол е?

65

АнонимеН

преди 5 години

ПО-ГОЛЯМА *** НА ПРЕЗИДЕНТА ОТ НИНОВА НЯМА!!КАКВОТО КАЖЕ ТАЯ ГО ПОВТАРЯ !!!НИНОВА НЕ Е НИКАКЪВ ЛИДЕР ТЯ Е СУФРАЖЕТКА НО НЕ НА НАРОДА А САМО НА ПРЕЗИДЕНТА И ГЛУПОСТИТЕ МУ!

64

БСП са гад.ини

преди 5 години

БСП не са никакви социалисти. Те са върли капиталисти, правещи се на националисти.

63

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕСТЪПНИЦАТА НИНОВА ПАПАГАЛА НА ПРЕЗИДЕНТА!

62

Олд мен

преди 5 години

Луд(а) умора няма!

61

Анонимен

преди 5 години

Харесвам Нинова.Трябва да бъде много твърда в националното ръководство на БСП.Не може да присъстват хора, архаични, които са тук след промянат 29 години и са били там и преди, защото не са имали други качества, освен да са били роднини на фактори и ченгета. Вечни ченгета във всички времена. Димитър Стоянов - 15 от 15. При него беше минимумът на гласове. Най-слабият секретар. Вижте му резултатите. Но правилото-шеф на БСП -депутат.Като Тишев, Бооооже мой! Депутат? хахахЕлате и ни питайте!

60

Име

преди 5 години

въпреки, че се разминават в позициите си относно *** конвенцията и миграционната политика на неолиберал-болшевиките, "социалистите" стоят зад лидера на пес - серж, който напълно подкрепя конвенцията и миграционното цунами заливащо европа... в медицината подобно патологично раздвоение си има точно наименование, но в политиката това е повече от нормално поведение...

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Безродник. Срам ме е, че България е населявана от такива като теб. Искал да го управлява руска партия. Ами ходи в Русия. Във фризера.

58

ГЕРБерджендър

преди 5 години

Станишката и Боеко са най-големите *** и родоотстъпници в историята.

57

Болшевик

преди 5 години

Явно Серьогата Станишев е казал : Я, тази кукумявка Нинова да си ходи на село! Няма работа на форум на европейци!". Това е лебедовата песен на *** - намекът е ясен - ти,лельо Курну не си за партия! Ти си за краварник,конюшна или птицеферма ,само там можеш да си на власт! То не беше мерак за власт,то не бяха гнусотии срещу опонента,то не бяха плюнки и пяна на уста да иска да властва! Не става с простотии,другарке!!!

56

Анонимен

преди 5 години

" БСП е комунистическа партия, руска партия, популистка партия. Партия която се храни от настроенията на хората и от техните страхове. БСП е преименувано БКП. "Точно такава партия ми трябва да гласувам за нея ,и да започва да разчиства говнократите .

55

анонимен

преди 5 години

Корнелия чисти старите крадци, дава шанс на младите крадци.

54

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

53

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да извадите от равновесие управляващата ШАЙКА, напишете само две имена: Румен Радев и Корнелия Нинова! Ефектът е замайващ!

52

Стига лъжи!

преди 5 години

От кога повтарям, че БСП не е социалистическа партия и няма нищо общо с европейските социалисти? БСП е комунистическа партия, руска партия, популистка партия. Партия която се храни от настроенията на хората и от техните страхове. БСП е преименувано БКП. Комунистите избиваха социалисти наравно с монархисти през '44-та. БСП няма нищо общо с "лявото". Време е ПЕС да изхвърли БСП защото тази партия им уронва престижа. Това е партия от крадци, разбойници и мъчители на българския народ.