20

ПАЦИ

преди 5 години

Някакъв си деебил с псевдоним бай *** за да кара немска кола, да яде кучешки колбас от Лидл и да няма роуминг е готов джагатайците и тарамбуките да изнасилват майка му в Кьолн и на други места в Европа. Те тва е либерал.

19

ВЪПРОСЧЕ

преди 5 години

Либерал = полудебил или пълен оллигоффрен?

18

Баце

преди 5 години

Не знам обаче, как ще намерят двойник на новата лидерка. Мисията невъзможна, Годпод е създал абсолютен уникат.

17

Анонимен

преди 5 години

Никой не може бъде двойник на Бойко Борисов.Нема такъв.

16

Както казва

преди 5 години

една нашенска поговорка-,"от трън та на глог", няма смисъл да се сменят.

15

Адолф Айхман

преди 5 години

Държава водена от жена не може да бъде приета на сериозно - доказателство, че задкулистни игри дърпат конците. Янките са зионистки поддлоги, но предпочетоха пиянде *** за президент от колкото каквато и да е фуста....

14

Гледна точка

преди 5 години

Днес, вместо да напишете статия за новата ръководителка на CDU, вие си правите гаргара.

13

Анонимен

преди 5 години

До Galia69Да не мислиш, че в Русията не изнасилват хора? Вие си мислите, че по света всичко е по мед и масло. Не скъпи деца, не е! ЕС е най-уреденото място на планетата.

12

Galia69

преди 5 години

Всички ще запомнят Меркел като бабичката, която не само Германия, ами и цяла Европа ***! Нека да издигнат паметници на убитите и изнасилени германки от талибаните пред Бундестага, за да могат продажните и изродени политици да си спомнят какво са причинили на една голяма, богата и красива страна като Дойчланд.

11

бай ганю

преди 5 години

До Анонименинтересно как ли е затрила половин европа?интересно също как лично на теб ти се отрази негативно нейната дългогодишна позиция?със сигурност ти харесват парите на германския данъкоплатец че влизат в твоята страна и със сигурност се кефиш много да караш германска кола или нещо германско с възхитително качествожалко че европа загуби такъв уникален лидер но това ще се усети след време.сега на еснафите и популистите не им остава нищо освен да си поплямпат техните безмислици

10

Анонимен

преди 5 години

Двойникът на Бойко вече е зад решетките, в зоопарка.

9

до 7

преди 5 години

Колега и ти си допуснал грешка- тя е лидер на Мюсюлманджихадисткия султанат (МДС).

8

Кучев

преди 5 години

Кой знае жендъра, който ще замени Меркел може да по-зле и от нея.

7

Либерал

преди 5 години

Г-жа Меркел направи много неща за Европа, но допусна и някои грешки. Нормално е, всеки греши. Тя постъпи смело и безкористно като покани бежанците, но от друга страна, даде шанс на ксенофобите да изплуват на повърхността. Не съм съгласен със строежа на Северен Поток, който създава напрежение между страните-членки. Трябва да намерим отговор на много въпроси и да помним винаги, че единството и нашите общи ценности ни правят силни! Трябва да се борим за нашия Съюз и за принципите зад които стои!

6

Меркел...

преди 5 години

Дойдох, видях и осрах...

5

Анонимен

преди 5 години

Чyмaтa си отива, но на каква цена? Затри половин Европа.

4

Анонимен

преди 5 години

"Утре Меркел ще отстъпи поста си като лидер на Християндемократическия съюз (ХДС) след 18 години начело на партията."Допуснали сте грешка. Меркел е лидер на Мюсюлмандемократическия съюз (МДС).

3

Анонимен

преди 5 години

"Радвам се, че нещата тогава ще бъдат малко по-спокойни - за Меркел и за мен", казва Ванецки. След 13 години в ролята си на двойничка Ванецки казва, че се чувства малко изхабена от своята служба."Да се готви двойникът на Уди Алън, който ще трябва да играе Анегрет Крамп.

2

Анонимен

преди 5 години

Меркел си отива, но щетите, които нанесе на Европа ще останат тя превърна Германия в джамия.

1

Таа уфца

преди 5 години

горе-доле мяза на танте но поне не привика Мозамбик на гости..