56

Гост

преди 5 години

Хаха, "предизборна страгегия или шега", бих казала, доста грозен популизъм, натресен точно преди празниците - кой колко работил, и кой работил най-много. Грозен, грозен, ама за сметка, както винаги, на всички останали - на горката конституция, на президентската институция, на кметството на София и на всички, които са слушали и гледали новини. Хубавото е, че политическите подаръци, за тези, които могат да ги оценят, не се поднасят по Коледа))).

55

Анонимен

преди 5 години

И тоя е на руската хранилка. Много станаха маймуните ще счупят клона.

54

Анонимен

преди 5 години

преди две години марешки се кандидатира за президент и взе 10 процента. Днес казва че тази институция няма никакви праав и само харчи парите на данъкоплатците .Кога е говорил истината - тогава или сега.

53

Поручик Ржевски

преди 5 години

Поредната мутра в българската политика, освен с арогантност не знам с какво още е известен. Опитва се да бъде интересен, но по-добре да се запише да играе в Комиците или шоуто на Слави. И може би да предложи Бойко Борисов за кмет на Симитли?

52

BG1

преди 5 години

Вие сте прости , но *** е по-***,заслужавате си го.

51

Анонимен

преди 5 години

Как можаха варненци да ни натрапят тоя за депутат?Не е причина за гордост.

50

BG 1

преди 5 години

До ЯСНО синия *** ! Марш ти в казармата, та дано да те направят мъж ! А дано ама надали ! Още по добре да те пратят заедно с Борисов и Марешки на Източния фронт да се биете с руснаците! Вземете и Каракачанов ! Ще потвърдите приказката"Тръгнаха като аслани,върнаха се посрани"Ако изобщо се върнете!

49

Мда

преди 5 години

Радев не е кой знае какво,но на фона на фалшивите герои с които е заобиколен в управлението,направо стърчи.

48

Ха-ха

преди 5 години

Марешки да не е опитвал някои силно действащи продукти на своята фирма преди да направи това изявление?

47

МНЕНИЕ

преди 5 години

По вероятно е да станеш кандисат за място в ЗАТВОРА , ОКОЛКОТО ЗА ЕБРОДЕПУТАТ...

46

BG 1

преди 5 години

До анонимен 29 .Ти си *** ***! А Радев през колкото висши стадии на науката е минал Ти+ десеттина Бойко Борисовци + двайсетина Марешки не можете да му се опрете ! Затова се задавяте от злоба !

45

Ясно

преди 5 години

Тоя доказа , че за президент не става, също и за кмет не става. Да си ходи при другите *** в казармата.

44

Дядо Йоцо гледа

преди 5 години

Хлапашки мераци за неутрализиране на единствения политик който мисли за народа!Докога ще ги търпим тези ***?

43

ХАХАХАХА

преди 5 години

МАРЕШКИ ПРИ ТОЛКОВА ЛЕКАРСТВА ЗАЩО НЕ СЕ КОНСУЛТИРАШ С ЛЕКАР И ДА СИ ГИ ВЗЕМЕШ ОТ АПТЕКИТЕ СИ - ХАХАХАХАХАХА

42

пп76

преди 5 години

До КрайКогато се пишеше конституцията още нямаше олигархия. Имаше седерунгели, които търсеха службица на ЖЖ.

41

Край

преди 5 години

Фигурата на президента е измислена от олигархията когато е диктувала конституцията.Дават на народа да ИЗБИРА пряко и мажоритарно уж държавен глава. Всъщност това е фигура без власт и основното и правомощие е да чете новогодишното поздравление.Властта в България не се избира от народа - гласува се за "партии" и после ТЕ казват кой да управлява. И го управляват.Виж в Турция и Русия народа избира ВЛАСТТА. ама така не било демократично ДАЛИ?!?

40

Край

преди 5 години

Браво Саки /40/ съвсем картино си го представих.

39

saki

преди 5 години

Бойко като му е скучно карал Цацара да звъни през нощта на Марешки и последния винаги се спичал, а Бойко се хилел развеселен.

38

Анонимен

преди 5 години

Курнините червенотиквениковчета тръбят гръмко за милионния електорат на Радев каквито са си "умни", въобще не искат да вдянат, че Радев е резултат от политическия инженеринг на Борисов, който предложи най-неизбираемата кандидатура на планетата като жест към БКП - айде, влачете и вие малко, само да мирясате, а и в интерес на истината, в началото Радев се държеше като достоен човек; е, не издържа дълго и лапна свирката с дюдюканията - той това си може. Жалко, че подведе мнозина.

37

Анонимен

преди 5 години

Тези са се вкопчили като пиявици във властта и няма да се дадат така лесно. Продължават на черното да казват бяло, вижте само Фандъкова и Цачева