27

пецата

преди 5 години

дано сащ ударят русия скоро и руснаците смажат европа и обесят всички банкери по дърветата, ако оцелея няма да връщам кредита хахаха

26

Yerevan

преди 5 години

Расте простотията и мизерията, не икономиката.

25

Анонимен

преди 5 години

Банките ще спечелят още повече, след като се вдигнат през 2019 г. лихвите .... и тогава и икономиката ще цъфне...

24

Анонимен

преди 5 години

говори като завряния зет, защо не си гледа химията, ами се занимава с нещо, което не му е понятно!

23

сиромах

преди 5 години

Абе Левоне,абе Хампарцумяне ти чуваш ли се какви ги говориш?Растяла била икономиката!Как няма да са на печалба банките?Погледни каква е разликата като в пъти между процентите на лихвите при кредит и тези на депозитите!60 пъти е разликата ако не и повече ,провери и говори истината защото все повече се убеждавам,че наистина си си заслужил космическата заплата от същите тези банки с измишльотините които плещиш!Много добре изглежда живота когато си се напапкал!!

22

аз

преди 5 години

Печалбите на банките растат не защото икономиката расте! Не може лихвите по влоговете да е 0.025%, а на кредитите от 7% нагоре. Всъщност може! А съм сигурен, че и всичките тия господа или повечето от тях (бързите кредити) са закачени към банките. Тегля парички - такса, внасяммм - пак такса. Срочен влог на 1039 евро за един месец ми донесе печалба две (2) стотинки. Е? Ще печелят и още как? А този с кредита кучета го яли!

21

Анонимен

преди 5 години

"Икономиката" расте. Правим пак толкова банички, но сега са доста по-скъпи.

20

месара

преди 5 години

много точно казано - работещите са роби на банките, не разбират нищо от този икономически растеж. Защо да правиш деца в този сбъркан свят...

19

Работник

преди 5 години

До Бирено мечеМоята заплата се увеличава всяка година.За да ти намалее заплатата трябва да си невероятно некадърен и мързелив.

18

м даа

преди 5 години

Как няма да са на печалба, през 2010-12 лихвата беше 4-5 % годишно , сега разходите за банкови услуги са същите , а лихвата 0,01% . В Испания банката не ми взима такса за теглене от банкомат, нито за поддръжка, нито за плащане на комунални услуги, нито за преводи в цяла европа. В БГ банка ми взеха такса за получаване на банков превод, после ми искат пари за теглене в Евро, ама като внасям ? , защо не ми плащат.

17

Анонимен

преди 5 години

Абе добре, добре, ама скоро ще свърши тая.Вчера хванаха оръжието за преврат, но следващия път БСП-то ще бъдат по - предпазливи и ще успеят.

16

Роб на влаЗта

преди 5 години

Никога не съм бил толкова финансово зле .....

15

Анонимен

преди 5 години

До 13Средно шофьора и банкера са яли свинско със зеле , но банкера ял пържолите , а шофьора постно зеле. Те това е обяснението колко сме богати.-не бой се, природата винаги търси баланса: шофьора като спре да яде зеле, за лихваря няма да има свинско , а като цяло - няма да се яде свинско със зеле!

14

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

"ж"унгла

преди 5 години

Банките си направиха картел с еднакви условия - Никоя банка Не плаща лихви по депозити- Увеличиха и нововъведоха всевъзможни такси - такса теглене,такса внасяне,такса сметка и тн . А от кредитите колко печелят ? С чии пари ? - на вложителите.А,паричките на вложителите се топят от инфлацията и таксите

12

Анонимен

преди 5 години

Средно шофьора и банкера са яли свинско със зеле , но банкера ял пържолите , а шофьора постно зеле. Те това е обяснението колко сме богати.

11

Гoшу

преди 5 години

ХА честито! Сега разбрахте ли за какво всеки ден пускат статии за апартаменти и недвижими имоти

10

Гoшу

преди 5 години

през втората половина на следващата ще започне корекция на лихвите нагоре. ЕЦБ вероятно ще следва такъв плавен подход, какъвто следваше Федералният резерв в САЩ, който вдигна лихвите постепенно на 8 стъпки, каза Андронов. Добрата новина за депозантите е, че най-сетне нулевите лихви ще започнат да се заменят с нещо положително, но за кредитополучателите не е най добрата новина. Андронов каза още, че банковата система в България е в добро състояние. "Най-доброто в последните 10 години", уточни той, припомняйки, че очакваната печалба на банките за 2018 г. ще подобри рекорда от 2008 г.

9

Гoшу

преди 5 години

Най-вероятно още следващата година лихвите ще започнат да се вдигат, като този процес ще обхване целия свят. Това каза пред bTV председателят на Асоциацията на банките в България Петър Андронов. По думите му, това ще е добре за хората с депозити в банките, но не и за тези, които искат да теглят кредит. Той обясни, че увеличение на лихвите вече се наблюдава в САЩ. Тепърва това щяло да се случи и в Европа. Краят на ниските лихви идва навсякъде, тъй като ние имаме фиксиран курс към еврото и сме много зависими от това, което става навън. А ЕЦБ отдавна съобщава, че вероятно през втората половина н

8

Анонимен

преди 5 години

икономиката на България расте вече няколко години с между 3% и 4%-надуха хиперинфлация за 3 години т.н. "политици", по поръчка на лихваря и вече фанфарите свирят, че имало ...."ръст на икономиката%", демек - ръст на цените,