8

Анонимен

преди 5 години

Каква косовска армия бе тапълунгер!Та нали хЪмерканските бандити си спретнаха "независимо" Косово,за да си инсталират най-голямата пиратска база?!!!За къв гууй им е им е ХЪЪРмия,кат са затиснати от хАААмерканските бандити?!

7

Анонимен

преди 5 години

Що да не е време за косовска армия бе Столтенберг? Баш сега му е времето, отворете още един фронт на Русия за да се наceре по-бързо.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами направете морска блокада, та кораба да не може да мине. Нали така се прави като си против. Ама явно не сте чак толкова много против, а само за пред камерата. Колко сте елементарни!

5

Анонимен

преди 5 години

За да бъдеш член на НАТО.................първото условие е да се откажеш от собствена армия................пример-България!

4

Анонимен

преди 5 години

Дааа,нема нужда да се арчим за фърчила и топове.Така иска Столтенберг,така ще бъде!

3

Бате Гойко

преди 5 години

Столтенберг откровен: Не е време за косовска армия!Абе то не е време, ама кораба с оръжието пътува натам.

2

Ха-ха

преди 5 години

Косовската история е като украинската-разбеснели се натовски протежета излизат извън контрол и забравят кой ги е създал и ЗА КАКВО!То впрочем и афганистанските муджахидини,и ИД бяха създадени на тоя принцип и също излязоха извън контрол.

1

Анонимен

преди 5 години

"Според него това застрашава членството й в НАТО"Да имаш собствена армия застрашавало членството ти във военен съюз? :D :DЗатова ли нашата в момента е сведена до шепа наемници?