8

65

преди 5 години

Нито е хубава,нито секси.Тя игра много слабо в ,,откраднат живот.Става само за трагедии.

7

Кратун

преди 5 години

На таз' поне някой да и беше показал как се държи пистолет. Абсолютно аматьорска стойка. Стоим напрегнати и чакаме с присвити очи кога ше гръмне.... Актьорите като държавата ни - менте.

6

Анонимен

преди 5 години

В САЩ има готини полицаи особено в южните щати тия с обвинения в расизъм.В Бг готини куки няма.Отначало са горе-долу свестни след тва системата ги променя и стават диви селяни нагляли,темерути или просто депресанти-психари.

5

Анонимен

преди 5 години

До BurzumБРАВООООООООООООООООООООООООООООООООТи си лицето на тази медийна група-да си живо и здраво и продължаваш да дерзаеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Български филм/кино - все едно да предпочетеш Лиленцето пред Карен Карпентър!

3

Burzum

преди 5 години

Поредната глупост неземна на американска ГМО тиква и една конска глава празна каква вреда за тия курници просто ни забиват ножа и вилицата е в състояние да реализират наддавания при мама немедлено или ще бъдеш гербераски *** е..

2

Фатмакоф

преди 5 години

Дека са ми феминистките бе?

1

гневен мъж

преди 5 години

Престанете с дивотиите си.Вместо да пишете,че жените първо трябва да стават съпруги,след това майки на 3-4 българчета,Вие плещите неприятни приказки.В тежък морален упадък е нашата Европейска християнска цивилизация.Затова намаляваме главоломно и изчезваме.