36

Б.Б.

преди 5 години

Ми пуснете го пак!Пуснете го пак.Хванете тези,които са го хващали в нарушение и са го пускали,та да им дойде акъла в главата,и да си гледат по-внимателно задълженията.

35

до 36

преди 5 години

Представи се по звание ---само за застраховка е 250 лв това са 7000 лв може и да не са 50 глобите ако са 40 какво ,ти ли ще си напълно прав --не виждаш ли сарказма---нека да дадат разбивка за какво е глобяван ,,,, а майтап ,майтап ,ама нека теб да те заградят 4-5 човека така по-здравички да те видя ей така ли ще биеш един тупанис да им дигнеш кръвното ,,, та не вярвам ,ако си нормален да скочиш на 5-полицая ....ако пък е луд ще го лекуват и затвор няма да има понеже е болен...

34

Х6

преди 5 години

Във всеки град има по трима такива,но,полицията ако беше милиция до сега да са в белене...а те си въртят заедно далаверките...

33

Иво

преди 5 години

До НЕ МОЙ Глупаво и наивно изказване. Само за каране без книжка или застраховка глобите са стотици левове всяко. Не виждам защо да го глобяват всеки път с 50 лв, след като това изобщо не е неговият случай.

32

пецата

преди 5 години

по соца такива са сядали на бутилкa в районното , сега са царе над закона, жив и здрав да е това е възпитаник на демокрацията

31

НЕ МОЙ ДА БЪДЕ...

преди 5 години

Аз доколкото разбирам всички полицай в Шумен са тормозели този човек ,докато не са му взели книжката и не са постигнали невероятната сума от 7000 лв глоби в следсвие на психическия тормоз на поредното спиране той е отговорил със самозащита защото е бил жестоко нападнат и от всякъде обграден --това си е самоотбрана ! 50 -акта по 150 лв --бреее те само с него са се занимавали поне 2-години ! като се замислих паднах от дивана ,това да не е някакъв кьорфишек --замислете се малко да видите....

30

Анонимен

преди 5 години

До Иван 32Глупости!

29

Иван

преди 5 години

При последното ми посещение в Шумен наскоро не чух българска реч. Дори касиерката в магазина ми проговори на турски. Положението е плачевно. Така че този герой е или от светлосивите или от ***.

28

Анонимен

преди 5 години

До *** и рубладжиите:- *** при "краварите" да направиш нещо подобно. След 15-20 минути "гушкаш букета"!

27

до кавказеца

преди 5 години

До Самир ХаджбулатовТова в Кавказ ли няма престъпност?Че то освен нея , друго има ли?

26

читател

преди 5 години

Ха, ха, ха, не спрял, бягал, оказал съпротива, наранил полицай....А защо не е при Св.Петър?Да беше опитал същото, например в САЩ ....

25

До Веско

преди 5 години

И за петорната глоба през почовните искам да питам, че случката се е разиграла в Сряда, а той вече има 6К борчове към КАТ :)

24

Веско

преди 5 години

Ама сега трябва в сутршния блок да поканят някой от законотворците, да прочете досието и обясни, как точно увеличените глоби и ГО са спрели пича да си кара и блъска.

23

Анонимен

преди 5 години

Как да му направят нещо, като почти всички държавни наместници в града и областта са търци и някои, дори не говорят български? Дане говорим, че не искат да те наемат на работа ако не си анадолец или не искаш да станеш такъв.

22

Бай Иван

преди 5 години

Има си права човека ,в демокрацията е така ,такава я избрахте ,радвайте й се ;) !!!

21

Анонимен

преди 5 години

До гербовецКъде видя правосъдие.

20

Анонимен

преди 5 години

До L.София да не е цъфнала. През ден се бият по кръстовищата.

19

Анонимен

преди 5 години

Е това държава ли е. Всички овластени се дуят като пуяци и после нищо. Тоя си го търпят да не спазва никакви правила и закони.

18

Стамат

преди 5 години

На тоя убавец да му конфискуват ***, панелния коптор, в зандана директно и 6500 часа общественополезен труд!!!

17

Самир Хаджбулатов

преди 5 години

В Кавказ реално няма полиция, но във всяка къща има по един внук на др. Калашников.Хем пари в хазната, хем ниска престъпност!