26

Специалист

преди 5 години

Low Fares Done Right - с такъв девиз рано или късно ще стане някоя беля.

25

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Тия *** без малко да счупят самолета от блъскане. И какво са се надявали да постигнат? Да скочат през отворилата се дупка?

24

Ръца Пръца Шлезинжер

преди 5 години

Е какво толкова, да беше отбил някъде самолета и да излезнат да го оправят. Голяма работа станало. Хем хората ще си починат , ще отидат до тоалетна и т.н. Аз кат карам от Ст.Загора до София и пукна гума на Вакарел да не се връщам до Ст. Загора я.Хахахаха

23

иванчо

преди 5 години

Нищо му няма на мотора. Можело е и така да стигне. Това че я няма декоративната обшивка не е проблем

22

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуГошуе, мъжът ти, дето ти пере гащите след всеки случай щастлив ли е?Или е харасмънт да го питаш, че да не ти насини прическата от снимката?

21

(*_*)

преди 5 години

Твърде нормална ситуация за пиндостан .От люка се вижда и пустинята на невада .

20

Анонимен

преди 5 години

Леле....*** те кацнаха миналата седмица, вие сега ли разбрахте, колко са паникьосани?Днес.бг, моля ви се, дори колежката го видя това във фейса преди вас....Да бяхте печатно издание, и да ви четат пенсиите - разбирам, ама вие сте онлайн издание.....Стегнете се малко де!

19

Пешо

преди 5 години

До ГoшуАбе ей "умния" - крилото е малко по-напред и излитащите парчета няма как да стигнат до него...

18

Анонимен

преди 5 години

Дикаприо разпрвяше за впечатленито му от подобен сучай в самолет в Русия. Двигателят пуши. Дикаприо: "Горим!". Стюардеса към него: "Моля овладейте се!". Пътник руснак: "Какъв е проблемът?". Стюардеса: "1 двигател е неизправен". Пътник руснак: "Колко двигателя имаме". Стюардеса: "Бяха 2. Сега е само 1". Пътник руснак недоволно спокойно "Това не е хубаво".Подобно прижевяване имах в английски полет с лек самолет. "Електрическата система не работи"... "Неприятно, ще трябва да кацнем и ще закъснеем

17

Гoшу

преди 5 години

До img456123То в такава ситуация директно разтоварваш, не търсиш тоалетни, хартии и тем подобни глезотии :)))

16

img456123

преди 5 години

Забравиха да споменат, че докато се приземят тоалетната хартия свършила:))

15

д-р Исня

преди 5 години

Трябвало е да започнат и да скачат трупешката! Не само да блъскат!

14

Анонимен

преди 5 години

"...Но когато видели това, пътниците започнали да крещят и да блъскат по стените и тавана на самолета. Паниката ги завладяла напълно..."-----------Добре де, паниката донякъде е разбираема, но не виждам с какво и как ще помогне. Единствените които могат да приземят самолета са пилотите. Всякакво блъскане и щуране може само да отвлече вниманието им от управлението и да е причина за беля.

13

Анонимен

преди 5 години

Най-странното е, че в заглавието се пише, че двигателя се разпада, а после в статията - собствено опровержение за заглавието, че е защитния лист. Ама...Абе карай - съвременна журналистика. На това ги учат.

12

Анонимен

преди 5 години

Нищо опасно не се е случило просто някой техник е забравил да заключи капаците. Капаците са два които се отварят когато се ремонтира или ревизира двигателя. Пътниците са изпаднали в паника защото са помислили че двигателя се разспада. Ако между тях имаше поне един който да разбира от самолетни двигатели никой нямаше да се паникьоса.

11

Гoшу

преди 5 години

"Всъщност, случилото се не представлявало толкова голяма опасност"---И как да не е? Ами ако се откъсне тази ламарина, шибне крилото и пробие резервоарите, какво правим тогава?

10

ahahaha

преди 5 години

Но когато видели това, пътниците започнали да крещят и да блъскат по стените и тавана на самолета. супер умни пътници

9

Анонимен

преди 5 години

Е, случва се, няма съвършена техника никъде по света. Винаги има изненади. Важното, че двигателя не е паднал, ами са се приземили хората.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7Ще се удавиш в собствената си жлъч и злоба бе.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако това се случи в комунизоченгесарския развъдник български, Дон тиквон щеше да им вдигне здравните осигуровки,че касата ще се охарчи лекувайки им стреса.