28

е как

преди 5 години

аз имам решението... просто всичките лилеви братя, ще бъдат в трудови лагери, заедно с БХК и други НПО-та, по цялата страна, извън градовете. Да вършат полска работа, нали затова сме ги внесли, не да се интегрират.

27

Петърчо

преди 5 години

Експерти по всичко само не и по това кой би се справил по-добре от сегашния кмет. Така изглеждат нещата съдейки по коментарите. Вместо да сочите виновни дайте решение на проблема. Кой ще се справи по-добре? Манолова? Кадиев? Кой? Ето в Скопие същия проблем само че смениха кмета преди година. Реши ли се нещо? Не. А защо е така? Защото всички се надбягваха да обвиняват предишния кмет а никой не се замисли над това кой ще го замести. Еми дишайте си "чистия" софийски въздух и не се оплаквайте!

26

ПроСоТо

преди 5 години

едва ли ще се намери .."забавляващ се тук",който да ме заподозре в симпатии към Картофика и гроп!!!!..Но:-Един лев за билет за цял ден /ако не съм разбрал погрешно!/..си е ..направо похвална инициатива!Хубаво..Въпроса обаче е дали тая .."рекламна акция" може да реши тежкия ипроблем на.."столицата"?..Некой направи ли си труда да ви попита,"софиянци",или просто сте "електората",нужен на гроп да пробута активистите си?

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24 - в Загреб събота и неделя транспорта е безплатен - и без да имат най мръсния въздух в Европа като нас...

24

Анонимен

преди 5 години

Напълно безплатно?Това е прекалено!

23

ponti

преди 5 години

Аз съм доволен от зеленио белет! Когато го пуснаха шпоря бенца с пълна газ по Цариградско щрасе и нема толко навалица.

22

провинциалист

преди 5 години

А, зелен хайвер къде са пуснали, от общината?

21

Дърва и кюмур

преди 5 години

За десет години на власт, герберугите върнаха държавата със 100 назад.

20

от щаба на ГРОБ

преди 5 години

Много е некадърна кметичката, ама нали си е от нашите.........

19

Анонимен

преди 5 години

До МашИнистаТочно така. Да си върнем Търново за столица и да разделим дървата на 2 източна и западна както е било преди и да видим коя част ще живее по-добре.

18

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ЗАЩО НЯМАХ ТОПЛА ВОДА И ПАРНО ТАЗИ СУТРИН, ИЗPОДИ?!?!?!?!?!

17

Сандо

преди 5 години

като няма въздух за дишане, дишайте лепиоло!

16

Анонимен

преди 5 години

С тоя билет се увеличи и мръсотията в МАСОВИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. Стана по претъпкан и по смрадлив. Возат се и постояно контрольорки. Нямат ли си семейство та висът вътре като дежурни.

15

Анонимен

преди 5 години

Сега да си поеме отговорността и да се лиши от въздух.

14

Анонимен

преди 5 години

Тая женица е уникално глупава.И какво като има зелен билет след като чакаш един автобус по 20-30 минути а като дойдев толкова натъпкан,че чак може да ти прилошее!! В пиковите часове е градския ни транспорт прилича на този в Индия.Тая вместо да краде с приятелчетата си от обществени поръчки да направи нещо за тая община бе.Ама то в ясно да си ходи... а и как все я преизбират след като не е ясно кой точно гласува за нея

13

Анонимен

преди 5 години

Пак лъже тази...

12

Анонимен

преди 5 години

1 лев за цялата мрежа, за цял ден и пак недоволни... Ако искате и да ви раздават пари и по една бира с мезе на вратите, като се качвате, а!?

11

МашИниста

преди 5 години

Всички държавни проблеми, идват от София и нейните столичани. Процесите са последствени, и безвъзвратни за България!

10

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука за нашето здраве. Напротив- държавата няма сметка от дълголетници. От нас се изка да внасяме осигуровки и като наближи време за пенсия да гушваме букета. Така ще се върже бюджета на нои

9

Анонимен

преди 5 години

смяна на системата и конституцията и да пише, че не трябва да има мръсен въздух и Русия да завземе България! И лятото поне 7 месеца, да се вразуми Фандъкова. Мн проста жена. какво и пречи да го направи? Само и само да тормози хората...