21

Тъжно но факт

преди 5 години

В селото няма бъдеще обаче. Не пишат колко са на брой децата, но пътуват до друго села да ходят на училище. Възрастните хора рано или късно ще се споминат и селото ще изчезне.

20

Анонимен

преди 5 години

"Mного от младите напуснали Желязово, отишли да работят в Бургас или в чужбина- в Германия или Франция."Абе бягали са от "хубавото"!

19

Анонимен

преди 5 години

Снимка номер 4: Арнолд Апе-Ка!

18

Истината е че...

преди 5 години

В селото няма ромеи и затова няма проблеми.

17

Анонимен

преди 5 години

В Европейския съюз селскостопанската дейност е като всяко производство и се отчита всичко на компютъра: какво и колко е яла овцата, какъв сорт зелки има в стопанството, с какво и кога е третирано...Както ни каза Томислав Дончев - всички трябва да са учили и да не бягат от книга.

16

панчо

преди 5 години

със сигурност там кадето българите и ро.мите са в повече нищо хубаво не потръгва както в този случай

15

бай ганю

преди 5 години

имам голямо уважение към Българските мохамедани много са работливи и със сигурност ситуацията в селото се дължи най вече на тях

14

Анонимен

преди 5 години

А в Левуново що не става??!

13

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До На Иван брат муванка, става навик да викате държавата като двамата братя- неволята. неа ли малко читалищна работата?

12

НЕбългарин

преди 5 години

От името на кмета личи, че мнозинството са турци! Ха сега дайте пример за някое село с предимно българско население хем да са работливи, хем да не чакат от някой да им оправя пътищата, хем за всичко да не им е виновна държавата, хем да си оставят домовете не заключени поради липсата на кражби в селото?

11

Анонимен

преди 5 години

В малко село е лесно да има ред, сговор и отключени врати. Нема проблем. В големи села като София е абсурд. Просто статистически не е възможно. А определящи за страната са именно големите градове. Демек евала на тия хора от това село, ама какво от това?

10

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 7 Ти шегуваш ли се?Ако не -никой на този свят нищо не може да ти обясни.Просто нямаш капацитет.Лек ден.

9

До анонимен 6

преди 5 години

Не се обиждай,но вероятната причина е да си купиш къща на село е, защото за по голям град не са ти стигнали парите. За да купиш в голям град като София, Пловдив трябва да си продадеш целия имот в родния си град и да теглиш ипотечен кредит. Ако си вече пенсионер, искаш да спестиш пари. Хората не са ти казали с лоошо, като са те предупредили, че на село хората постоянно ги обират. И като гледам до 5-6 години пенсионерите ще са умрели и ромеи няма да останат по селата. Ще е пустош.

8

На Иван брат му

преди 5 години

Мечтата на българските политици - всеки да се оправя сам, държавата я няма никъде. А дупетати, министри и друга *** да си взимат големите заплати и да си крадат без контролно и никой да не им нарушава безоблачното съществуване до пенсия! Защо го давате за пример, не разбирам!?!?!?

7

Анонимен

преди 5 години

До бравоКакво значи че може да има такова сели в *** бе ***

6

анонимен

преди 5 години

оз си купих къща на село та какви ли не приказки имаше зад гърба ме бил съм будала хората бягали от там в селата имало само старци и ромеи

5

Питам

преди 5 години

От тези 600 души колко точно са младите и малките деца? Хубаво, че хората са си построили толкова неща и живеят в мир, но не лъжете, че след 5-7 години младите ще останат да садят домати в селото.

4

Анонимен

преди 5 години

Дотук добре... но най-младият жител на селото е на 50 години. А после?

3

Анонимен

преди 5 години

Платена реклама на селото. Крадеха при соца. Сега тръгнали на запад. Живели били заедно християни и мюсюлмани. Глупости лъжат.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на работливите !Само там където екстремното русофилство го няма има просперитет.