342

отличник

преди 5 години

До АнонименГ-н всезнайко, я направи една справка и кажи след Втората световна война, колко конфликти и участия имат САЩ и Русия и пряко са участвали там. Колко бази имат по света САЩ и Русия ? Колко е военния бюджет на САЩ и Русия , защото това е едно от основните пера за агресивна политика . Като си отговориш на тези въпроси ще разбереш , кои е агрисор.

341

proky-rorrrrrrrr

преди 5 години

men ne me strax nali sega naste predateli ( p0liticite ) shte kypan za 2 milarda 8 samoleta -koito shte ykrepat nashta otbrana - 4estito na pe4elivshte..........

340

Анонимен

преди 5 години

До Анонименда бе!!.А от останалия свят какво ще остане!?натото ти не струва нищо пред Китай,Индия и Русия..........но ще го отнесем пак ние,обикновените хора.....и ти вкл.Ама,че мислене имаш!

339

Анонимен

преди 5 години

НАТО е доброволна организация, разширява се, защото тия които са тормозени от Русия искат да се присъединът към нато да ползват колективаната отбрана.

338

Анонимен

преди 5 години

Всъщност никой не иска териториите на Русия, запада им даваше пари за да не се разпаднат, защото не се знаеше при кои психопад ще попадне атпомното им оръжие и каква част от 12000 атомни бомби, които са достатъчни да им гарантират цялоста. Даваха им пари за пенсии и какво ли не. Руснаците си подписаха договора за крим, а сега го нарушават, понеже са им малко териториите. Русия са агресора.

337

Анонимен

преди 5 години

Умное Правительство России,в случае попытки размещения амеровских РСМД,не важно с какой боеголовкой, заявило бы,что попытка размещения данных ракет расценивается Россией, как Casus belli, как объявление войны без всяких ограничений и что в случае размещения данных ракет в Румынии,Прибалтике,Польше ,будет нанесн превентивный ядерный удар по этим местам размещения.

336

Solar Power

преди 5 години

Ако приемем,че САЩ си махнат всички ракети от континента, то какво ще направят руснаците ? Къде ще сложат техните ракети така,че да не достигат до Европа или в частност да кажем България ? Нали да са точни нещата :) ?

335

extremist

преди 5 години

ИСТОРИЯТА ПРЕПОРЪЧВА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ***, А ОТ РУСИЯ ИСКАМЕ ЕВТИНО МАСЛО И МИНЕРАЛИ. СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА РУСИЯ Е ИРЕЛЕВАНТНО СТИГА НЕФТА И МИНЕРАЛИТЕ ДА ТЕКАТ НА БЕЗ ПАРИ, МОЖЕМ ДА Я ПРЕКРЪСТИМ НА "НОВА ПАТАГОНИЯ 2"

334

Зозо

преди 5 години

Не си научиха урока ***! Не могат да се надпреварват във въоръжаването :)))))))))))))))))))))))))))))) Пак ще ги намамят :))))))))))))))))

333

Анонимен

преди 5 години

На западняците вече са им яко излъскани мозъците. Всякакви наченки на логическо и асоциативно мислене биват изтрувани още в зародиш. Като чета как си комуникират на ниво "дипломация", стигам до извода, че хората са в различни орбити - няма допирни точки.Събудил се Тръмп, казал, предположил и това е. Питат го за доказателства, а той вика: йок, ние предполагаме..., значи е така, както предполагаме.

332

Анонимен

преди 5 години

Много нагли тези руснаци

331

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен А те соросчетата са смелчаци само тук зад клавиатурите .И ако нато ги повика на война всички до един ще се пишат болни ,или пък ще се покрият в дън гори тилилейски .Тяхната война са гей парадите а оръжието им е пръдня от омазан ***

330

Анонимен

преди 5 години

САЩ са агресор, а пАляците и укропите са им слуги.

329

Предсказано е

преди 5 години

Докато Тръмп се чегъртосва с Русия,Китай ще го издебне и ще се издриска в гърлото му,след което ще се озъби на Европа и ще започне междурасова война,която ще е много продължителна и ще завърши с гибелта на 2/3 от хората.От Русия ще дойде спасението на човечеството.

328

анонимен

преди 5 години

До 355...Да се чуди човек.Минус или плюс да ти сложи! Прав си.Че Русия няма избор.Освен да е въоръжена до зъби.Но да пишеш Че видиш ли Китай иска да превземе Русия е смешно! По скоро Америка иска Русия! -:) Та на двузначните писания тук.Човек слага все минуси! Или в едната посока или другата! Няма как в 2 те! Дано си ме разбрал правилно! -:)

327

za RU

преди 5 години

Руснаците нямат друг избор, освен да са въоръжени до зъби!От една страна..................Западът е враг на Русия!От друга страна............................Китай иска да се докопа до териториите и ресурсите на Русия!Затова......................Русия трябва да развива военните си технологии и отбранителната си мощ...........въпрос на оцеляване е за руснаците това!

326

рашка говняшка

преди 5 години

Путин е стратег. Сега щатите ще си издадат источниците за да натрият носа на руснаците откъде знаят. Хитро а?

325

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ako moje pratete edna I na Pasi ...nishto ,che oshte ne se e sdobil s raketa !!! Nego kogato I da go smartafliosate ...vse she e kasno !!!

324

Анонимен

преди 5 години

изглежда ще е труден края на хегемонията на англо-саксите над света

323

Анонимен

преди 5 години

Сравнен със Су-35 е губещият - по скорост, маневреност, радари, въоръжение.По радари не е губещ, даже напротив.