165

Аз

преди 5 години

Бъдещето е като почнеш да гледаш към дъното!

164

анонимен

преди 5 години

Ей такива като тази съсипаха Европа.*** без капка мозък-те нали са добре какво им пука.Напълниха Европа с всякакви ***,да му мислим ние обикновенните хора.

163

софиянец

преди 5 години

чета и си мисля за едни лоши хора с дълги носове и много крадени пари.които и сега живеят по 115 години с по седем сърца сменени все от млади хора.Млади хора умрели подходящо да дарят органи за дългите носове.Специално умрели млади хора много навити за даренияМисля си че лошите хора трябва да бъдат накарани да дават отчет и отговорност.Например как и по колко зелени пари печатат с машините си и по този начин определят колко бедни да сме ние-работещите хорасега ще ми изтрият коментара :)

162

Ами

преди 5 години

Бъдещето продължава ли така икономиката е описано във филма "Elysium".

161

софиянец

преди 5 години

До Ходжа ЕфендиТоя па туркестанецАбе ти нормален ли си бе?!!!!!Май не са ти рязали само *** ами и мозъка-ако си го имал някога.

160

Ханс

преди 5 години

Всчко ще си доди на мястото с една хубава трета световна. Мирът не е нищо повече освен доказателство за такава мизерия, която не позволява да се води война като хората.

159

extremist

преди 5 години

Кристин Лагард: Привилегировани категории от населението ще могат да живеят до 120 г. ВИЖ СЯ ДРАГА , НЯМА КОЙ ДА ОСТАВИ ДЪЛГОТРАЙНО И БЕЗКРАЙНО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА *** В ИМЕТО НА "ДЕМОКРАЦИЯТА"

158

extremist

преди 5 години

Настъпва "ерата на гнева" милиони ще страдат, милиони ще са бедни! - И ПОСЛЕ ИДВА ГИЛОТИНАТА.....КОЙ ЛИ ЩЕ Е ПРЪВ ТОЗИ ПЪТ

157

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление, че всеки протест от поне година-две насам е, не защото хората искат нещо "отгоре", а защото е измислен нов закон които им взима нещо, което досега са имали?

156

Анонимен

преди 5 години

Докато има всякакви парламенти, които всеки ден бълват Бонус-малуси, данък стара кола, без винетка няма преглед, истанбулски конвенции, енергийна борса и т.н. ще има бедни. Те всеки ден измислят нещо с което да се справяме, и ние докато се справим, те вече са измислили още 20 такива неща. ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ЗАТВОРИ. ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО ЗАКОНИ.

155

Анонимен

преди 5 години

Видяха че източните държави тръгнаха да се оправят и направиха кризата от 2008, сега е същото. Просто партньорство между запада и изтока е утопия в която само ние наивно вярваме.

154

Анонимен

преди 5 години

До ИСТИНАТАДемек идва краят на тая кържава епоха на подивял капитализъм,по-добре див капитализъм отколкото див комунизъм.

153

Анонимен

преди 5 години

От нищо нещо не става. Бедния няма как да стане по-богат просто ей така. Ако милионерите и милиардероте започбат да раздават пари на бедните,ще настъпи голяма инфлация и бедните ще си останат бедни.

152

Анонимен

преди 5 години

Милиони ще са бедни ми звучи успокояващо защото сега са бедни милиарди.Само в Бг-то има милиони в момента

151

ЦОЛЕ

преди 5 години

тази изглежда на толкова

150

ИСТИНАТА

преди 5 години

Демек идва краят на тая кържава епоха на подивял капитализъм, където една шепа мошеници и кърлежи да паразитират на гърба на масите робуващи хора! Голяма работа направили англия, холандия и тем подобни като са смукали злато, кръв и диаманти от колониите....хахаха то така всеки може да направи голяма работа, демек с чужда пита помен да прави. Свършва тая песен вече и друга цигулка ще застърже и революции в световен мащаб ще има.

149

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Забравих да поясня религията на тате и дядо.Тя е, че ако някой ти удари шамар е добре да обърнеш другата буза. Ся ... ако е могъл да ти удари шамар е добре да се замислим за оцеляването. А най-добре е да го застреляш преди да ти удря шамари.Аз съм Източноправославен.:-)

148

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Искаш да кажеш, че човек не е достатъчно мъдър за да се управлява сам?

147

Анонимен

преди 5 години

Така се получава,когато капиталите се концентрират в малко ръце.

146

Един от Дивия Запад

преди 5 години

А в исляма много ме смущава едно нещо.Ако си праведен има много девици там горе.Това е добре, но ако аз ги използвам/консумирам то те вече минават в друга графа и кво става после???Регенерират ли ги или после има други. Въпрос на стандарт май е. Ама мен ме смущава, та ще карам с религията на баща ми и дядо ми.