18

Анонимен

преди 5 години

Ми то май не е баш чудо ами опраеяне на бакиите. Ама в бъгаристан като няма лекарска грешка и режат като на трупно месо.

17

Никола

преди 5 години

До Kuala1. Имахме едни здравни карти, задължениятяа по които нашата здравна каса отказа да плати, та няма как да е безплатно2. Никой австриец не е длъжен да дава пари, за да лекуват българите, нали?

16

kuala

преди 5 години

Няколко хора долу са ме наплюли. Вижте какво във Виена има частни, ама има и сума държавни болници. И лечението дето наистина е реално е напълно поето от държавното задължително осигуряване, т.е. напълно безплатно за пациента. Частните услуги са много неясни, от галене с перце, до помпане с вит. В и С и пр. И луди колкото искаш да дават за това пари. Здравните каси отказват и там такова лечение. За това изяснете какво е лекувано на младежа, а не да плюете. За какво точно са дадени парите.

15

Браво!

преди 5 години

По Рождество Христово стават чудеса!Господ те обича, Кириле!Здраве, радостен живот, мисли позитивно, не допускай хора с отрицателна енергия около себе си!Животът е твой! Успех и грижи се за себе си!

14

тthe Ghost

преди 5 години

в България НЯМА ДОКАЗАНА лекарска грешка !

13

магаревъд

преди 5 години

Съществуването на индустрията "просене не пари за здраве" е срам за държавата, най-малкото.Тъй като здравното осигуряване в българия е задъжително, а българия не е изпълнила задължението да осигури здравето на гражданите си тя трябва да:- възстанови всички разходи на дарителите, заедно с лихвите;- Плати значително обезщетение на пострадалия за причинените вреди от нейното бездействие;- накаже провинилите се които съзнателно са излъгали пострадалия и техните съучастници според заслугите;

12

Анонимен

преди 5 години

9000 лева... Спомням си един син на един познат на една партия, дето изпръска 40 000 евро за една шушана в едни алпи... Скоро ще има радикална промяна...

11

панчо

преди 5 години

До Kualaнещо не си в час с безплатното в частните болницидруги държави не са длъжни да ни осигуряват безплатен здравен туризъм за сметка на техните данъкоплатцивече не вярваме на нищо и подхождаме с мнителност и пълно недоверие към всичко което се случва ти такъв живот на обсебеност ли искаш да живееш и за в бъдеще?

10

Владислав

преди 5 години

В България ти казват, че няма надежда, във Виена проглеждаш.За какво здравеопазване говорим изобщо, още повече, че момчето е ослепено по лекарска грешка!

9

бай ганю

преди 5 години

ако е доказана лекарска грешка защо финансирането не е получено от там?браво на всички отзовали се все пак у нас не живеят само злобни завистливи есна.фи а и хора с хуманно мисленеуспех на младежа за в бъдеще

8

Анонимен

преди 5 години

До KualaЛично познавам всички замесени. А на теб ти желая от слепец с очи, да станеш слепец без очи и слух, натоварен в кутия и за любимият сибир. Аман от човешки отпадъци

7

Анонимен

преди 5 години

А и Виена е в ЕС, където уж трябва лечението да е безплатно. Пък нещо пари се събиралиИмаш ли представа колко струва подобно лечение в Австрия! С 9000 лева в специализирано лечебно заведение само 10 нощувки не може да се покрият! Сумата незначителна за техният стандарт!

6

Maks

преди 5 години

Една супер позитивна новина в океана от негативни новини. Дано са повече такива новини за КАУЗИ !

5

Анонимен

преди 5 години

Точно пък във Варна и след хиляди години да прогледнеш, пак ще видиш същите неща. Крадци, корумпирани ченгета и мякащи уж бизнесмяни.

4

Анонимен

преди 5 години

Това е една добра новина, жив и здрав, и дълги години да се радва на гледката

3

Kuala

преди 5 години

Хубаво че е прогледнал тоя младеж. Но статията е ужасно некадърна и престъпна даже. А дали не е и фалшива новина и реклама. Никъде не се споменава какво му е било на човека и какво е направено че да прогледне. Така утре стотици и хиляди слепи българи ще почнат да искат и те да ходят до Виена. А и Виена е в ЕС, където уж трябва лечението да е безплатно. Пък нещо пари се събирали.

2

Анонимен

преди 5 години

Ще ме извините за цинизма, но другия път ще се събират пари, за да възкръсне успешно някой ли?Заглавието е яко тъпо!

1

Анонимен

преди 5 години

жив и здрав да е!