49

Мене

преди 5 години

Грозно на картинката е как удобно пешеходци се веят по релсите. За контраст граждани се разхождат по тротоара.

48

Щирлиц

преди 5 години

Релсите отсега са криви,след една година................

47

Анонимен

преди 5 години

Авторите на това чудо на пътното строителство добре ли са? Нямаше ли кой да ги предупреди, че ограничителите в този им вид и форма са потенциално опасни за пешеходците? При произшествие кой ще плаща? Нека поставят името на отговорното лице на видно място, та да се знае!

46

boyko.uzunov

преди 5 години

Фандъкова е за затвора - да не се крие зад това голобрадо момче!

45

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, провали се значи с тази улица. Няма тротоари, няма тревичка, някакви заострени камъни, няма дървета и хиляди подигравки. Остава недоволството на местните.

44

Анонимен

преди 5 години

Изглежда старата софийска улица "Граф Игнатиев" е избрана като експериментална територия за поразяващи ума строителни "иновации" от шепа хора, нямащи нищо общо с историята и духа на столицата. Какво ли още са замислили?

43

Шок и ужас

преди 5 години

Острите върхове на ограничителите направо са опасни за пешеходците! Едно спъване и падане върху тях може да бъде фатално.Проектантката им е за Нобелова награда! И защо е избрала такава форма? За да не сядали хората по тях, както обяснява. Да се смееш ли, да плачеш ли. Май се превръщаме в държава с най- голям процент слабоумни на глава от населението!

42

Анонимен

преди 5 години

През живота си не съм виждал по-лошо направена улица. Банда скандинавци (работници) са се събрали там, почесват се по главите и се вижда че не знаят какво и как да направят. Настилката е на вълни и ще се образуват големи локви. Бртоновите павета изглеждат толкова некачествени, че няма да се учудя, ако догодина се наложи пак да ги сменят.

41

Аз

преди 5 години

Не се ли сетиха поне едни саксии за цветя да сложат - и функционално, и красиво. Безобразие!

40

до 36

преди 5 години

Софиянски построи СОФИЯЛЕНД за да има къде да си играят и забавляват децата на София. Това беше атракцион на световно ниво.Кооперациите там ги построиха значително по-късно именно крадливите герберасти.Същите, които спретнаха компромата на Иванчева и я тикнаха без съд и присъда в полуразрушена килия, защото им пречеше да застроят и Младост.Това е истината.

39

Shark

преди 5 години

Абе защо в Българи все разни неуспяли и компрометирани бивши псевдополитици иазпълзяват да дават акъл? До вчера ден през ден пускахте Роско, сега Софиянски, тези нещо да не би да им е тегаво че са никои и гледат да се бутат в медийни изяви.

38

Каракочев

преди 5 години

Как да чакат три години, бе Стефане? 22 милиона са това, а след три години - я камилата, я камиларя.

37

Анонимен

преди 5 години

Софиянски не може цял живот да прибираш пасата, остави и другите хайдуци да се налапат. То бива бива завист но това на нищо не прилича.

36

шепот

преди 5 години

Седесето го изстреля,а той ни прокарапървите мъртвешки сюжети и понежебяха намазани от еуфорията всичкиминаха.Медиите пишеха само за голямачаровна усмивка.Когато размазапейзажа,отиде да се нареве в палаткатана Суходол и зачезна.

35

Анонимен

преди 5 години

Този пък откъде изпълзя. Повдига ми се от него, как набуда софиянци с водата, просто не е истина.

34

смях

преди 5 години

Софиянски, квото и да каже е компрометирано, напомням да не се забравя: Той е кметът, който остави София зарита в *** и избяга в парламента. Той отвори пътя на ББ към политиката. Позор и забрава !

33

1

преди 5 години

единственото, което свързва Софиянски със София е името. Заради неговите далавери сега София на нищо не прилича - само пример е София ленд и целия квартал, който се вдигна в Борисовата градина...

32

Анонимен

преди 5 години

Пак ли Джи Пи Груп? Кой стои зад тази скандална фирма? Не беше ли пак заради нея и калпавия път, който направиха край Своге, където загинаха 20 души? Кой им дава обществените поръчки на тези? Защо все те ги печелят и не изпълняват качествено? Койот властта им удря рамо, мирише на корупция тук.

31

Анонимен

преди 5 години

Колко е грозно само,и кой ще компенсира собствениците на търговските обекти за 6 месечния ремонт,който ги докара до фалит?Искали са да крадат ,ама и това е с мярка,а тук и мярката са загубили!

30

Мда

преди 5 години

Както казваше дедо, лека му земя, липсата на концепция и навременна контрацепция при съзидателните дейности, често води до нефелни резултати.