61

Жоро

преди 5 години

Тия какви са тарикати! Идват ми двама и ми се молят за работа да са ми правели покрива зя 120 лв. на гаража и изолация отвътре за 240 лв. Не ми трябва изолация отвътре обаче викам хайде да вземат повече пари се съгласих! После идват още 4ма и започват ИЗНУДВАНЕТО Дай си личната карта да пишем договор не може без договор!Казах им да се махат те не може вече са го направили половината и трябва да им дам колкото кажат. Заплахи, изнудване и много лъжи накрая 3800 лв. ми струва и си оставиха ръцете.

60

Анонимен

преди 5 години

Никой да не плюе по Италия.

59

xaxa

преди 5 години

Ако всички тия наши приятели ни ги пратят обратно в България(от цяла Европа) ,трябва ние да сме малцинството а те мнозинството:D

58

Анонимен

преди 5 години

е и?........

57

Бял

преди 5 години

Нагаждация, а не интеграция. Де се е чуло и видяло *** да работи. Пак е някаква далаверка.

56

Узуна

преди 5 години

"лекуват болежките, прихванати от работата им с хербициди из оранжериите", ха-ха, по скоро болежки от други дейности.

55

За мен са неблагодар

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара? Нищо лоошо нямаше в него. Написах, че като не им харесва на р*мите, никой насила не ги задържа в Италия. Нямат образование и затова работят за малко пари.За мен лично са неблагодарни към отеца. Той не е бил длъжен да ги води по доктори на преглед например или да ги учи на местния език. След тоя случай с хлаапето с ножа, всеки друг щеше да ги изгони.

54

Бай Иван

преди 5 години

Значи в Италия може ,в България не може ,как така ;) ???

53

Не е вярно

преди 5 години

За сведение на Индианците Робуването е принудителна работа без заплащане

52

До долния

преди 5 години

E що когато мангоромовете работят трябва да му викаме робство?Тука като седят само на социал и правят, как да му викаме, санаториум ли?И още нещо, хора, които не могат да си напишат и името колко пари трябва да вземат?

51

Не е вярно

преди 5 години

Долна лъжа...за надник под 50 лв.на общак и 100 лв. на пишман майстор нито един "ром" не се хваща да работи при нас...в строителството от години има глад за кадри и "ромите" чудесно го знаят ... публикацията ви е долна инсинуация

50

Анонимен

преди 5 години

сливен наи долния *** *** така наречен град

49

Дарвин философ

преди 5 години

Ако "мисионерите" не отиват в Африка,Африка ще дойде при "мисионерите"

48

31

преди 5 години

Журналистите винаги драматизират и преовеличават.Ромче с нож- пастор -гладен съм ,о ЧУДО!

47

Значи работа има

преди 5 години

и за него, но той предпочита с нож да изнуди някого, за да си набави и храна, и пари.Родителите му там ли са? Работят ли? Или чакат детето им да ги храни? Това се случва често при този етнос. Чакат децата да изпросят или да откраднат нещо, за да ядат и родителите.Помните ли по телевизията, още преди години, репортерката питаше едно хубаво, добре облечено 8-9-годишно ромче защо проси. То отговори, че трябва да занесеу дома поне един хляб, когато се прибере, такова условие му поставили техните.

46

Нашата вина

преди 5 години

Тази, дето го е изцвъкала, е раснала у нас, хрантутена е с наши пари. Когато го е родила, е получила и платено майчинство, и парична помощ веднага след раждането, а бъдете сигурни, че и до ден днешен поне веднъж в годината някой от семейството си идва в България и тегли наведнъж детските надбавки, които държавата вади от нашия джоб, за да ги дава за този малолетен.Тоест, и ние имаме принос за да го има този - спомагаме за хрантутенето му така, както сме изхрантутили и родителите му!

45

Анонимен

преди 5 години

Този малолетният на колко години е всъщност? Знае ли азбуката?Но едно е неопровержимо - вече се е научил да иска наготово, като заплашва с нож онзи, който има блага и те могат да му бъдат отнети.Някой дали се сети да попита тигането, дали е мислило по въпроса защо дон Освалдо има пари? Дали и той е извадил нож някому, за да ги вземе наготово или ги е спечелил с труд?

44

Анонимен

преди 5 години

Джипсито навсякъде си е джипси. Не работи, а иска и писка.

43

Трезво по въпроса

преди 5 години

Някой търси ли сметка на родителите за това, че децата им не са на училище?Към католическата църква има достатъчно мисии. Ако бъдат помолени да настанят децата в учебно заведение, църквата ще им намери и подслон, и храна, стига само да покажат, че наистина искат да учат.

42

Анонимен

преди 5 години

Лъжат като дърти ... иначе да са се върнали отдавна