14

Реалист

преди 5 години

При такова голямо замърсяване на въздуха на София от отоплението на твърдо гориво, точно обратното трябва да се прави - трябва да се спре градския тарнспорт, да се премахнат платените зони за паркиране и да се насърчат хората да не се тровят и да дойдат на работа с колите си, а не пеша или с градски транспорт, за да не се надишат с силно замърсен въздух.

13

Аааа ветъраааа....

преди 5 години

Вместо зелен билет, вентилатори за изкуствен вятър монтирани на подходящите точки в столицата.

12

Пешо

преди 5 години

Никъде във западна Европа по градовете не се отопляват със дърва и въглища. Е за това дишаме тоя въздух. А колите че замърсяват също е вярно. Достатъчно е лятото да идвате по хемус и да видите смога над София. Да се забрани отоплението със дърва и всички коли под евро 1 да се спрат от движение.

11

цуцинг

преди 5 години

общината да отпразнува вдигането на смога с концерт на Jean Michel Jarre с албума Oxygene.

10

Анонимен

преди 5 години

Ето го резултата: при най-малко 69 000 автомобила по-малко по софийските улици, въздуха вчера, 4.12.2018г., беше по-мръсен от въздуха на 3.12.2018г. и има данни за това. Направете си съответните изводи и стига говорихте глупости относно това, кой замърсява въздуха! И си потърсете сами отговор на въпроса защо на 2.12.2018г. гр. Горна Оряховица беше първенец по замърсен въздух? Сигурно защото трафика там е по-интензивен от този в София...

9

Анонимен

преди 5 години

69 000 човека са предпочели да се тровят навън, вместо да дишат пречистеният от филтрите на купето въздух в колата?днес смог няма не заради тяхната саможертва, а заради метеорологичните условия

8

Предложение

преди 5 години

Спрете пръскането на отровни аерозоли над София и страната и вижте как въздуха веднага ще се изчисти! Природата си знае работата.

7

Наблюдател

преди 5 години

Този зелен билет трябва да се продава постоянно, а не само в дните с мръсен въздух. И без това 1.60 лв. е доста скъп билет, как не го разбраха от общината!

6

Край

преди 5 години

Особено нещо е българската власт - иска да харчи общите ни пари но не и да налага ред. Глади всички по косъма сакън да не би некой да не гласува за нея.Как градски транспорт който успява да превози всеки ден по 300 хил. човека в мръсни дни ще превози 1.3 млн. човека. Реално никой не си остави автомобила. Обаче голям успех - голямо важно.

5

Анонимен

преди 5 години

каква загуба за общината, нсли това е мотивирало хора да оставят колите и да се качат на гр .транспорт.Ако има загуба излиза че никой не се е качил ,а си се вози ежедневния контингент.

4

Анонимен

преди 5 години

В момента на Орлов мост е невероятно задръстване. За 40 минути съм изминал към 150 метра. Вярвайте ми, няма друг такъв град в света.

3

ГЕРБер

преди 5 години

... И ВЯТЪРА БАЧКА ЗА НАС ! ... Няма проблем ! ... Всичко е точно !!! ....... Евгени Крусев - също !!! ..........

2

DustInTheWind

преди 5 години

Към Самоков най-вероятно.

1

Анонимен

преди 5 години

Ха ха - яко. Естествено, че Фандъковата крадла няма да се мине два дни с евтино билетче. Нали трябва да гуши.