16

Анонимен

преди 5 години

Те първо да вземат да го ремонтират, че е по-зле от терминала на Иван Костов

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Бенчо Бенчев от БСП" А-а, не честно! Него ще го пазим за Бургаското летище! :)За нашето си във Враждебна си имаме име от Банкя все си е от Софийско. :)

14

Анонимен

преди 5 години

"Терминал 2 да носи името на ББ"Бенчо Бенчев от БСП

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Терминал 2 да носи името на ББ"---Боян Българанов?Бриджд Бардо?Боко Банкянски?Бенко Банов?

12

Комунист

преди 5 години

Руската армия е готова за мащабна отбрана от нападение на Украйна и НАТО. Руските военни части и техника са модернизирани и имат всякакви системи за война - танкове т 14 армата , БТР 60 , БТР70 , БТР 80 , ракети искандер и С 300 , С 400, С 500 и С 600. Руските артилерийски системи "Град" са ново поколение. Счупените БТР и на Украйна и струпването на украински войски на границата с Русия , няма да доведе с нищо за успех напротив- Руските войски в лицето на три общовойскови армии ще ги рзабият.

11

Анонимен

преди 5 години

Това откровено не ми харесва.

10

ЛЯВ

преди 5 години

не занм дали съществува в действителност лице с име скоето е подписана статията. но през последните години вече мога да определя, без да гледам името под статията, кой е автора.Има много тентенциозни, антирусийски статии, но щом в статията, освен тенденциозност има и изопъчени факти то авора е ясен."Допитването имаше за цел да се прекръстят няколко десетки летища на руски градове."

9

До 10 факти

преди 5 години

Всъщност Враждебна е избрана точно заради мъглите и летището е строено от българи с помощта на немски специалисти. Някъде четох, че преди няколко години, примерно в края на 2009-та, летище Враждебна е прекръстено на летище София, което е грешка, но така е в България - всичко се прекръщава и оставаме без история.

8

Анонимен

преди 5 години

Летището на София всъщност се казва летище Враждебна. Трябва ли да го прекръщаваме?Може да го прекръстим на летище Вазов, летище Ботев, летище Левски, летище Яворов, имане колкото искаш.

7

Анонимен

преди 5 години

Досега бяха кръстени на селищата наблизо, сега ги прекръщават, а не би трябвало. Да построят нови две летища и да ги нарекат Пушкин и Ломоносов.

6

анонимен

преди 5 години

Направо на Путин да го кръстят и готово !

5

Анонимен

преди 5 години

Главното летище на Москва било "Шереметиево".Летище с най-главен капацитет било "Домодедово".Летище с най-главна писта (5,5 км.) било "Жуковский".Летище с най-главни пасажери било "Внуково-2".Летище с най-главни и секретни функции (1км от Садовое кольцо) било "Тушино".Летище с най-главен Главен било площадката в Кремъл.И още няколко по-неглавни край Москва.

4

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми харесва, предпочитам както си бяха. Така са известни. Сега човек да се чуди. Абе друго си е Домодедово, Шереметиево, Ломоносов си е Ломоносов. Има си много реномиран институт Ломоносов.

3

Анонимен

преди 5 години

Браво. Заслужена почит на най-изпадналите афроруснак.

2

Анонимен

преди 5 години

Ох, най-после!! Тази "велика" новина която силно ни интересува се появи!

1

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2 да носи името на ББ