10

Kiorsufra

преди 5 години

Ako pro4etohte v4ers6nata statia po transportnia problem 6te rasberete kakvi partniuri sme s EU...BG e marionetna darjava,kakvoto kajat Amerika I EU tova stava,nie sme 9dupka Operatura otnovo se pidrrasei..

9

Теменужник

преди 5 години

От сушени **** се получават чудесни ЕКО *** - енергийното бъдеще на бг.

8

от ЮАР

преди 5 години

Обединение с Русия щял да търси. Естествено - нужно е такова обединение, нужно е като слънцето и въздуха за оцеляването на Мутро-Милиционерската безполезна олигархия от назначени червени капиталисти, които тровят живота на хората вече 30 години. Брюксел нямало било да възразява - пореден кьор-фишек. Западът даде ЯСЕН сигнал преди година, а именно - Русия, вън от Балканите! Няма да има Руски енергийни проекти. Иначе - Еврофондове и пр. благинки секват и икономиката се срива, ставаме Руска ***!

7

Анонимен

преди 5 години

Връщаме се с 3 български тръби. Но трябва да ги платим, т.е. компаниите да изтеглят кредити, европейски пари за инфраструктура да поискаме. Това е като магистралите. Руснаците им трябват още две тръби. Европа не дава руски газопровод през ЕС, ок тогава. Да помогне с пари да го построим.

6

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че в най-скоро време проекти като Южен поток ще са главен приоритет за Европа, респ. ЕК! Не знам само с какъв сурат ще излязат шаманите дето реваха да се спират...?...такъв гьон няма просто!

5

Същият

преди 5 години

Сега ще ядем и пием...всичко на газ...затваряне на мините...тецовете на газ...енергийна зависимост от бай Владимир и 3ни цени на тока...

4

Анонимен

преди 5 години

"Като изпуснеш питомното , гони дивото!! "Молете се на американците за втечнен газ сега(да ви го карат с танкери)................като главите си ги ностите само за красота!Те едни визи не искат да махат за българите , ама са ви големи приятели, нали???Прости сте, и повече от 80 % сте простите.................добре ви го каза оня професор, дето му се разсърдихте!

3

Анонимен

преди 5 години

БГ-политици направиха и невъзможното да развалят отношенията си с Русия, а тогава платените енергийни експерти ни убеждаваха колко лоши са руснаците и колко вредни са енергийните проекти с руско участие!Ей, не сме толкова без памет.............сега ще стоите на студено, ще плащате скъп ток, бензин и газ.............за да ви дойде акъла в тъпите глави, че така не се прави!!!

2

голем джумбиш стана

преди 5 години

Всичко, което сега се определя за правилно и национално отговорно... ...до преди няколко години бе заклеймявано по всякакъв начин!?

1

УМЕН

преди 5 години

Времето е минало несвършено в бъдещето в страдателен залог.