45

***

преди 4 години

На този жена му (Хая, принцеса на Йордания) е избягала с децата им тази година. Слочаенос?

44

Анонимен

преди 5 години

До Малка глезлаТи пък какво разбираш от свобода, много ми е чудно. много е била глезена като малка каза малката глезла. Боже, присмяла се хърба на щърба. Явно вересиите още не са събрани.

43

Анонимен

преди 5 години

жената се опита да се измъкне престоявайки месеци наред в скъпарските бутици но явно не успя. Ще й видят сметката и сигурно по възможно най - жестокия начин. Повече няма и да чуем за нея. Какво е за един арабин жената? Оставям на вас да си отговорите на този въпрос.

42

Анонимен

преди 5 години

свободата е по-ценна от златото,златната клетка пак си е клетка,затворът и от злато да е пак си е затвор,грешката и е ,че е решила,че е човек в арабска страна,там козите и жените са с еднакви права

41

Дали не е лесбийка?

преди 5 години

Аз пък като прочетох статията си помислих, че въпросната принцеса е лесбийка и е искала да се ожени в САЩ или Франция,вероятно за онази,с която са скачали с парашут да избягат.Затова не е омъжена на 32 и са я държали 3 години в затвора. Може и да е преспала с агента, той я изоставя и тя става обратна, защото друг мъж няма да я поиска повече. Затова семейството й се срамува от нея.

40

trol

преди 5 години

До ИванЧети,бе клоун!НЕ принцесата,а приятелката и е пътувала до Франция!На простия българин все не му се вярва..все някой го манипулира.Жалка ***

39

Да идва да точи бакл

преди 5 години

Ми да идва у Софиуто. По цял ден свободно ще прави дюнери, шиш кебап, може да знае да прави и някоя баклава по емирски. Ще си намери една квартира в ,, Овча купел 2" при сирийците и тъкмо няма да е самотна и свободна с който си хареса да ходи. Ето и свобода...

38

Малка глезла

преди 5 години

Тази принцеса е гледала прекалено много американски филми, тип жена с два пищова по сутиен и на високи токчета подобно на Джеймс Бонд убива лошите и е секси мацка.Създала си е грешна представа за Западния свят( може някой нарочно да я е лъгал)и е решила, че и тя може да прави каквото си иска, ако избяга. Прекалено е била глезена като малка, като е казала, че не иска да се омъжва и след като си е излежала наказанието , не са я принудили. Какво разбира тя под свобода?

37

115

преди 5 години

До ИванТя е решила да бяга с лодка, не може току така да си променя плановете :o)

36

Иван

преди 5 години

"Тя на няколко пъти пътува до Франция, за да се срещне с бившия шпионин"Странна работа, опитваш се да бягаш от Дубай, а си ходиш на екскурзия и се срещаш със шпиони във Франция ?!?! Ми да беше останала там като е ходила няколко пъти. Тази статия мирише на фейк.

35

Вероятно

преди 5 години

Вероятно е да е спала с учителят си по бойни изкуства или онзи агент, с който сигурно е смятала да избяга. Той може би е бил убит като са ги хванали като е била на 16г., а тя е била наказана, защото вече не е била девствена.Заради това не е можела да се омъжи, нищо че е била принцеса и оттам са започнали подигравките и униженията. Не, че арабите смятат жените за важни, но за мен принцесата сама си е объркала живота.Дали в Европа или САЩ, нямаш ли пари си нищо.,,Гладна" Свобода по-добре ли е?

34

Анонимен

преди 5 години

хахахаха.... Голяма смешка... аз живея там... няма такъв филм

33

Рамбо

преди 5 години

Това е салама,примитивизъм до изперкване.Евалла на момата

32

Анонимен

преди 5 години

Да се чуди човек дали да плаче или да се смее. От подобни статии, внушаващи неолиберални измишлоьотини ми се повдига. Надвила си на масрафа джвръклата, станало й скучничко и решила да се "бори" срещу баща си. Пълна порногграфия. Жена, която не е заработила една карфица през живота си. Ама и татьо е виновен. На 32г., презадоволена мома, неомъжена, безе...ца, ми какво друго освен ппростотии ще върши. А на коментар 36 бих рекъл "По-добре богат и красив, отколкото беден и грозен".

31

1234556

преди 5 години

Може би за повечето хора да имаш слуги, пари, злато и несметни богатства е велико, но аз лично не мисля така. Арабите нямат за нищо жените! Не се учудвам, че принцесата не е била щастлива.Самият факт, че три години е бита и в затвора достатъчно говоро за тиранията там.

30

Анонимен

преди 5 години

То и от Кашоги няма ни вест ни кост :)

29

Анонимен

преди 5 години

Горката, представям си я как рони сълзи над златното си цукало и в знак на протест отказва да яде черен хайвер и трюфели.

28

Анонимен

преди 5 години

Според мен е дала секретна информация на френския шпионин , той я опънал няколко пъти, подлъгал е с това колко хубава е западната демокрация и сега горкото момиче не знае какво да прави!Може да е издала някоя държавна тайна или нещо пикантно за живота в двореца!За това можем само да гадаем!

27

Tyu

преди 5 години

99.9% от българките биха отишли на нейното място и въобще няма да искат да бягат. А също и някои мъже.

26

Теди

преди 5 години

Баща и има 13,9 милиарда долара - от какво и защо бяга , умирала е от студ и глад клошарка ли, че знае ли изобщо за какво става на въпрос и за какви случаи има - тежко болна ли е какво се оплаква ами знае ли изобщо какво се случва и какво е тежко положение.То бива да се оплакваш ама от какво по точно????????????