37

българин

преди 5 години

До Анонимен 40Може но без турци.подли читаци от Анадола ни не требват.

36

Анонимен

преди 5 години

А не хора Балкните винаги са командвани от Великите сили като изключим ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ която като тях е биела велика за да могат да командват насъсквайки балканските народи унищожиха империята и кормилото пак е в техни ръцеДо ре че има ТУРЦИЯ и се съобразяват пак със тях колкото да не искат това.ЗАЩО НИЕ НЕ МОЖЕМ. МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ СИЛЕН БАЛКАНСКИ СЪЮЗ това трябва да си питаме .,ч,мисля аз

35

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 37Дрън-дрън, та пляс! Потеклото на Ердоан е от грузински произход. Някога преди 1830 година са се преселили в района на Ризе. Откъде знаем това? Знаем от османлийските архиви, защото за първи път османската импреия прави регистрация на жителите в този район и името на пра-дядо му е в този списък, заедно с имената на децата му. Казано иначе - потеклото му е от кавказските мюсулмани.

34

P.

преди 5 години

До До P.Естесвено, Сърбия е била подстрекавана. Въпреки, че Сърбия е нападнала България в гръб, аз считам, че сърбите са ни по-близки. Спомняте ли си края на WW1, когато войниците хвърлили пушките и се питали, "Братя, защо се убиваме едни други?"

33

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 32Турция'та на "великия" евреин "ататюрк" умря! Сега се възражда великата Турция на великия Ердоан! Свиквайте!А мавзолея на еврейския коппелдак "ататюрк" ще се превърне в безплатна обществена тоалетна, та да може турският народ да се иззкенза на воля отгоре му!!

32

Анонимен

преди 5 години

турция си заминаавстроунгария се разпаднакомунистите си заминахаи всички вече знаят - балканите трябва да се делят не да се обединяват.

31

P.

преди 5 години

До АнонименНеприятности очаквам от сърбите, от едно време имаме "зацепка" с тях ......Да, всички сме го учили по история: след обединението на България, сърбите вероломно нападат България в гръб, когато българската войска е очаквала нападение от Турция. (В тази война е загинал прадядо ми и дядо ми остава кръгъл сирак на 5 години.)

30

Внимателно

преди 5 години

БОрисов и компания ограбиха над 200 000 000 от БЪлгарския народ з а показно ПИАР мероприятие - Председателство на Европа Негодници съобщиха че от бедните балкански народи трябвало да се ограбят поне 9 000 000 000 euro дигитално терористична техника и над 30 000 000 000 за ненужни магистралки.Проучване на масовите убииства на балканите доказа че се ползва нагло престъпна дигитално терористична техника за обсебване и озверяване на милиони. Магистрали на Тито са увредили тежко охраната

29

Анонимен

преди 5 години

До ОсманлиятаЗаради срива на лирата в България вече има по-високи заплати отколкото в Турция. Вече лук не можете да си позволите! Ердо ви докара до просешка тояга, уби ви членството в ЕС.. ако в Турция беше добре нямаше милиони турци да бягат в ЕС! Милиони! Ердо върна ислямизма. Нали знаеш какво е казал великия Ататюрк? Че исляма е вонящ разлагащ се трyп? Какъв лидер имахте, а докъде стигнахте. Срамота!

28

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 2Падишахът може и прави! А ти защо постоянно надзърташ в блюдото на падишаха, вместо да се състредоточиш как да си напълниш празната паница?!

27

Къде е Бойко

преди 5 години

Защо Бойко не беше номиниран за нобелова награда? Какво като е крадец и мафиот,пак има право.

26

Анонимен

преди 5 години

Форумните *** мечтаят да карат Трабанти :)

25

Наблюдател

преди 5 години

Ох, не мога да се въздържа пак от очевадните злобни грешки на писарушката от близз.. Турция премина на президентска система на управление, но президента не съсредоточава в ръцете си законодателна или съдебни правомощия .. Абе какви глупави хора има в тези медии, с лупа за тъпост ли ги търсят, или по това кой с по големи някакви исторически компелски за да плещи и драска врели некипели.. Абе ей, запознайте се най накрая с това каква е това президентска форма на управление най накрая, комплекси..

24

Анонимен

преди 5 години

"До до 14,16 Заев сам призна,че без Договора за добросъседство ,между България и Македония,нямаше да се стигне до Преспенския договор."Заев също така си говори и че Илинденското въстание било македонско само година след подписването на договора с България. И с това ли си съгласен или си избираш кое от изказванията му ти харесва и кое не? На дискредитиран човек и фурнаджийска лопата ли ми цитираш думите?

23

Анонимен

преди 5 години

Между 1944 и 1989 в страните, където Русия надделя, караха Трабанти и Вартбурзи, а където на власт беше "гнилия капитализъм" - Фолксвагени и Мерцедеси. Дано не се повтори отново този сценарий! Никога.

22

Анонимен

преди 5 години

Основната задача на България за съединение на всички бг територии става все по-далечна и има връщане назад преди 1878 г. с признаване на македонски език. Останалото като член на НАТО и ЕС са само средства за постигане на целта, но не носят резултат засега.

21

Петров

преди 5 години

Кой печели и кой губи не е ясно но е ясно че по голям американски лакей на Балканите от България няма в момента. Дори с цената на клоун за премиер и международна излагация,

20

до 22

преди 5 години

Спорът за името между Гърция и Македония съществува десетилетия преди изобщо да се подпише договора между България и Македония. Гърция от минимум 10 години блокира Македония за членство. Крайно неадекватен си за да разбереш, че няма никаква връзка между двата договора.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20 Така смяташ ти,но не и политиците в Брюксел,както и премиерът на Македония Зоран Заев.Явно,си пропуснал това му изказване,типично,за руски ***,или бесепарски,руски слуга.

18

Анонимен

преди 5 години

До до 14,16 Заев сам призна,че без Договора за добросъседство ,между България и Македония,нямаше да се стигне до Преспенския договор.Той каза още,че България,по време на своето европредседателство,с поставянето на темата за Западните Балкани на дневния ред в Брюксел,е направила много за промяната в Македония,както и за нейното евроатлантическо бъдеще.И това,въпреки яростната съпротива на БСП и президента Радев,които съботираха това председателство и злепоставяха България по всякакъв начин.