75

Параграф 22

преди 5 години

Парадокс в най -бедната и с най-мръсен въздух столица(според данни на ЕВРОСТАТ) цените с 50% нагоре....

74

Имотен балон в София

преди 5 години

Dow изтри близо 800 пункта заради признаци за забавяне на икономикатаТ. нар. инверсия на кривата на доходността предвещава рецесияЧетете!!!!https://investor.bg/sasht/337/a/dow-iztri-blizo-800-punkta-zaradi-priznaci-za-zabaviane-na-ikonomikata-273069/

73

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуСупер си щото си сам.Нека да имаш семейство и две деца,тогава ще видим колко ти е супер в София.Като няма места в детските градини,трафикът е ужасен, докато закараш децата до градина или училище.Не сме всички ергени и да спестяваме пари като теб.

72

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуХахаха.Животът не е само работа.В София заплатите може и да са по-високи,но и разходите са много високи.Кажи ми поне една причина да си оставя голямата къщата,която наскоро съм ремонтирал основно,с двора,в който си имам ливада,цветя, дървета,люлки за децата и да се набутам в някоя маломерна панелка в София.Та да прекарвам по два часа дневно в задръстване,да се чудя къде да паркирам,да слушам шума от съседните апартаменти.Да не съм луд?И двойно повече да получа заплата,не си струва.

71

Гoшу

преди 5 години

До от ЮАРСпоред теб колко ще падне цената? Ама пиши за квадрат, колко смяташ, че ще стане?

70

от ЮАР

преди 5 години

Разбира се, че е БАЛОН. Подържа се от мутри и олигархия посредством фейк-нюз като тази статия, понеже държат медиите и направляват общественото мнение. България е един пребоядисан русофилски соц и когато се появи наистина Свободен Пазар, когато се приеме Евро-то, цените ще се СРИНАТ! Понеже е очевидно, че има много повече жилища, отколкото хора за тях. Мутрите купуват по 20 апартамента, които стоят празни. След няколко години чакане ще трябва да продават. Сривът е неизбежен.

69

Гoшу

преди 5 години

До 77И да, мечтата на 95% от хората е да могат, а и те самите го искат да живеят в София. Ти що не си проведеш едно собствено соц. прочуване вечер в кръчмата като питаш пиянките дали ще откажат, ако имат възможност да живеят без пари в София дали ще го направят. или ще си останат там, където живеят. Пробвай. Пък тогава пак пиши. Тук заплатите почват вече чисто от 1200 лева

68

Гoшу

преди 5 години

Който плаща наем, яде хурката. Затова или купувайте на 100%, или си стойте откъдето сте, че иначе ще го изплащате 30 години. А за 30, я камилата, я камиларя. . Аз имам и в Пловдив апартамент, който се дава под наем, но живея в София, щото ми е по-кеф. Тук ако поискам нещо, излизам, понеже живея на центъра и си го купувам за няколко минути. Какво да правя в Пловдив ми кажи?

67

Гoшу

преди 5 години

До 77Не говоря за мечти, а за реалности. Аз съм майна, роден съм на центъра на Пловдив, на улица Гурко, на 50 метра от кметството. Имах страхотна работа, когато баба ми взимаше заплата 80 лева, аз взимах по 100$ на ден. Всичко обаче в един момент свърши. София дава много възможности за реализация, имам всичко от което се нуждаеш, концентрацията на фирми е точно тук. И не говоря за наеми, чети малко. Аз си купих апартамент, който не изплащам, а в кеш и ми е супер.

66

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЩо пък мислиш,че на всеки е мечтата да живее в София?Мит е,че София била с 2 милиона население.Хората от страната много повече емигрират,отколкото да мигрират в София.Така и така няма да живеят в родното си място,поне да изкарват пари.Щото в София с 1000 лева заплата като си платиш наем на жилище и други разходи и накрая нищо няма да остане.

65

Гoшу

преди 5 години

От 1000-1200 евро като се спука балона ще паднат цените с цели 10 евро квадрата, ще спестите уникално много, особено, ако си купите нещо над 500 квадрата с 20 спални :)))

64

Гoшу

преди 5 години

Има балон, има. Чакайте го да се спука и да си купите евтини имоти. Успех! :)))

63

Анонимен

преди 5 години

Раждаемостта в София е по-ниска от смъртността.Хората от провинцията предпочитат да емигрират,а не да ходят в София.Цените са високи единствено, защото се купуват жилища като инвестиция.Ама всяка инвестиция трябва рано или късно да се осребри.И като излязат тези жилища на пазара,цените ще се сринат.

62

Истината

преди 5 години

С колко се вдигна боксониера от 36 кв, строителство от 1971 год, за цяло семейство от 4 души.

61

Строителни войски

преди 5 години

При тези цени не би трябвало Ел инсталациите да са с турски кабел, най тънкия, вътрешна стена с 8 см (единичка) тухла, а ВиК с китайски тръби от 3 лв. Покривите на новото протичат, а лятото видях в Несебър Нова сграда, където всички тераси са с обратен наклон - към стаите

60

Странно но

преди 5 години

България излиза от калта и то въпреки безобразията на държавните власти.Младите българи вече не разчитат на родителите си и на 18г. се изнасят и сами се оправят в живота.А софтуерния бизнес им дава свобода и независимост , която те ценят много.Даже олигарсите се изплашиха и това си личи.Скоро

59

Емигрант

преди 5 години

Какви имоти в България, за същите пари които искат по бетономорието в Испанските брегове предлагат много по-добри имоти. Същото важи и за наемите, видях това лято какви "имоти" се предлагат и в София, и в Пловдив и Черноморието, но също успях да сравня и тези и в Испания. В Испания е по - изгодно да се купува: по-евтини като цена и по- качествено строителство, с много по-уредена инфраструктура и евтин живот.

58

Анонимен

преди 5 години

5 6 милиона българи ровят по-кофите да намерят за 5 10 лв да си купят хляб да изкарат деня тия ми пуснат статия за имоти

57

Анонимен

преди 5 години

Ако останаха балъци да живеят в България нека купуват в мръсната и грозна София. От 12 год. не съм в България и нямам намерение да се връщам, а на тези които им харесва София нека купуват да изплащат скъпите жилища и децата им.

56

Васил

преди 5 години

Туй, че в цените на жилищата в София нямало балон, ако не е фейк-нюз - Здраве му речи! Пишат и - директно, дюс ни лъжат!