211

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙ ОТ ВАС КОЛЕГИ , МОЖЕ ДА ПОВЯРВА ,ЧЕ ТАЛИБАНИТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ "ПОЛИТИЧЕСКО " РЕШЕНИЕ -НА КАКВОТО И ДА БИЛО !?!? СТОЛТЕНБЕРГ МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА САМО КУПЕНАТА В МАКЕДОНИЯ И СВАЛИЛА СИ ГАЩИТЕ "СКУПЩИНА " / НА БЪЛГАРСКИ - СБИРОТОК/ !!!

210

Анонимен

преди 5 години

Сега пък били за продължаване на договора, тръмп казва едно тоя друго?! последно кое?

209

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа Сащ МНОГО СИ ДЪРЖАТ НА ПОДПИСА ЗАТОВА ОТМЕНИХА ДОГОВОРА С иРАН. Ходи да се прегледаш при някой психиатър

208

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ изоставала - че затова са се обединили срещу нея, щото изостава и е слаба. хахахаРусия има прекрасно бъдеще, вие си гледайте как българските ресурси се изпомпват от окупаторите-колониалисти. А истинското отношение на запада към българите е видно ако малко се поровите в интернет. От втора във Варшавския договор сега България е последна от Източна Европа - и това се дължи на дивата експлоатация - народ отровен от наркотици, разврат, сексуална експлоатация, трафик на хора, престъпност,неграм

207

Анонимен

преди 5 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НАТО РУСИЯ И УКРАЙНА. ИНТЕРЕСУВА МЕ ЧЕ СТЕ СКРИЛИ НОВИНАТА ЗА ОБВИНЕНИЯ ГЕРБАВ ЗАМЕСТНИК КМЕТ - БУШОН НА ФАНДЪКОВА. ФАНДЪКОВА ПАК ЛИ НИЩО НЕ ЗНАЕ ПАК ЛИ Е НЕВИННА. СЕГА ТОЗИ ЗАМЕСТНИК КМЕТ ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ГЕРБАВА КАЛИНКА ОБВИНЕНА ЗА МИЛИОНИ КАТО БОРШОШ И НЯМА ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАНА НИТО ЗА СЕКУНДА ЗА РАЗЛИКА ОТ ИВАНЧЕВА И ПОДХВЪРЛЕНИЯ И ПОДКУП КОГОТО НЕ Е ПИПНАЛА И ДОСЕГА НЯМА СЪДИЯ ДА Е ДАЛ ПРИСЪДА ЗА ПОДОБНО ДАВАНЕ НА ПОДКУП КОЙТО НЕ Е ВЗЕТ ОТ ЧОВЕКА В РЪЦЕ.

206

(*_*)

преди 5 години

До Анонимен 230Дори не можеш да осъзнаеш разликата между контролирана термоадрена реакция и студен ядрен синтез. Пак са ти дали кофти опрони точки. ТОКАМАК-ът също интересна идея разработена от Сахаров през 50-те. Само ,че в момента най-мощните такива устройства са във Великобритания(JET) и Франция(ITER,Tore Supra). русия тотално изостава и в научни области в които преди е била пионер - русия има два работещи ТОКАМАК-а като последният е строен '88-***

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 195"Но като има *** които да им вярват ще има и мушеници и лъжци като бандюгите от Кремъл."----МУшеници и торни мушици има в Киев, а не в Москва. Ще ги има още малко, на украинците им писна от скотския живот, до който ги докара бандата на Поросьонко, Аваков, Парубий, Турчинов и още дузина обесници!Един приятел, чужд гражданин, много чест ходи до Украйна. Обиколил е света, но по-пропаднала държава от нея не е виждал. "Вие сте цвете, сравнени с Украйна!" - казва. Ние - цвете?

204

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Умното на мама, най-перспективната идея за управляем термоядрен синтез е руската ТОКАМАК. Тороидален свръхпроводник, по който тече гигантски ток и т.н. Можеш да го прочетеш, на с тази закърняла главичка няма да разбереш нищо. В Китай вече има успешни експерименти, но още не са стигнали до нещо, което да влезе в практиката - за много късо време са успели да създадат свръхгореща зона.А въглводородите винаги ще са ценни за човечеството - само нискочели, плоскочели ги свързват с коли и ТЕЦ

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 223Лев Давыдович Бронштейн AKA Троцкий е чист, къпан евреин.Май ли беше или юни...*** да играеш "Стани богат" с потресаващата ти интелигентност!

202

Анонимен

преди 5 години

До привет от ДойчландШмуциге Шайссе, Путин бил организирал ареста на укропчетата! За натовсите фашаги Путин и да беше се събул бос и ги чакаше с хляб и сол във водите на Керченския пролив, пак щеше да е виновен!Някой си търси боя и ще го получи! Тези не можаха да разберат, че годината не е 1856 -та! Крим е руски, но една нова Кримска война ще погуби Запада!

201

Някой

преди 5 години

Абе защо никой в Европа и НАТО не скача за Тибет?!Все пак страната е окупирана вече повече от 50 години без никакво юридическо или морално право?!

200

Анонимен

преди 5 години

Дайте им оръжия и ги пуснете да нападнат Русия както миналия път. После знамето пак ще се вее на Бундестага.

199

човек

преди 5 години

сащ се крепи на колониялната си политика възползвайки се от природните богатства на други страни а това не е от вчера и на това и разчита за в бъдеще.

198

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия беше окупирала половин Беларус и половин Казахстан (населени с руснаци) на никой нямаше да му дреме. Но има Будапещенско споразумение от 1994 г. в което Русия и САЩ се задължават да пазят териториялната цялост на Украйна. Руснаците (както знае всеки който ги познава) не им дреме за техните подписи, но САЩ, както всички цивилизовани народи все пак държат на ангажиментите които са поели.

197

Анонимен

преди 5 години

До бачо ИлияЛеон Троцки е бил руснак.Май...

196

Анонимен

преди 5 години

Този сугурно е ге*

195

бачо Илия

преди 5 години

До nick Я ми кажи драги, колко от Първите в СССР бяха руснаци. Може би Сталин, Берия за малко, Хрусчов, Брежнев.

194

Скептик

преди 5 години

Нато не е направило нищо добро досега. Как не ги е срам да пилеят пари, да се кичат с ордени.България - неутрална държава със защитна военна доктрина и наборна армия.

193

Анонимен

преди 5 години

Бля бля бля каравана та си върви

192

Анонимен

преди 5 години

" Столтенберг призова Русия да освободи украинските моряци " -- челобитно молене и просене от нато към Русия .