18

Наблюдател

преди 5 години

Явно голям страх ги тресе в Европейския съд от тотален разпад на ЕС /след събитията в Париж/ щом разрешават така лесно на британците да се върнат след две години преговори, срещи, договаряния и харчене парите на европейския данъкоплатец.

17

Скептик

преди 5 години

В допълнение ЕС е сиренцето за капана НАТО. Докато има мишчици ще го пазят. После ще стане излишно.

16

До Скептик

преди 5 години

В грешка си мой човек ! Голямата алчност на US управляващите ще ги затрие....

15

Скептик

преди 5 години

САЩ имат пълен контрол над ЕС, ЕП, GB комисари, депутати, министри, медии. Ще стане това, което те искат. А даже и провал ще се представи за постижение.

14

Аз

преди 5 години

Очевидно е че при демокрацията няма НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, скрит напудрен геноцид. След 10 г всички ще са готови да прегърнат китайския социализъм. Там поне първата и единствена задача на държава е да решава проблемите на хората. При демокрацията решава само и единствено на 1 процент от хората. Това изкристализира всеки ден...

13

до Ингелизете

преди 5 години

Оти ручахте жабетата !?!?

12

Бай Лорд

преди 5 години

Нещо тогава референдумите нямат стойност!Нека да излязат и без това паунда е напомпан, като виртуална валута без покритие.Имперските им амбиции за сетен път показаха, че демокрация и демагогия в западните общества е едно и също и криво разбрано.

11

Анонимен

преди 5 години

за какво облъчваха горките старци с филми от WWII, ако ще се връщат?!

10

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако правилно съм разбрал ГС на Съда на ЕС утре мога да подам едностранно документи за развод, да изчакам всички страни, без мен (демек другата страна) да ми плати всички разходи по развода и делото, след като се е влачило 2 години......, а след това точно когато всички чакат само да драсна един подпис - аз пък да взема да входирам писмо за намерение за отказ от развод(отново едностранно). Та понеже и двата акта са едностранно предявени уважаемият ГС на Съда на ЕС ще ги зачете!?!

9

Анонимен

преди 5 години

Излизането или оставането, ще е лакмус - накъде ще върви света.Бабето очевидно се колебае...

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4КАКВО ВИ ПРЕЧАТ СТАРЦИТЕ, БЕ ?! ОТ 10 ГОД. НА ВЛАСТ Е ГЕРБ. А НА ВАС ВСЕ НЯКОЙ ВИ ПРЕЧИ.

7

Анонимен

преди 5 години

Наи-голямата глупост на Великобритания ще бъде да подчини на Брюкселските чиновници - алкохолици, гейове и фини крадци....А техните лордове според тебе какви са? Един го бяха записали как шмърка кокаин с *** и се смее, че парите на данъкоплатците са точно за това. Да не говорим за педофилските кръгове.

6

Анонимен

преди 5 години

От къв зор? Та след споразумението ВБ си запазва всички привилегии като член в ЕССР-то... ...само за пасивите е аут!

5

мухахахахах

преди 5 години

...*** ми, дойди ми?!

4

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

3

Анонимен

преди 5 години

Възрастното население на Великобритания гласува за Брекзит и така обрече младите на ядове и простотии. В България е същото старците гласуват за БСП и пречат на младите.

2

Ала_Бала

преди 5 години

Наи-голямата глупост на Великобритания ще бъде да подчини на Брюкселските чиновници - алкохолици, гейове и фини крадци.

1

Анонимен

преди 5 години

тия ше излизат ли или няма да излизат, като се изплюят на референдума и с това покажат, че демокрацията и гласа на народа ги има все още само в швейцария.