24

Анонимен

преди 5 години

Малко се е полакомил. Ако искаш да свали 10 години, можеше и да му се получи. А и това с "младия бог" доста ме разсмя. Човекът не прилича на млад бог, колкото и да му се иска, а просто на мъж на 69 в добро здраве.

23

дедо Ташунко

преди 5 години

Г-н Рателбанд се бъзика с политическата система на Европа и е намерил прекрасен начин да се забавлява. Сега може да обжалва въдебното решение в Стразбург и да получи обещетение за няколко круиза.

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя се бъзика със съдебната система заради гей браковете,смяна на пола и самоличността и т.н.

21

Циник до Гошу

преди 5 години

Notgeiler Bock - казват немците за такива!На български - Разгонен ( дърт ) нeрeз!

20

Анонимен

преди 5 години

Има много старчески петна по лицето.

19

Гoшу

преди 5 години

До ЦиникАз и в Холандия съм живял, нямаш си на идея колко спокоен и богат народ са. Такъв като този надали му пука за пенсия, все пак не е български пенсионер. Ама се чудя защо му е да си сменя възрастта, за да гони мацки, като там една платена от витрините беше 50 гулдена, сега сигурно са по 50 евро. За тях това са джобни за семки. И ако знаеш само какви красавици има, дъх няма да ти остане като ги видиш

18

Циник

преди 5 години

Колко изплющяла rнида трябва да си - да се откажеш от пенсията си ( на 70год.) та да гониш мадамите.Кой знае колко време му остава на "младия бог"!Света е пълен с ненормалници!

17

Уууу!

преди 5 години

Тоя защо се прави на Лили Иванова..,.?

16

Анонимен

преди 5 години

В България, Боковия съд с нетърпение чака българи искащи подмладяване по документи .Искането ще бъде одобрено ,ако ищеца нотариално завери отказа си от пенсия.

15

До 14

преди 5 години

Пич, що си напъваш празната кратуня да се правиш на интересен! Резултатът е плачевен. Седи кротко, трай си, това е единственият начин да поприкриеш тоталната си простота.

14

Анонимен

преди 5 години

Щом когато мъж се почувства жена(или обратното) сменят всички документи без проблем, защо да не го направят и за тоя чичка? Пък и пластична операция ако си направи, ще е по лесна и безобидна от тези на трансджендърите и с по-добър и убедителен ефект. Когато Правителствата извършат някоя тъпотия и пуснат духа от бутилката, да не се чудят:) Следващото ще е 15годишен да каже че се чувства като 20 годишен и да му продават цигари и алкохол:) Или, че някой се чувсва супер стар и си поиска хонорарите

13

Дискриминиран

преди 5 години

Значи за джендерастите - може а за нормалните хора - не може . Как е възможно да разрешават да си сменяш националната принадлежност , секс*уалната орриентация , да си измисляш нов пол , да си помпиш със силикон и разни химии тялото , да си слагаш най-отвратителни импланти , да си сменяш името и всяка една подробност от самоличноста .... но не и да променяш годините си . Този човек трябва да си търси правата на по горна инстанция . До победата над първобитномислещата администрация .

12

Макс

преди 5 години

69 Хубаво число си е избрал. Дано още да може да го прави :D)

11

Щерю

преди 5 години

Като го гледам тоя младеж - да го пишат направо в детската градина...

10

Анонимен

преди 5 години

нема да сме дълголетници с тия нови технологии

9

До 9:

преди 5 години

Става въпрос за човек, който има здраве, квалификация и желание да работи.Но след като потенциаалният работодател вижда възрастта му, веднага го отхвърлят защото си мислят, че ще работи по-бавно, ще иска повече почивка и ще взема повече болнични. В САЩ където е забранено да се дискриминират хора за възраст за работа мъжете редовно си присаждат коса, боядисват я, и си правят пластични операции да изглеждат по-млади. Това е реалността.М/у впрочем, родителите ми работиха здраво до възраст 75 год

8

Анонимен

преди 5 години

Когато някой се развилнее, необходимо е да му се сложи усмирителна риза. Образно казано. Възрастта е времеви фактор, а не числа вписани в личната карта, които можеш да променяш както си искаш.

7

Анонимен

преди 5 години

Като го гледам баш си е на годините.....дъртанян!

6

Анонимен

преди 5 години

тазни времена, разни правила, разни чудеса. У нас проблемът е с неосвидетелстването и с полуграмотнатат. нар. интелигенция. Направо високо фипломиран и титулован ужас.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е нечувана дискриминация! Защо да не може да си смени възрастта? Какво пречи? А пък след като е дискриминиран по възрастов признак и е бил подложен на тормоз заради възрастта си, то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МУ Я СМЕНЯТ С ЦЕЛ СОЦИАЛНА ЗАЩИТА! Какви са тези предрасъдъци, какво е това дискриминиране? Ако беше поискал да стане жена щяха да го направят, а понеже иска да е по - млад не може... Злобни хора!